EN
sadaya Kategori
EN

◆ Pangrojong Pangalaman Penjualan anu saé

     Ngawangun jaringan distribusi global--Nyayogikeun dukungan '1 ka 1 jasa' pikeun penderita diabetes.


◆ Kapasitas Produksi No.1

      Kami perusahaan fasilitas pabrik BGM pangageungna di Asia, kapasitas produksi taunan méter glukosa nyaéta 5 juta, sareng kapasitas produksi taunan uji coba glukosa nyaéta 2 milyar.


◆ R&D

   Aya 4 pusat P&P utama di dunya, aranjeunna damel damel caket, masihan kaunggulan pinuh pikeun kaunggulan propinsi masing-masing, sareng nyandak hasil inovasi ngahijikeun hikmah global. Sinocare di jalan janten ahli dina manajemén diabetes.

◆ Pangrojong Latihan

      Kami tiasa nyayogikeun agénsi kalayan keahlian produk sareng latihan katerampilan penjualan, pangetahuan téknologi sareng latihan ngawangun tim anu saé.

◆ Dukungan Kegiatan Promosi Marketing

   Kami bakal nunjukkeun tradeshow internasional & régional sareng ngadukung agénsi anu nunjukkeun kagiatan pamasaran régional sanés.

 Bahan Pariwara Anu Dihijikeun

◆ Hadir Promosi Gratis Hadir Promosi

◆ Apdet tepat inpormasi pelepasan produk anyar    

 Sistem dukungan halaman wéb perusahaan

 Skagiatan Promosi Dagang easonal