EN
sadaya Kategori
EN

HbA1c Rapid Réagen Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] Kit Réagen Hemoglobin Glycated (Cairan Campuran Asam Borat Chromatography / Chromatography) dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun hémoglobin glikasi (HbA1c) dina kapilér (sidik jari) atanapi getih getih véna. Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun diagnosis bantu diabetes sareng monitoring tingkat glukosa getih.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun métodologi kromatografi cair afinitas cair ngakibatkeun hasil anu akurat

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 3.5 menit

Pangropéa sapopoé henteu diperyogikeun

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

HbA1c

Spesimen

Getih sapinuhna

Time réaksi

3.5 menit

Ngukur Rentang

HbA1c: 4% ~ 15%

hal nu ngabateskeun

CE, NGSP



Taros Kami