EN
sadaya Kategori
EN

Glu HCY UA LDL-C - Kit Panyawat Panyawat Kasakit Kronis

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis,

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] Kit Glagosa / Homosistéin / Utrik / Densitas Lipoprotein Koléstérol réagen kit dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun konsentrasi glukosa (Glu), homosistéin (HCY), asam urat (UA) sareng koléstérol lipoprotein low density (LDL-C) dina sérum manusa . Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun monitoring tingkat glukosa getih, diagnosis bantu hyperhomocysteinemia, hyperuricemia, hypercholesteremia, panyakit jantung koronér, aterosklerosis sareng évaluasi résiko panyakit kardiovaskular.


Pamakéan dimaksudkeun

Konsentrasi glukosa dina sérum ngagambarkeun status kontrol glikemik sacara real-time. Kontrol ketat tingkat glukosa getih penting pisan dina pencegahan sareng pangobatan gangguan glukosa getih sapertos diabetes.

Homosistéin mangrupikeun salah sahiji faktor résiko bebas pikeun pamekaran stroke, arteriosclerosis koronér sareng infark miokardial, dimana tingkat luhur homosistéin ningkatkeun résiko tumerap panyakit. Samentawis éta, numutkeun fitur metabolisme na, konsentrasi homosistéin ogé mangrupikeun indikator sénsitip kakurangan vitamin B12 sareng kakurangan asam folat.

UA mangrupikeun produk akhir tina rusakna metabolisme purin, sareng disaring kaluar tina awak manusa ngalangkungan ginjal sareng cikiih. Dina kaayaan normal, kadar asam urat dina awak manusa aya dina kasatimbangan dinamis. Tingkat asam urat anu luhur biasana dititénan dina pasién anu ngagaduhan panyakit ginjal. Janten, pangukuran UA dianggo salaku bantosan dina diagnosis cilaka ginjal tahap awal.

Kolesterol lipoprotein kapadetan handap tiasa ngagambarkeun tingkat lipoprotein kapadetan handap, anu ogé dikenal salaku faktor aterogenik. Babandingan koléstérol lipoprotein kapadetan handap diantara koléstérol total nunjukkeun résiko atérosklerosis. Ukuran tepat koléstérol lipoprotein kapadetan pisan penting dina pencegahan dini, diagnosis, pangobatan sareng pangaruh kuratif panyakit jantung koronér, sareng mangrupikeun dasar référénsi utama pikeun nangtukeun resép pikeun pasién hyperlipoproteinemia.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi énzimatik nyababkeun hasil anu akurat

Hasilna sayogi dina 12 menit

Pra-dieusian & kartrid nganggo hiji

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional



spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

Glu / HCY / UA / LDL-C

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

12 menit

Ngukur Rentang

Glu: 1.0 ~ 30.0 mmol / L

HCY: 3.0 ~ 50.0 µmol / L

UA: 50 ~ 2500 µmol / L

LDL-C: 0.3 ~ 10 mmol / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami