EN
sadaya Kategori
EN

Aman AQ UG

Glukosa getih bi-fungsional sareng sistem monitoring asam urat; Ngusir strip otomatis; ISO15197 2013 disatujuan; Kodeu pinter pikeun uji asam urat

gambaran

      The Safe AQ UG Blood Glucose and Uric Acid Monitoring System dirancang pikeun pangukuran kuantitatif glukosa sareng asam urat dina sampel getih kapilér seger dina getih sareng dina sampel getih sakabeh véna. The Safe AQ UG Blood Glucose and Uric Acid Monitoring System kanggo dianggo di luar awak hungkul (dina panggunaan diagnostik vitro) kanggo tés mandiri sareng panggunaan propésional salaku bantosan dina ngatur diabetes sareng hyperuricemia (HUA).

spésifikasi
Fungsi TésGlukosa GetihAsam Urat
metoda testFAD-GDHTurunan Ferrocene Teroksidasi
Jenis contoGetih kapiler periferal sakabeh getih / venous sakabeh getihGetih kapiler periferal sakabeh getih / venous sakabeh getih
Sampel getih
0.6µl3µl
Jangkoan tés20-600mg / dL
 (1.1-33.3mmol / L)
3.0-20.0mg / dL
(181-1188 µmol / L)
Waktos tés5s25s
ingetan500 susunan100 susunan
Validitas validitas24 bulan12 bulan
◆ Evaluasi kinerja pangguna glukosa darah:
Hasil pikeun konsentrasi glukosa <100 mg / dL (<5.55mmol / l)
Dina jero ± 5mg / dL
(dina jero ± 0.28mmol / l)
Dina jero ± 10mg / dL
(dina jero ± 0.56mmol / l)
Dina jero ± 15mg / dL
(dina jero ± 0.83mmol / l)
50% (14/28)85.71% (24/28)100% (28/28)
                Hasil pikeun konsentrasi glukosa ≥ 100 mg / dL (≥5.55mmol / l)
Dina jarak ± 5%
Dina jarak ± 10%
Dina jarak ± 15%
55.56% (40/72)90.28% (65/72)97.22% (70/72)
◆ Evaluasi kinerja pangguna asam urat:
Hasil pikeun konsentrasi asam urat <297μmol / L (5.0 mg / dL)
Dina jero ± 14.9μmol / L
(Sajeroning ± 0.3 mg / dL)
Dina jero ± 29.7μmol / L
(Sajeroning ± 0.5 mg / dL)
Dina jero ± 59.4μmol / L
(Sajeroning ± 1.0 mg / dL)
40.0% (6/15)60.0% (9/15)100% (15/15)
                Hasil pikeun konsentrasi asam urat≥ 297μmol / L (5.0 mg / dL)
Dina jarak ± 5%
57.6% (49/85)
Dina jarak ± 10%
94.1% (80/85)
Dina jarak ± 15%
100% (85/85)





Taros Kami