EN
sadaya Kategori
EN

Titik Élmu Ngurus

FRCRP/SAA (C-Reactive Protein/ Serum Amyloid A) Reagent Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] The FRCRP/SAA (C-Reactive Protein/ Serum Amyloid A) Reagent Kit is intended to quantitatively determine the concentration of C-reactive protein and Serum Amyloid A in human serum. Clinically, the two indicators are mainly used as inflammatory markers.

 

Pamakéan dimaksudkeun

CRP mangrupikeun protéin (fase akut) dina getih anu naék gancang nalika organisme katépaan atanapi nalika jaringan rusak. Éta ngaktifkeun pelengkap sareng ningkatkeun inténsitas fagosit, mupus mikroorganisme patogén sareng histiocyte anu rusak, nekrotik atanapi apoptotic. Nalika digunakeun salaku indikator anu sénsitip pisan pikeun réspon fase akut, tingkat CRP dina getih ngalaman paningkatan anu gancang sareng signifikan sareng tiasa ngahontal 2000 kali normal dina kaayaan infark miokard akut, tatu, inféksi, peradangan, operasi sareng tumor-nyusup . Ukuran CRP ngabantuan nuturkeun jalan panyakit nalika digabungkeun sareng riwayat klinis.

Similar to CRP, SAA is used to evaluate the process of acute phase response. SAA is a sensitive indicator of which the concentration starts to rise within about 8h after inflammatory response. It takes less time for SAA level to raise and exceed reference range than CRP. For normal people, the upper limit of reference interval is 10 times of median value in CRP, while only 5 time in SAA. The elevation of SAA is more common than the elevation of CRP for slight infections, such as virus infection. For infectious diseases, the rise in SAA value is larger than the rise in CRP value, which means the detection of SAA helps more in identifying comparatively “normal” and slight acute phase responses. Usually, around 2/3 of cold sufferers experience a rise in SAA, while no more than 1/2 of them experience a rise in CRP.


Fitur produk

Wider measuring range

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi imunoturbidimetry latex ngakibatkeun hasil anu akurat

Hasilna sayogi dina 9 menit

Cost-effective without additional consumables & no daily maintenance required

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional

6

spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

FR CRP/SAA

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

9 menit

Ngukur Rentang

FRCRP: 0.5~320   mg/L

SAA: 5~200   mg/L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami