EN
sadaya Kategori
EN

Upacara Pecah Bumi Proyék Taman Industri Sinocare iPOCT

Waktos: 2021-02-22 hits: 179

Dina Januari 2021, upacara groundbreaking pikeun pondasi tihang proyék Sinocare iPOCT Industrial Park diayakeun di situs proyék. Proyék ieu mangrupikeun taman industri iPOCT khusus diwangun ku Sinocare kalayan investasi RMB 1 milyar. Rencanana bakal dibagi kana tilu modul, nyaéta basa produksi iCARE, basis produksi AGEscan sareng basa produksi CGM. Saatos réngsé proyek, éta bakal ngawujudkeun produksi skala iCARE sareng iCGMS, produk anyar anu dikembangkeun ku Sinocare sadunya, sareng nyayogikeun solusi anu langkung lengkep pikeun pencegahan sareng pangobatan panyakit kronis.

Upacara Pecah Bumi Proyék Taman Industri Sinocare iPOCT

Ti saprak 2016, Sinocare parantos ngaluncurkeun tata bisnis global, ilubiung dina akuisisi Trividia Health Inc sareng PTS di Amérika Serikat, sareng aktip ngembang bisnis uji POCT sapertos lipid getih sareng hemoglobin glikosilat. Sareng ngalangkungan inovasi kolaborasi panilitian sareng pamekaran di bumi sareng di mancanagara, sareng integrasi jaringan pamasaran global, éta parantos lebet kana kemah perusahaan méteran glukosa getih global.

Proyék Taman Perindustrian Sinocare iPOCT anu nembé dimimitian bakal diwangun dina tilu tahapan, kalayan perkiraan masa konstruksi lima taun. Saatos réngsé, diperkirakeun yén nilai kaluaran taunan bakal ngahontal 3 milyar, kontribusi pajak bakal ningkat langkung ti 200 juta, sareng ampir 2,000 padamelan bakal didamel. Nalika ngabantosan ningkatkeun kakuatan komprehensif Sinocare, éta ogé nyuntik dorongan kana tumuhna ranté industri biomedisitas sareng kaséhatan di Zona Teknologi Tinggi Changsha.