EN
sadaya Kategori
EN

Sinocare dilélérkeun "Brand of the Year" dina 10 Healthy The China Awards

Waktos: 2019-08-16 hits: 667

Brand mangrupikeun asét anu teu kasat mata pikeun usaha sareng ogé integritas sareng reputasi akumulasi salami mangtaun-taun. Perusahaan sering ngalaman séri tés waktos sateuacan janten mérek terkenal ti anu alit. Penting pikeun perusahaan kedah ngagunakeun kualitas pikeun nyiptakeun nilai, meunang kapercayaan kalayan tulus, nyebarkeun konotasi mérek ku budaya, sareng ngahontal pangembangan jangka panjang kalayan sumanget inovasi.

Nembe, upacara ngabebaskeun Hadiah Kaséhatan Cina anu kasapuluh tina "China Brand 2030 Brand Brand Sehat", anu diayakeun ku News Kaséhatan Kantor, www.39.net, Kakuatan otak, diayakeun di Beijing, Cina. Gao Fu, saha diréktur Pusat Pencegahan Kontrol sareng Pencegahan Cina, wakil presiden Asosiasi Médis Cina sareng saurang akademi Akademi Élmu Cina, sareng 9 jalma sanés nampi penghargaan "Person of the Year", sareng 10 rumah sakit sapertos Rumah Sakit Universitas Médis Peking Union dilélérkeun "Rumah Sakit Kamanusaan Kaséhatan taun ieu". 27 perusahaan farmasi luar biasa, kaasup Sinocare, meunang "Merk Taun", "Warga Bisnis Tahunan" sareng penghargaan sanésna masing-masing.

Salaku kagiatan pamilihan inti tina "Rencana Merk Cina Sehat 2030", daptar penghargaan akhir tina Kasapuluh China Healthy Awards dihasilkeun ngalangkungan seueur prosedur, anu kalebet KPMGPanilitian pinuh pikeun pamilihan umumna, nominasi ku data ageung, skrining négatip opini publik sareng publisitas online, évaluasi awal para ahli, ngawalon évaluasi mérek, évaluasi akhir para ahli, sareng publisitas sosial. "Brand of the Year", Sinocare kasohor tina ratusan mérek. Ieu kusabab henteu ngan ukur mayar kakuatan nyalira pikeun "Cina Sehat", tapi ogé narékahan pikeun ngaleupaskeun kakuatan merek Cina.

ZHANG JIJIAO, PRESIDEN SENI RUANG INTERNASIONAL Élmu ANTROPOLOGI JEUNG ÉTNOLOGIK, SIA MÉRÉNG ANU GAMPANG Pikeun ENTORIS PEMANGSA ANJU MÉRÉN

Kalayan impian "ngantepkeun sadaya pasién diabetik di Cina ngagaduhan méter glukosa getih nyalira", Sinocare didirikeun taun 2002, sareng ngaluncurkeun perjalanan promosi produk pamantauan glukosa getih sareng ngembangkeun industri perawatan diabetes lokal di Cina. Taat kana nilai inti "patuh kana komitmen sareng dédikasi urang kana Kaséhatan", Sinocare komitmen kana inovasi téknologi biosensing, tujuan dina nalungtik, ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual séri produk uji diagnostik gancang pikeun pasién anu ngagaduhan panyakit kronis sareng kaséhatan ahli perawatan.

Dina lima belas taun ka pengker, kalayan ciri "akurasi, kesederhanaan sareng ékonomi", méter glukosa getih Sinocare parantos nampi pujian ti seueur konsumén Cina. Sajauh ieu, produk kami parantos dikembangkeun kana sababaraha séri, kalebet séri Aman AQ, séri SAFE-ACCU, séri emas, dua-fungsi EA-11 glukosa getih & méter asam urat, Méter glukosa getih mobile sareng sistem monitoring glukosa getih cerdas. Di Cina, langkung ti 50% penderita diabetes anu nyawatara diri nyalira nganggo produk Sinocare.

Dina waktos pamekaran terus-terusan perusahaan urang, Sinocare moal hilap kana awal haté sareng bakal teras-terasan tuang deui ka masarakat sareng ngalaksanakeun kagiatan amal. Prioritas partisipasi Sinocare dina kagiatan kasejahteraan masarakat sosial nyaéta pikeun ngapopulerkeun konsép kasihatan, ningkatkeun kasadaran ngeunaan kasehatan masarakat sareng ngajagi kasihatan masarakat. Ku alatan éta, Sinocare aktip ngembang kana bidang jasa médis diabetes, nyiptakeun modeu "hardware + software + service" sareng ngabantosan penderita penderita diabetes ngartos sareng ngawasaan manajemén diabetes komprehensif, pikeun mindahkeun tujuan "ngarobih peran urang tina popularizer getih méter glukosa ka ahli manajemén diabetes ”.