EN
sadaya Kategori
EN

Seri Pangimeutan Series sababaraha

Palmlab SLX 120/121

FAST Rapid throughput: Glu – 5s; Lipid – 100s
USER FRIENDLY: operasi gampang
DATA MANAGEMENT: USB online printing and bluetooth data transmission

gambaran

Sistem Aula Hukus sareng Sistem Pantun Asli Urus AmanQQ UG Aman dirancang pikeun pangukuan kuantitatif glukosa jeung asam urat dina conto getih kapilér seger sareng dina sampel getih anu régénor. Sistem Aula getih Aman Aman AQ UG sareng Sistem Pemantauan Asam Urik mangrupikeun dimanakeun di luar badan hungkul

spésifikasi
Tés Fungsi Glukosa getih Asam Urik
metoda test FAD-GDH Turunan Ferrocene Turunan
Jenis conto Kapilér periferal sakabeh getih / réstoran sakabeh getih Kapilér periferal sakabeh getih / réstoran sakabeh getih
Sampel getih
0.6µl 3µl
Jangkoan tés 20-600mg / dL
(1.1-33.3mmol / L)
3.0-20.0mg / dL
(181-1188 µmol / L)
Waktos nguji 5s 25s
ingetan 500 susunan 100 susunan
Strip validitas 24 bulan 17 bulan
◆ evaluasi kinerja glukosa getih:
Hasil pikeun konsentrasi glukosa <100 mg / dL (<5.55mmol / l)
Jeroeun ± 5mg / dL
(jero ± 0.28mmol / l)
Jeroeun ± 10mg / dL
(jero ± 0.56mmol / l)
Jeroeun ± 15mg / dL
(jero ± 0.83mmol / l)
50% (14 / 28) 85.71% (24 / 28) 100% (28 / 28)
Hasil konsentrasi glukosa ≥ 100 mg / dL (≥5.55mmol / l)
Dina jarak ± 5%
Dina jarak ± 10%
Dina jarak ± 15%
55.56% (40 / 72) 90.28% (65 / 72) 97.22% (70 / 72)
◆ evaluasi kinerja asam urat:
Hasil pikeun konsentrasi asam urat <297μmol / L (5.0 mg / dL)
Jeroeun ± 14.9μmol / L
(Jero ± 0.3 mg / dL)
Jeroeun ± 29.7μmol / L
(Jero ± 0.5 mg / dL)
Jeroeun ± 59.4μmol / L
(Jero ± 1.0 mg / dL)
40.0% (6 / 15) 60.0% (9 / 15) 100% (15 / 15)
Hasil pikeun konsentrasi asam urat≥ 297μmol / L (5.0 mg / dL)
Dina jarak ± 5%
57.6% (49 / 85)
Dina jarak ± 10%
94.1% (80 / 85)
Dina jarak ± 15%
100% (85 / 85)





Taros Kami