EN
sadaya Kategori
EN

Titik Élmu Ngurus

Glu GA - MellitusⅠ Rapid Reagent Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] The Glucose/Glycated Serum Albumin Reagent kit is intended to quantitatively determine the concentration of glucose (Glu) and the ratio of glycated serum albumin (GA) and albumin (ALB) concentration in human serum. Clinically, it is mainly used for the monitoring of short-term blood glucose control.


Pamakéan dimaksudkeun

The glucose concentration in serum reflects the status of glycemic control in real-time. Glycated serum albumin is the end product of albumin glycosylation, which reflects the average glucose level in a period of time, and can be seen as a sensitive indicator of glucose control efficiency.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi énzimatik nyababkeun hasil anu akurat

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 9 menit

Pangropéa sapopoé henteu diperyogikeun

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional

7

spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

Glu/GA

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

9 menit

Ngukur Rentang

Glu: 1.0~30   mmol/L

GA: 2.0~40.0 g/L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami