EN
sadaya Kategori
EN

      

      Sinocare gaduh 19 taun pangalaman dina industri BGM ti saprak didirikeun taun 2002, éta mangrupikeun perusahaan fasilitas pabrik BGM pangageungna di Asia sareng perusahaan pabrik méteran glukosa getih anu munggaran di Cina, ngahaturkeun kanggo inovasi téknologi biosensor, mekarkeun, manufaktur sareng pamasaran kalayan gancang produk tés diagnosis. Dina 2016, saatos hasil akuisisi Nipro diagnostic Inc. (ayeuna diganti nami Trividia Health Inc.) sareng PTS Diagnostics Inc. Sinocare parantos janten produsen méteran glukosa getih No.5 pangageungna sareng salah sahiji perusahaan unggulan di industri POCT di dunya.

misi

    Ku nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun jalma anu ngagaduhan diabetes sareng panyakit kronis anu sanés pikeun ngabantosan aranjeunna ningkatkeun kualitas kahirupan.

VISI

    Ahli manajemén diabetes terkemuka di Cina sareng ahli BGM di dunya.

Miara cinta

    Dileler "2020 Cina Pangusaha Pangusaha Best Award"

SERTIFIKASI PROFESIONAL

    Nampi sertipikat pendaptaran alat médis sareng persetujuan produksi di 2004. Lulus ISO: 13485 tina EU TUV sareng nampi sertipikat CE di 2007.

Pangakuan global

    Didaptarkeun ku Forbes salaku salah sahiji Perusahaan 200 "Pangsaéna Dina Milyar" Asia di 2015 salaku fasilitas produksi BGMS pangageungna di Asia.

PEMIMPIN DUNYA

    Angkat perusahaan méteran glukosa getih kagenep di dunya. Asup ka kemah utama BGMS di dunya.

PEMIMPIN DI INDUSTRI

    Sinocare Lu Valley Biosensor Manufacturing Facility anu aya di Changsha National High-Tech Industrial Development Zone diawalan dina taun 2013. Kalayan sakitar 66,000 m2 wilayah kotor, pabrik urang janten basis produksi Sistem Pangawas Glukosa Darah (BGMS) panggedena di Asia.

    Bisnis urang ngaliput 135 nagara sareng daérah di dunya.

    Langkung tina 63% saham OTC sareng 130,000 apoték di Cina.

    Produk kami kalebet glukosa getih, lipid getih, keton getih, hemoglobin glikosilat (HbA1c), asam urat sareng indikator diabetes sanés.

KOMITMEN Pikeun KAGUNGGUAN

    Salaku salah sahiji proyek démo Program Industrialisasi Tech-Tech Téknik Biomédis Nasional, Sinocare nampi dukungan kauangan ti Dana Inovasi Nasional sababaraha kali, sareng lulus ISO: 13485 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng bijil CE Éropa di 2007.

THE ahli manajemén DIABETES

    Dina 15 taun ka pengker, sistem pangawasan glukosa getih urang anu akurat, meujeuhna, sareng saderhana parantos ditampi ku sadayana bagéan palanggan di Tiongkok, kalayan langkung ti 50% populasi ngawaskeun diri diabetes nganggo produk Sinocare. Kami tiasa bangga ngaku yén kami parantos hasil ngadidik sareng ngamajukeun pamantauan mandiri glukosa getih pikeun jalma anu penderita diabetes di Cina.

    Nanging, gaduh sistem monitoring glukosa getih ngan ukur léngkah munggaran. Pikeun ngahontal tujuan pikeun ngontrol tingkat glukosa getih sacara épéktip, jalma anu penderita diabetes kedah diajar kumaha nguji glukosa getih, iraha kedah nyobian, sabaraha sering pikeun nguji, sareng naon anu kedah dilakukeun sareng data. Di sagigireun éta, kumaha cara diet sareng latihan tingkat tingkat glukosa getih masing-masing kedah dianggap salaku bagian tina persamaan ogé. Pikeun ngabantosan jalma anu penderita diabetes ngartos sadayana aspek penting ngeunaan manajemén diabetes sapinuhna cocog sareng tujuan urang, "Tina Blood Glucose Meter Promotor ka Diabetes Management Ahli".

    Tujuanana ieu ngamotivasi sadayana di Sinocare: kami parantos nganteurkeun sistem monitoring glukosa getih kalayan téknologi anu langkung maju, kami parantos ngembangkeun analis multi-analitik kanggo nyayogikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan diabetes, kami parantos ngembangkeun platform manajemén diabetes rumah sakit pikeun nutup loop antara dokter, pasién, ahli diet , sareng pendidik diabetes. Pamustunganana, urang badé ngabentuk sistem eko ​​manajemén diabetes sareng nyayogikeun solusi pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun penderita diabetes, pikeun mempermudah interaksi antara panyadia kasehatan sareng pasién, sareng ningkatkeun ékonomi Podomoro pikeun masarakat urang.