EN
sadaya Kategori
EN

Lipid sareng Monitor Glukosa Darah

Pamaké Ramah: Operasi Gampang 

Hasil gancang: Glu - 5an; Lipid - 100an

Percetakan Online USB sareng Transmisi Data Bluetooth

gambaran

      The PalmLab® (Model: SLX-120 & SLX-121): Lipid sareng Sistem Monitor Glukosa Darah kanggo ngukur jumlah kolesterol total (TC), koléstérol lipoprotein tinggi (HDL) koléstérol, trigliserida (TG), sareng glukosa (GLU). Babandingan Chol / HDL sareng perkiraan nilai koléstérol low lipoprotein (LDL) koléstérol sareng koléstérol non-HDL diitung ku analisa.


Rentang-rentang ekspektasi atanapi rujukan di handap ieu anu disarankeun tina Pitunjuk Program Pendidikan Nasional Kolesterol AS (NCEP) 2001:


total Nilai Kolesterol (TC) Anu Diarepkeun


● Handap 200 mg / dL (5.18 mmol / L) - pikaresepeun

● 200-239 mg / dL (5.18-6.20mmol / L) - wates dugi ka luhur

● 240mg / dL (6.21mmol / L) ka luhur - luhur


HDL Nilai Kolesterol Anu Diarepkeun


● Handap 40mg / dL (1.04mmol / L) - low HDL (Résiko tinggi pikeun CHD *)

● 60mg / dL (1.55mmol / L) ka luhur - HDL tinggi (Résiko rendah pikeun CHD *)

* CHD - Kasakit Jantung Koronér


Trigliserida (TG) Nilai Anu Diarepkeun


● Handap 150mg / dL (1.70mmol / L) - normal

● 150-199mg / dL (1.70-2.25mmol / L) - wates luhur

● 200-499mg / dL (2.26-5.64mmol / L) - luhur

● 500mg / dL ka luhur (5.65mmol / L) - luhur pisan


LDL Kolésor Nilai Anu Diarepkeun


● Handap 100mg / dL (2.59mmol / L) - opsional

● 100-129 mg / dL (2.59-3.35mmol / L) - caket opsional

● 130-159 mg / dL (3.36-4.12mmol / L) - wates luhur

● 160-189mg / dL (4.13-4.90mmol / L) - luhur

● 190mg / dL (4.91mmol / L) - luhur pisan


LDL tiasa diitung nganggo persamaan di handap. Diitung LDL mangrupikeun perkiraan LDL sareng valid ngan upami tingkat Triglyceride nyaéta 400mg / dL atanapi handap.

LDL (diitung) = Kolesterol-HDL- (Triglycerides / 5)

Babandingan Kolesterol / HDL Total (babandingan TC / HDL) ogé tiasa diitung.

spésifikasi

Taros Kami