EN
sadaya Kategori
EN

Ngabagéakeun Duta Besar Uganda ka Cina pikeun nganjang ka Sinocare

Waktos: 2021-06-10 hits: 54

Tanggal 7 Juni, Chrispus Kiyonga, duta besar Uganda di Cina, Alice Kiyonga, pamajikan duta besar Uganda di Cina, sareng Wilberforce, wakil kepala Kedubes Uganda di Cina · Wilberforce Mugisha sareng Philip Kanyoonzi, Sekretaris Pertama Kedubes Uganda di Cina, dilongok Sinocare. Xinyi Li, asistén pikeun ketua Sinocare, sareng Alvin Xiang, diréktur departemen penjualan internasional Sinocare, ilubiung dina panarimaan sareng ngalaksanakeun diskusi anu jero ngeunaan kaayaan bisnis luar negeri.

Duta Besar Uganda sareng rombonganna nganjang ka aula paméran Sinocare sareng diajar ngeunaan sajarah pangwangunan Sinocare sareng séri produk kalayan detil. Diantarana, produk tina dua perusahaan Amérika anu diiluan ku Sinocare dina akuisisi di 2016 parantos narik perhatian duta besar Uganda kusabab produk terluarna anu paling laris.

Dina rapat bursa saterasna, Alvin ngenalkeun duta besar Uganda kana délégasi visi pangwangunan sareng pangembangan global Sinocare ayeuna, ogé kaayaan bisnis luar negeri di Afrika. Salami periode éta, duta besar Chrispus Kiyonga prihatin pisan kana kamajuan bisnis Sinocare di Uganda sareng ngagaduhan pamahaman anu mendalam ngeunaan hal ieu, utamina panggunaan produk glukosa darah di daérah lokal.

Alvin

Anjeunna nyebatkeun yén tingkat pendidikan pasien diabetes lokal di Uganda relatif handap, sareng usaha kadua pihak diperyogikeun pikeun ningkatkeun tingkat pendidikan diabetes. Kami ogé ngarepkeun yén Sinocare bakal nyayogikeun pangguna lokal sareng produk anu praktis sareng hemat biaya pikeun ngabantosan penderita diabetik lokal ngawas sareng ngatur gula getih. Dina hubungan ieu, saatos konsultasi antara dua pihak, aranjeunna sapuk pikeun ngayakeun uji coba glukosa getih gratis sareng kagiatan pendidikan diabetes di Uganda ngalangkungan koordinasi tingkat pamaréntah.

duta besar

Salila tukeur, dua pihak nyarioskeun ngeunaan epidemi pneumonia makuta anyar anu parah di luar negeri. Saatos terang yén Sinocare parantos ngaluncurkeun antibodi makuta anyar sareng produk uji coba anu patali sareng antigen, Duta Besar Chrispus Kiyonga nyarios yén anjeunna bakal teras-terasan nengetan Uganda. Kabutuhan uji COVID-19 lokal, sakumaha pantes, ngenalkeun produk tés anu gancang sareng éfisién.

poto grup