EN
sadaya Kategori
EN

Titik Élmu Ngurus

iCARE-2100

Analyst Autormatic Multi-fungsi Portable

Core Technology-Liquid Phase iPOCT

'Cross-platform' Inovasi
Salah sahiji alat, sababaraha indikasi

gambaran

Fitur:
1. Akurat: Sistem réaksi réaksi cair
2. Fast: Instant detection is designed for ‘individual’
3. Gampang dianggo: Henteu kedah operasi operasi profésional, calibration sareng pangropéa
4. Ékonomi: Ngurangan biaya uji tanpa konsumsi tambahan
5. Advanced: Cascade dugi ka 3 alat, unggah sareng manajemén data cerdas
6. Payus: Kartu réagen anu tos dieusian, proyék nyertakeun indéks biokimia sareng indikator koagulasi


eusi
Tés Bungkusan
Indikator Deteksi
radang
FR-CRP
Peradangan II
FR-CRP, SAA
Fungsi ati
ALT, AST, T-Bil, ALB
Fungsi Ati II
D-Bil, TP, ALP, GGT
Getih Lipid
TC, TG, HDL-C, LDL-C
Fungsi Renal
Urea, Crea, UA
Fungsi Renal II
Β2-MG, Cys-C
Kaayaan neundeun réagén
2-8 ℃ ; Ulah beku
Saringan panyakit kronis
Glu, HCY, UA, LDL-C
Koagulasi
PT, APTT, TT, FIB, INR
Prothrombin
waktos / INR PT, INR
Énzim Myocardial
CK, CK-MB, LDH, α-HBDH
diabetes mellitus
Glu, GA
Diabetes Mellitus II
1,5-AG
Hemoglobin Glycosylated
HbA1c
ACR
mAlb, Ucr, mAlb / Ucr
Screening System Digestive
TBA, CHE, α-AMY
spésifikasi
Parameter Performance:
basa Chinses / Inggris
ukuran 308.6mm * 445.0mm * 293.0mm
Beurat net
<15 kg
Modeu tampilan layar inci touch 9.7
sora ≤ 65 decibel
Jasa Hawa 5 taun
data Storage Hasil uji 80000, 10000 hasil QC
Data Data
WiFi, RS232, RJ45, USB

Taros Kami