EN
sadaya Kategori
EN

β2-MG Cys-C - Fungsi RenalⅡ Pakét Réagen Cepat

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] Kit réagen β2-Microglobulin / Cystatin C dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun β2-microglobulin sareng cystatin C dina sérum manusa. Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun diagnosis bantosan panyakit ginjal.


Pamakéan dimaksudkeun

Cys C mangrupikeun spidol idéal pikeun nunjukkeun panyakit ginjal. Cys C lega aya dina cairan awak manusa sapertos getih, cairan cerebrospinal, ciduh, mani, jst Cys C tiasa nembus mémbran filtrasi glomerular sacara bébas. Éta dibales deui ku tubulus anu proksimal dibutuhkeun sareng henteu deui ilubiung dina sirkulasi getih. Kusabab tubulus ginjal henteu ngahasilkeun Cys C, robahan konsentrasi Cys C dina getih ngagambarkeun tingkat filtrasi glomerular, anu nunjukkeun kaayaan fungsi ginjal, kalebet tatu ginjal.

β2-MG: konsentrasi β2-MG dina getih pasien limfoma ganas, leukemia limfositik kronis, limfoma non-Hodgkin atanapi sababaraha myeloma sareng sajabana sacara signifikan langkung luhur, sareng hubungan pisan sareng kaayaan panyakit. Konséntrasi β2-MG dina getih pasien uremia, sindrom nephritic sareng gagal ginjal akut ogé langkung luhur sacara signifikan.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi imunoturbidimetry latex ngakibatkeun hasil anu akurat

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 12 menit

Pangropéa sapopoé henteu diperyogikeun

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

β2-MG / Cys C

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

12 menit

Ngukur Rentang

β2-MG: 0.4 ~ 18 mg / L

Cys C: 0.4 ~ 8 mg / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami