EN
sadaya Kategori
EN
2021

Jan 2021 - Upacara Pecah Bumi Proyék Taman Industri Sinocare iPOCT diayakeun.

2020

Oktober2020 --- Laboratorium standarisasi iPOCT dipasarkeun sacara resmi di CMEF Shanghai.

2019

Jan, 2019- Alat médis inovatif portabel multi-fungsi analisa fase cair iPOCT: iCARE-2000/2100 dileupaskeun dina konperénsi taunan POCT 2019

2019

Méi, 2019-- AGEscan, produk panyaringan résiko diabetes non-invasi, diluncurkeun di 81st CMEF, muka lawang anyar pikeun manajemén kursus diabetes.

2018

Nov, 2018-- Cina PANGSAÉNA PANGSAÉNAN PANGSAÉNGAN LUAR BIASA

2018

Nov, 2018-- Sinocare nanem modal D-perawat pikeun ngawangun rumah sakit internét

2018

Jun. 2018- Téknologi pembuatan calakan Sinocare parantos kéngingkeun dukungan dana khusus nasional.

2018

Jan .2018-- Sinocare parantos réngsé rétrukturna aset, PTS parantos janten cabangna milik urang sadaya.

2017

Oktober 2017-- Okt. 2017 Sistem Pemantauan Glukosa Darah Emas AQ Parantos kéngingkeun ijin AS 510 (K)

2016

Juli.2016-- Diagnostik PTS anu Diaku

2016

Jan 2016 - Diangken Nipro diagnostic Inc. (ayeuna diganti nami Trividia Health Inc.), ngahontal perusahaan internasional Blood Glucose Monitor

2015

Aug. 2015-- Mérek dagang "Sannuo" parantos dikenal salaku mérek dagang terkenal di Cina.

2013

Oktober 2013-- Pabrik Produksi Biosensor Sinocare mimiti dilayanan

2013

Sep 2013 - BGM telepon sélulér nampi sertipikat pendaptaran CFDA, ngahontal kabisat dina jasa ku netepkeun modél "Monitoring-Evaluation-Intervensi", lebet industri mHealth

2012

Mar 2012-- Didaptarkeun di SZSE (Bursa Saham Shenzhen)

2008

Mar 2008-- Disatujuan ku NDRC (Komisi Pembangunan Nasional sareng Reformasi) salaku "Proyék Modél Téknik Biomédis"

2007

Désémber 2007- Terlibat dina Kerangka Kerja Sama Biotéhnologi Cina-Kuba, asup kana pasar Amérika Latin.

2007

Pébruari 2007-- Lulus ISO13485 sareng Sértipikat CE

2004

Jul 2004 - Sistem Pemantauan Glukosa Darah Sinocare nampi Sértipikat Pendaftaran Alat Médis

2003

Nopémber 2003 - Dilélérkeun Dana Pendukung Inovasi Nasional