EN
sadaya Kategori
EN

Sinocare sareng Medlab Wétan Tengah 2020

Waktos: 2020-02-11 hits: 375

      Changsha Sinocare Inc. ilubiung dina MEDLAB Wétan Tengah 2020 di Dubai, antara 2/3/2020 ~ 2/6/2020.

MEDLAB mangrupikeun paméran laboratorium sareng diagnostik terkemuka anu terkenal sareng panggedéna sadunya, rapat laboratorium taunan ieu parantos katarik langkung ti 600 peserta pameran sareng langkung ti 25,000 hadirin ti 129+ nagara.

Sinocare gaduh pangalaman 18 taun diantara R&D, produksi sareng penjualan sistem monitoring glukosa getih. Utamana, salami dua taun ieu, produk kami PCH 100 (Portable HbA1c Analyzer), PABA 1000 (ACR Analyzer) dileupaskeun ka pasar internasional hiji-hiji, Sinocare ngahontal perusahaan POCT internasional laun.

Dina MEDLAB 2020, Sinocare ngaluarkeun deui dua hadiah ageung pikeun penderita diabetes sareng panyakit kronis sanés di dunya, namina AGEscan sareng iCARE-2000.


AGEscan mangrupikeun produk glikasi canggih deteror fluoresensi, ngalangkungan scanning panon anu henteu invasi sareng cét, saatos 6 detik tiasa kéngingkeun hasil, pikeun ngaduga résiko diabetes dina 5-10 taun ka payun. AGEscan mangrupikeun pilihan anu saé pikeun jalma anu teu acan didiagnosa penderita diabetes sareng pre-diabetes pikeun ngayakeun saringan awal, sareng pikeun kelompok anu séhat ngalaksanakeun penilaian résiko diabetes.

AGEs mangrupikeun faktor patogén mandiri anu mangaruhan kana kajadian sareng pamekaran sustainable diabetes anu aya hubunganana sareng proinsulin / insulin. Nalika umur beuki ageung, UMUR lalaunan akumulasi dina lensa panon, sareng laju UMUR dipercepat dina résistansi insulin, régulasi glukosa gangguan, sareng penderita diabetik. Kusabab ciri AGEs anu stabil sareng teu tiasa dibalikkeun, éta ngagaduhan "mémori" anu unggul. Dibandingkeun sareng indikator pangimeutan diabetes sanés, tingkat UMUR anu luhur tiasa ngagambarkeun karuksakan kumulatif gula getih abnormal sareng setrés oksidatif pikeun waktos anu langkung lami. Éta tiasa dianggo salaku tanda peringatan dini pikeun pre-diabetes sareng komplikasi.

iCARE-2000 mangrupikeun analisa multi-fungsi otomatis portabel. Dina waktos payun, pasién anu ngagaduhan panyakit minor bakal didorong pikeun nganjang ka lembaga médis tingkat masarakat pikeun ngirangan beban rumah sakit ageung. iPOCT bakal laun lumangsung di rumah sakit désa sareng lembaga médis tingkat masarakat dimana éta bakal cocog pikeun nyumponan tés pangujian volume rendah sareng kurangna tanaga terampil.

iCARE-2000 ngagunakeun téknologi inti fase cair anu tiasa ngalakukeun kinerja anu hadé mastikeun hasilna langkung akurat. Dibandingkeun alat-alat médis ageung, iCARE-2000 ngalakukeun sababaraha pangirangan, nganggo kartu réagen anu tos dieusian, ngaleungitkeun drive cairan instrumen, janten teu kedah komponén mékanis sareng cairan non-inti, bari nahan kontrol optik sareng suhu sistem, dina kecap sanésna, henteu kedah pikeun kalibrasi atanapi cairan beberesih. Naon deui, aya 16 kartu réagen kombinatorial & 37 indikator biokimia sareng koagulasi dasar pikeun iCARE-2000, sareng aya deui indikator anu sayogi pikeun produk ieu.

"Ku damel sareng cinta, urang ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun penderita diabetes sareng panyakit kronis sanés." Saur présidén urang, Tuan Li.

Sinocare parantos muka lawang anyar pikeun manajemén kursus diabetes, nyayogikeun produk kualitas anu hadé sareng jasa pangsaéna nyaéta prinsip dasar sareng kontinyu kami.