EN
sadaya Kategori
EN

iCARE-2100

Portabel Otomatis Multi-fungsi Analyzer

Core Technology-Liquid Phase iPOCT

Inovasi 'Palang-platform'
Hiji instrumen, sababaraha indikator

gambaran


Fitur:
16 * Cartridges, 37 * Indikator, kalebet koagulasi, protéin khusus, biokimia, sareng sajabana (Langkung seueur indikator anu sayogi badé sumping!)

Leres: sistem réaksi fase cair

Gancang: Deteksi instan dirancang pikeun 'individu'
Gampang-dianggo: Henteu kedah operasi profesional, kalibrasi sareng perawatan
Ékonomi: Ngurangan biaya tés tanpa nganggo tambahan
Canggih: Cascade dugi ka 3 instrumén, unggah data sareng manajemén data
Merenah: Kartu réagen anu tos dieusian, proyék nyertakeun indikator biokimia sareng koagulasi dasar


eusi
Paket Tés   
Indikator Detéksi
radang   
FR-CRP
Peradangan II   
FR-CRP, SAA
Fungsi Ati   
ALT, AST, T-Bil, ALB
Fungsi Ati II   
D-Bil, TP, ALP, GGT
Lipid Getih   
TC, TG, HDL-C, LDL-C
Fungsi Ginjal   
Urea, Crea, UA
Fungsi Ginjal II   
Β2-MG, Cys-C 
Nyaring panyakit kronis  
 Glu, HCY, UA, LDL-C
Koagulasi   
PT, APTT, TT, FIB, INR
Prothrombin
waktos / INR PT, INR
Énzim Myocardial   
CK, CK-MB, LDH, α-HBDH
diabetes mellitus   
Glu, GA
Diabetes Mellitus II   
1,5-AG
Hemoglobin glikosilat   
HbA1c
ACR   
mAlb, Ucr, mAlb / Ucr
Saringan Sistem Intisari   
TBA, CHE, α-AMY
spésifikasi
Parameter Performance:
basaChinses / Inggris
ukuran308.6mm * 445.0mm * 293.0mm
Beurat bersih
<15 kg
Mode TembongkeunLayar toél 9.7 inci
sora≤ 65 desibel
Kahirupan Service5 taun
Panyimpenan data80000 hasil uji, 10000 hasil QC
Pangiriman Data 
WiFi, RS232, RJ45, USB

Taros Kami