EN
sadaya Kategori
EN

Titik Élmu Ngurus

mAlb Ucr ACR Rapid Reagent Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] The Urinary Microallbumin/Creatinie Reagent Kit (Fluorescence/Benedict-Behre method) is intended to quantitatively determine microalbumin uria, creatinine and ACR(the ratio of microalbuminuria and creatinine) in urine sample. Clinically, it is used for auxiliary diagnosis and screening of early-stage renal disease.


Fitur produk

Liquid phase reaction system, using fluorescence/benedict-behre methodology lead to accurate result

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 10 menit

Pre-filled & single-use cartridge

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

mAlb/Ucr/ACR

Spesimen

cikiih

Time réaksi

10 menit

Ngukur Rentang

mAlb: 5.0~200   mg/L

Ucr: 10.0~400 mg/L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami