EN
sadaya Kategori
EN

Sinocare ngahadiran MEDIC FAIR THAILAND 2019

Waktos: 2019-09-13 hits: 210


     Ti 11-13 Séptémber 2019, édisi 9 tina MEDICAL FAIR THAILAND parantos hasil dilaksanakeun di Thailand Bangkok. 

 

     MEDICAL FAIR THAILAND diayakeun ku Messe Düsseldorf Asia (MDA), kalayan sajarah anu mantep ti saprak 2003, terus tumuh tina kakuatan kana kakuatan salaku paméran internasional pangageungna sareng paling internasional Asia Tenggara pikeun industri médis sareng Podomoro. Éta mangrupikeun acara No. 1 Thailand pikeun industri médis sareng perawatan kaséhatan.

 

   "Ti Promotor ka Ahli." Salaku daptar Produsén monitor glukosa getih munggaran di Cina, Sinocare nyayogikeun sistem monitoring glukosa getih anu akurat, terjangkau, sareng saderhana, produk ieu parantos ditampi ku sadaya bagéan palanggan di Cina, kalayan langkung ti 50% jiwa diri -ngawaskeun populasi nganggo produk Sinocare.


   Milik sistem monitoring glukosa getih ngan ukur léngkah munggaran urang. Ieu mangrupikeun anu pertama kalebet di Médis Pameran di Thailand, dina acara ieu, kami ogé nyandak sistem monitoring anu seueur fungsina (glukosa getih - asam urat; glukosa darah - keton); HbA1c Analyzer; ACR Analyzer (kreatinin; MAU) jsb.


     Salami acara éta, palanggan kami nunjukkeun pangakuan hébat kana produk. 


      Ku damel sareng cinta, urang ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun penderita diabetes sareng panyakit kronis sanés.