EN
sadaya Kategori
EN

Alat Manajemén Digital pikeun Diabetes

gambaran

Titik Nyeri Manajemén Diabetes

Diabetes parantos janten masalah kaséhatan global, sareng panyebaran diabetes ningkat, anu nyandak beban beurat pikeun masarakat sareng individu. Sumawona, di tukangeun populasi diabetik anu ageung, aya masalah tingkat pangendalian gula darah rendah, sareng patuh pasién anu handap mangrupikeun alesan penting pikeun tingkat kendali anu handap Minuhan handap bakal ningkatkeun résiko komplikasi. Tina sudut pandang sosial sareng industri, kanaékan komplikasi diabetes hartosna ningkatna rawat inap sareng biaya médis, kanaékan beban asuransi médis sareng paningkatan kompensasi asuransi komérsial anu sami; Dina waktos anu sami, sabab ubar anu sanés kedah dianggo ku pasién henteu kapake sareng indikator anu kedah diawasi henteu dilakukeun, volume penjualan perusahaan farmasi sareng alat ogé kapangaruhan.

Baheula, patuh manajemén pasién diabét kirang, anu utamina disababkeun ku kurangna pangumpulan data anu épisién sareng alat manajemén Data multi-diménsi mangrupikeun dasar dasar tina analisis tingkah laku pasién sareng manajemén pribadi. Salaku produsen méteran glukosa getih urutan nomer genep di dunya, Sinocare tiasa nyayogikeun alat-alat deteksi anu cerdas pikeun sababaraha indikator (gula darah, asam urat, tekanan darah, lipid darah, saccharification, sareng sajabana), kerjasama sareng aplikasi telepon sélulér, sareng sasarengan nyayogikeun pendataan anu efisien sareng alat manajemén pikeun pasién.

Alat Manajemén sareng Deteksi Digital pikeun Diabetes 

Sinocare nyayogikeun glukosa getih kualitas luhur, lipid getih, asam urat sareng alat pendetéksi sanés kalayan hasil anu akurat sareng kinerja anu saé, sareng tiasa nyayogikeun rupa-rupa solusi pikeun pangiriman data sareng manajemén.

图 (1)


Palanggan lumaku

diabetik

Rumah Sakit / klinik

Perusahaan farmasi / perusahaan produk perawatan kaséhatan

Organisasi manajemén kaséhatan Internét

Perusahaan asuransi komérsial

Toko obat éntitas

 

leyuran

1. Sinocare nyayogikeun alat deteksi cerdas Bluetooth sareng protokol komunikasi Bluetooth atanapi SDK, anu tiasa ngaksés aplikasi milik nasabah atanapi pihak katilu pikeun ngawujudkeun pangiriman data sareng panyimpenan otomatis.

2. Sinocare nyayogikeun alat deteksi cerdas Bluetooth, sareng ogé nyayogikeun Sinocare sorangan data manajemén data glukosa APP sareng latar tukangna, pikeun ngawujudkeun rékaman rékaman kaséhatan pasien, deteksi indéks, pangiriman data otomatis, panyimpenan otomatis, analisis otomatis sareng sajarah catetan catetan.

3. Kerjasama anu jero: Sinocare nyayogikeun perangkat keras anu cerdas sareng jasa parangkat lunak khusus numutkeun kabutuhan pelanggan.


spésifikasi

Taros Kami