EN
sadaya Kategori
EN

Glu GA - MellitusⅠ Rapid Reagent Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] Kit Glucose / Glycated Serum Albumin Reagent dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun konsentrasi glukosa (Glu) sareng babandingan konsentrasi sérum albumin (GA) sareng konsentrasi albumin (ALB) dina sérum manusa. Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun ngawaskeun kontrol glukosa getih jangka pondok.


Pamakéan dimaksudkeun

Konsentrasi glukosa dina sérum ngagambarkeun status kontrol glikemik sacara real-time. Albumin sérum glycated mangrupikeun produk akhir tina glikosilasi albumin, anu ngagambarkeun tingkat glukosa rata dina hiji waktos, sareng tiasa ditingali salaku indikator sénsitip épisiénsi kontrol glukosa.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi énzimatik nyababkeun hasil anu akurat

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 9 menit

Pangropéa sapopoé henteu diperyogikeun

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

Glu / GA

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

9 menit

Ngukur Rentang

Glu: 1.0 ~ 30 mmol / L

GA: 2.0 ~ 40.0 g / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami