EN
sadaya Kategori
EN

mAlb Ucr ACR Rapid Reagent Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] The Urinary Microallbumin / Creatinie Reagent Kit (Métode Fluoresensi / Benedict-Behre) dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtukeun uria mikroalbumin, kreatinin sareng ACR (babandingan mikroalbuminuria sareng kreatinin) dina sampel cikiih. Sacara klinis, éta dipaké pikeun diagnosis bantu sareng nyaring panyakit ginjal tahap awal.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi fluoresensi / béndict-behre ngakibatkeun hasilna anu akurat

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 10 menit

Pra-dieusian & kartrid nganggo hiji

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

mAlb / Ucr / ACR

Spesimen

cikiih

Time réaksi

10 menit

Ngukur Rentang

mAlb: 5.0 ~ 200 mg / L

Ucr: 10.0 ~ 400 mg / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami