EN
sadaya Kategori
EN

Upacara Pecah Bumi Proyék Taman Industri Sinocare iPOCT

Waktos: 2021-02-22 hits: 609

Dina Januari 2021, upacara groundbreaking pikeun pondasi tumpukan proyék Sinocare iPOCT Industrial Park dilaksanakeun di situs proyék. Proyék éta mangrupikeun taman industri iPOCT khusus anu diwangun ku Sinocare kalayan investasi RMB 1 milyar. Rencanana bakal dibagi kana tilu modul, nyaéta basis produksi iCARE, basis produksi AGEscan sareng basis produksi CGM. Saatos parantosan proyék, éta bakal ngawujudkeun produksi skala badag tina iCARE na iCGMS, produk anyar dikembangkeun ku Sinocare sakuliah dunya, sarta nyadiakeun solusi leuwih komprehensif pikeun pencegahan sarta pengobatan kasakit kronis.

Upacara Pecah Bumi Proyék Taman Industri Sinocare iPOCT

Kusabab 2016, Sinocare parantos ngaluncurkeun perenah bisnis global, ngiringan akuisisi Trividia Health Inc sareng PTS di Amérika Serikat, sareng aktip ngalegaan usaha nguji POCT sapertos lipid getih sareng hémoglobin glikosilasi. Sareng ngaliwatan inovasi kolaborasi panalungtikan sareng pamekaran di bumi sareng di luar negeri, sareng integrasi jaringan pamasaran global, éta parantos lebet ka kubu utama perusahaan méter glukosa getih global.

Proyék Taman Industri Sinocare iPOCT anu nembé dimimitian bakal diwangun dina tilu fase, kalayan perkiraan jaman konstruksi lima taun. Saatos réngsé, diperkirakeun yén nilai kaluaran taunan bakal ngahontal 3 milyar, kontribusi pajak bakal ningkat langkung ti 200 juta, sareng ampir 2,000 padamelan bakal didamel. Nalika ngabantosan ningkatkeun kakuatan komprehensif Sinocare, éta ogé nyuntik dorongan kana kamekaran ranté industri biomedis sareng kaséhatan di Changsha High-tech Zone.