EN
sadaya Kategori
EN

FRCRP / SAA (Protéin C-Réaktif / Sérum Amyloid A) Réagen Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] The FRCRP / SAA (C-Reactive Protein / Serum Amyloid A) Reagent Kit dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun konsentrasi protéin C-réaktif sareng Sérum Amyloid A dina sérum manusa. Sacara klinis, dua indikator éta utamina dianggo salaku spidol peradangan.

 

Pamakéan dimaksudkeun

CRP mangrupikeun protéin (fase akut) dina getih anu naék gancang nalika organisme katépaan atanapi nalika jaringan rusak. Éta ngaktifkeun pelengkap sareng ningkatkeun inténsitas fagosit, mupus mikroorganisme patogén sareng histiocyte anu rusak, nekrotik atanapi apoptotic. Nalika digunakeun salaku indikator anu sénsitip pisan pikeun réspon fase akut, tingkat CRP dina getih ngalaman paningkatan anu gancang sareng signifikan sareng tiasa ngahontal 2000 kali normal dina kaayaan infark miokard akut, tatu, inféksi, peradangan, operasi sareng tumor-nyusup . Ukuran CRP ngabantuan nuturkeun jalan panyakit nalika digabungkeun sareng riwayat klinis.

Sarupa sareng CRP, SAA digunakeun pikeun meunteun prosés réspon fase akut. SAA mangrupikeun indikator sénsitip anu konsentrasi mimiti naék dina sakitar 8 jam saatos réspon peradangan. Butuh kirang waktos kanggo tingkat SAA naékkeun sareng ngaleuwihan kisaran rujukan tibatan CRP. Pikeun jalma normal, wates luhur interval rujukan nyaéta 10 kali nilai rata-rata dina CRP, sedengkeun ngan ukur 5 kali dina SAA. Luhurna SAA langkung umum tibatan jangkungna CRP pikeun inféksi sakedik, sapertos inféksi virus. Pikeun panyakit tepa, naékna nilai SAA langkung ageung tibatan naékna nilai CRP, anu hartosna yén deteksi SAA ngabantosan langkung seueur dina ngaidentipikasi réspon fase anu biasa "normal" sareng sakedik. Biasana, sakitar 2/3 penderita tiis ngalaman naékna SAA, sedengkeun henteu langkung ti 1/2 di antara aranjeunna ngalaman naékna CRP.


Fitur produk

Jangkauan pangukuran anu langkung lega

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi imunoturbidimetry latex ngakibatkeun hasil anu akurat

Hasilna sayogi dina 9 menit

Épéktip hemat tanpa épék tambahan & henteu diperyogikeun pangropéa sapopoé

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

FR CRP / SAA

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

9 menit

Ngukur Rentang

FRCRP: 0.5 ~ 320 mg / L

SAA: 5 ~ 200 mg / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami