EN
sadaya Kategori
EN

CK CK-MB LDH αHBDH Myocardial Enzyme Rapid Reagent Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional

gambaran

[email dijaga] The Myocardial Enzyme Reagent Kit (CK, CK-MB, LDH, α-HBDH) dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun kagiatan kreatinin kinase (CK), kreatinus kinase - MB (CKMB), laktat dehidrogenasein (LDH) sareng dehidrogenase α-hidroksibutirat (α-HBDH) dina sérum manusa. Sacara klinis, éta utamina dianggo salaku bantosan dina diagnosis myocarditis viral sareng infark miokardial.


Pamakéan dimaksudkeun

Creatine kinase (CK) kalolobaanana aya dina otot rangka sareng otot jantung, sareng ogé aya dina jaringan otak. CK janten langkung ngaktipkeun dina 2 - 4h saatos infark miokard akut, sareng tiasa naék janten 10 - 20 kali wates luhur tingkat normal. Luhurna creatine kinase - MB (CKMB) mangrupikeun indikator penting anu dikenal umum anu ngabantosan pikeun diagnosa infark miokard akut sareng mastikeun naha aya nekrosis miokardial. Lateate dehydrogenasein (LDH) mangrupikeun énzim anu penting dina nalika glikolisis, ngatalisan interkonversi tina dehydrogenase laktat sareng asam piruvik. Kanaékan LDH biasana katingali dina seueur panyakit sapertos miokardial, hépatitis, hemolisis sareng tumor, sareng sajabana α-hydroxybutyrate dehydrogenase (α-HBDH) mangrupikeun salah sahiji énzim miokardial, anu sacara universal aya dina mamalia sareng utamina disebarkeun dina kardiomiosit, leukosit, ginjal, sareng paningkatan α-HBDH biasana ditingali dina panyakit sapertos infark miokardial akut, tatu otot, hépatitis akut, leukemia sareng kanker, jst.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi laju ngabalukarkeun hasil anu akurat

Hasilna sayogi dina 14 menit

Pra-dieusian & kartrid nganggo hiji

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional



spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

CK / CK-MB / LDH / α-HBDH

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

14 menit

ngukur Range

CK: 25 ~ 1000 U / L

CK-MB: 10 ~ 600 U / L

LDH: 25 ~ 1000 U / L

α-HBDH: 25 ~ 1000 U / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami