EN
sadaya Kategori
EN

D-Bil TP ALP GGT - Fungsi AtiⅡ Kit réagen gancang

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] The Direct Bilirubin / Total Protein / Alkaline Phosphatase / Glutamyl Transferase Reagent Kit dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun konsentrasi bilirubin langsung (DB) sareng total protéin (TP), sareng kagiatan  of  basa  fosfatase (ALP) sareng γ-glutamyl transferase (GGT) dina sérum manusa.


Pamakéan dimaksudkeun

DB, ogé katelah bilirubin konjugasi, dihasilkeun nalika bilirubin henteu langsung lebet kana ati sareng ngagabung sareng asam glukuronat dina pangaruh transferur glukuronil. DB anu luhur nunjukkeun yén aya kasusah pikeun bilirubin diekskripsikeun ngalangkungan saluran biliary saatos kaluar tina ati.

Sacara klinis, TP luhur sareng turunna TP duanana penting. Konséntrasi plasma kusabab kaleungitan cai, atanapi paningkatan produksi protéin sérum, tiasa nyababkeun konsentrasi total protéin naék; turunna total protéin tiasa disababkeun ku: éncér plasma kusabab kanaékan cai, kurang gizi atanapi paningkatan konsumsi, kirang produksi kusabab karusakan ati, atanapi kaleungitan seueur protéin plasma.

ALP aya dina rupa-rupa jaringan manusa di saluruh awak manusa. Ukuran ALP utamina dianggo pikeun diagnosis sareng ngawaskeun panyakit ati, panyakit hampru sareng panyakit anu patali sareng tulang.

GGT dina sérum utamina asalna tina ati. Mangrupikeun indikator anu peka tina panyakit ati, sabab GGT tinggi katitén dina panyakit ati tina sababaraha sabab.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodeu titik-akhir & metodologi metodeu laju ngakibatkeun hasil anu akurat

Hasilna sayogi dina 13 menit

Mandi nyalira & kartrid nganggo hiji

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional

4


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

DB / TP / ALP / GGT

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

13 menit

Ngukur Rentang

DB: 1.0 ~ 260 µmol / L

TP: 3.0 ~ 120 g / L

ALP: 25 ~ 750 U / L

GGT: 10 ~ 450 U / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami