EN
sadaya Kategori
EN

Ngabagéakeun Duta Besar Uganda ka Cina pikeun nganjang ka Sinocare

Waktos: 2021-06-10 hits: 171

Dina 7 Juni, Chrispus Kiyonga, duta Uganda ka Cina, Alice Kiyonga, pamajikan duta Uganda pikeun Cina, jeung Wilberforce, timbalan kapala Kedubes Uganda di Cina · Wilberforce Mugisha jeung Philip Kanyoonzi, Sekretaris Mimiti Kadutaan Uganda di Cina, dilongok Sinocare. Xinyi Li, asistén pupuhu Sinocare, sareng Alvin Xiang, diréktur departemén penjualan internasional Sinocare, milu dina resepsi sareng ngalaksanakeun diskusi anu jero ngeunaan kaayaan bisnis di luar negeri.

Duta besar Uganda sareng rombongan nganjang ka aula paméran Sinocare sareng diajar ngeunaan sajarah pangembangan Sinocare sareng séri produk sacara rinci. Diantarana, produk dua perusahaan Amérika anu Sinocare milu dina akuisisi di 2016 parantos narik perhatian duta besar Uganda kusabab produk luar negeri anu paling laris.

Dina rapat bursa saterusna, Alvin ngawanohkeun duta Ugandan ka delegasi visi ngembangkeun global jeung pangwangunan Sinocare urang ayeuna, kitu ogé kaayaan bisnis peuntas laut di Afrika. Salila periode éta, duta besar Chrispus Kiyonga prihatin pisan kana kamajuan bisnis Sinocare di Uganda sareng gaduh pamahaman anu jero ngeunaan ieu, khususna panggunaan produk glukosa getih di daérah lokal.

Alvin

Anjeunna nyebatkeun yén tingkat pendidikan pasien diabetes lokal di Uganda kawilang rendah, sareng usaha ti dua pihak diperyogikeun pikeun ningkatkeun tingkat pendidikan diabetes. Kami ogé ngarepkeun yén Sinocare bakal nyayogikeun pangguna lokal produk praktis sareng biaya-éféktif pikeun ngabantosan penderita diabetes lokal ngawas sareng ngatur gula getih. Dina hal ieu, saatos konsultasi antara dua pihak, aranjeunna sapuk pikeun ngatur tés glukosa getih gratis sareng kagiatan pendidikan diabetes di Uganda ngaliwatan koordinasi tingkat pamaréntah.

duta besar

Salila bursa, dua pihak ngobrol ngeunaan wabah pneumonia makuta anyar anu masih parah di luar negeri. Saatos diajar yén Sinocare parantos ngaluncurkeun antibodi makuta énggal sareng produk tés anu aya hubunganana sareng antigen, Duta Besar Chrispus Kiyonga nyarios yén anjeunna bakal neraskeun perhatian ka Uganda. Kabutuhan tés COVID-19 lokal, upami pas, ngenalkeun produk tés anu gancang sareng éfisién.

poto grup