EN
sadaya Kategori
EN

ALT / AST / T-Bil / ALB - Fungsi AtiⅠ Pakét Réagen Cepat

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional

gambaran

[email dijaga] Alanine Aminotransferase / Aspartate Aminotransferase / Total Bilirubin / Albumin Reagent Kit dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun kagiatan alanine aminotransferase (ALT) sareng aspartate aminotransferase (AST) sareng konsentrasi total bilirubin (TB) sareng konsentrasi albumin (ALB) dina sérum manusa. Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun diagnosis bantosan panyakit ati.


Pamakéan dimaksudkeun

ALT sareng AST mangrupikeun indikator sénsitip karuksakan sél ati sareng tingkat kacilakaan ati. Konsentrasi AST ningkat terus-terusan sareng ngalangkungan konsentrasi ALT biasana nunjukkeun karusakan ati parna sareng mangrupikeun tanda parah tina panyakit kronis.

TB mangrupikeun nilai total bilirubin langsung sareng bilirubin henteu langsung. Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun diagnosa naha panyakit ati atanapi saluran biliary dina kaayaan teu normal.

ALB dihasilkeun ku ati. Nalika aya hépatosis parah (sapertos sirosis ati), kamampuan ati pikeun ngahasilkeun albumin turun pisan, hasilna turunna konsentrasi albumin sérum.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodeu laju & metodologi metodeu titik akhir ngabalukarkeun hasil anu akurat

Hasilna sayogi dina 12 menit

Pra-dieusian & kartrid nganggo hiji

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional



spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

ALT / AST / TB / ALB

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

12 menit

Ngukur Rentang

ALT: 4.0 ~ 600 U / L

AST: 4.0 ~ 600 U / L

TB: 1.7 ~ 600 µ mol / L

ALB: 10 ~ 60 g / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami