EN
sadaya Kategori
EN

Produk screening non-invasif

AGEscan

Maju Glycation Tungtung Detik Produk Fluorescence
Ngaduga résiko diabetes di taun salajengna 5-10; Sakedapan sakedap, henteu kedah puasa

gambaran

Grup terapan:


① Ngalaksanakeun penilaian résiko pikeun grup séhat, kelompok diabetes anu résiko luhur, sareng kelompok pra-diabetes;
②Erely screening pikeun jalma undiagnosed diabetes sareng pre-diabetes;

Prinsip uji coba: AGEscan ngirimkeun lampu bulao pikeun nuliskeun lensa kristal panon, lampu neonter ngagambarkeun lampu deui tina lensa anu tiasa dideteksi ku alat, pangukuran otomatis-fluoresénsi parantos dikaitkeun kana tingkat tinggi glikétasi akhir-akhir produk (AGEs) , anu ngumpulkeun dina ayana diabetes, AGEscan nganggo prinsip relevan pikeun pamustunganana ngahontal saringan résiko diabetes.

Pentingna klinis:


AGEs mangrupikeun faktor patogen anu mandiri tina lumangsungna kamekaran andsustainable diabetes anu aya hubunganana sareng proinsulin / insulin. Nalika umur déwasa, AGE laun-laun ngumpulkeun dina lénsa panon, sareng laju AGE dipercepkeun dina résistansi insulin, pangaturan glukosa gangguan, sareng penderita diabetes. Alatan karakteristik AGE anu stabil sareng henteu bisa malik, éta gaduh "mémori" anu langkung saé. Dibandingkeun sareng indikasi pangawas diabetes sanés, tingkat AGE anu luhur tiasa nunjukkeun karusakan kumulatif tina gula getih anu teu normal sareng setrés oksidatif pikeun waktos anu langkung lami. Éta tiasa dianggo salaku tanda peringatan awal pre-diabetes sareng komplikasi.


skenario aplikasi:


Pusat Ujian Fisik Puseur Manajemén Kaséhatan


Jurusan Endokrinologi Jurusan Ophthalmology


Institut Panaliti Diabetes Lembaga perawatan primér




spésifikasi
Situs ujianPanon kénca manusa
Kisaran umur teraturheubeul 21-70 taun
Waktos nguji≤ 15 detik
katalitianDina ± 15%
kabisaulanganCV ≤ 5%
Kisaran linierr≥0.99
lingkungan gawe15 ℃ ~ 30 ℃, 20% ~ 85% RH (Teu aya kondensasi)
hirup Service5 taun
Konektipitas PrinterSokong konektipitas Wi-Fi sareng printer
basaCina / Inggris
pangiriman dataNgunggah sacara otomatis kana server awan dina kaayaan Wi-Fi