EN
sadaya Kategori
EN

1,5-AG - MellitusⅡ Rapid Réagen Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] Kit réagen 1,5-Anhydro-D-sorbitol (1,5-AG) dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun 1,5-Anhydro-D-sorbitol dina sérum manusa. Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun ngawaskeun kontrol glukosa getih jangka pondok.


Pamakéan dimaksudkeun

1,5-AG mangrupikeun jenis alkohol polhidrat kalayan struktur cincin pyran, anu sami sareng glukosa. 1,5-AG dina awak manusa utamina dicerna tina tuangeun, sareng dikaluarkeun dina cikiih. Tingkat 1,5-AG dina awak manusa raket patalina sareng glikometabolisme. Dina kaayaan normal, konsentrasi 1,5-AG dina getih relatif stabil sakumaha 99.9% tina 1,5-AG reabsorbs ku tubulus ginjal; Dina kaayaan patologis, konsentrasi luhur glukosa getih sacara kompetitif ngahambat réabsorsi tina 1,5-AG, sacara signifikan ningkatkeun ékskrési na dina cikiih. Konsentrasi 1,5-AG dina getih teras turun, sahingga ngagaduhan korélasi négatip anu jelas sareng konsentrasi glukosa getih. 1,5-AG ngagambarkeun fluktuasi glukosa getih dina minggu kamari, nyaéta indéks monitoring glukosa getih anu peka.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi énzimatik nyababkeun hasil anu akurat

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 11 menit

Pangropéa sapopoé henteu diperyogikeun

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional



spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

1,5-AG

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

11 menit

Ngukur Rentang

1,5-AG: 6.0 ~ 300 µmol / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami