EN
sadaya Kategori
EN

AGEscan

Advanced Glycation End of Produk Fluoresensi Detektor
Ngaramal résiko diabetes dina 5-10 taun ka hareup; Deteksi instan, teu kedah puasa

gambaran


Grup anu berlaku:


① Ngalaksanakeun panilitian résiko pikeun kelompok séhat, grup diabetes anu résiko tinggi, sareng grup pra-diabetes;
Screening Saringan awal pikeun jalma anu teu didiagnosis sareng diabetes sareng pre-diabetes;

Prinsip tés: AGEscan ngirimkeun lampu biru pikeun ngasupan lénsa kristal tina panon, lampu fluorescent ngagambarkeun deui tina lénsa anu tiasa dideteksi ku alatna, pangukuran fluoresensi otomatis parantos dikaitkeun kana tingkat tinggi hasil akhir glikasi canggih (AGEs) , anu ngumpulkeun dina aya diabétes, AGEscan ngagunakeun prinsip anu aya hubunganana pikeun pamustunganana ngahontal panyaring résiko diabetes.


AGEscan宣传片英文版[00_00_20][20200309-140414]


Pentingna klinis:


AGEs mangrupikeun faktor patogén mandiri anu mangaruhan kana kajadian sareng pamekaran diabetes anu mantep anu aya hubunganana sareng proinsulin / insulin. Nalika umur beuki ageung, UMUR lalaunan akumulasi dina lensa panon, sareng laju UMUR dipercepat dina résistansi insulin, régulasi glukosa gangguan, sareng penderita diabetik. Kusabab ciri AGEs anu stabil sareng teu tiasa dibalikkeun, éta ngagaduhan "mémori" anu unggul. Dibandingkeun sareng indikator pangimeutan diabetes sanés, tingkat UMUR anu luhur tiasa ngagambarkeun karuksakan kumulatif gula getih abnormal sareng setrés oksidatif pikeun waktos anu langkung lami. Éta tiasa dianggo salaku tanda peringatan dini pikeun pre-diabetes sareng komplikasi.



skenario aplikasi:


Pusat Ujian Fisik  Pusat Manajemén Kaséhatan


 Departemen Endokrinologi   Departemen Ophthalmology


 Lembaga Panilitian Diabetes   Perawatan kaséhatan primér



AGEscan宣传片英文版[00_01_30][20200309-150453]



spésifikasi
Situs tésSoca kénca manusa
Rentang umur lumakuheubeul 21-70 taun
Waktos tés≤ 15 detik
katalitianDina ± 15%
kabisaulanganCV ≤ 5%
Kisaran linierr≥0.99
lingkungan gawe15 ℃ ~ 30 ℃, 20% ~ 85% RH (Teu aya kondensasi)
hirup Service5 taun
Konéktipitas printerNgarojong konektipitas Wi-Fi sareng printer
basaCina / Inggris
pangiriman dataOtomatis unggah kana server cloud dina kaayaan Wi-Fi



Taros Kami