EN
sadaya Kategori
EN

PABA 1000

Pilihan pangalusna pikeun panyaringan mimiti panyakit ginjal


gambaran
  • Pamakéan dimaksudkeun

    PABA-1000 ACR Analyzer dimaksudkeun pikeun digunakeun ku MALB / Cr Reagent Kit anu didamel ku Changsha Sinocare Inc. kanggo sacara kuantitatip tangtukeun mikroalbuminuria, kreatinin sareng ACR (babandingan mikroalbuminuria sareng kreatinin) dina sampel cikiih. Éta ngan ukur pikeun panggunaan diagnostik in vitro. Éta ditujukeun pikeun panggunaan titik-of-perawatan resép salaku bantosan dina diagnosis panyakit ginjal.

  • Prinsipna ngagawekeun

    ACR tina sampel anu diuji ditangtukeun ku colorimetry (Cr) sareng fluorometry (mALB). Nalika ngalangkungan leyuran anu diuji, hiji sinar lampu diserep ku Solusi A, sedengkeun sinar lampu anu sanés ngagumbirakeun zat-zat fluorescent dina Solusi B. Eusi zat anu diuji, anu sacara klinis signifikan, tiasa kaala ku nganalisis jumlah cahaya anu diserep atanapi dihasilkeun kekembangan

  • Daptar bungkusan

    Sistem Monitoring ACR diwangun ku PABA-1000 ACR analyzer, mALB / Cr Reagent Kit sareng solusi kontrol (level 1, level 2). MALB / Cr Reagent Kit dimaksudkeun pikeun dianggo sareng PABA-1000 ACR Analyzer pikeun sacara kuantitatif nangtukeun mikroalbuminuria, kreatinin sareng ACR (babandingan mikroalbuminuria sareng kreatinin) dina sampel cikiih.



Diabetes mangrupikeun panyabab utama panyawat ginjal tahap akhir


▼ Di nagara maju, sakitar 1/3 pasien diabetik kaserang panyakit ginjal diabetik, anu janten panyabab utama gagal ginjal 1,2

▼ Numutkeun panilitian DEMAND, tingkat deteksi albuminuria di pasién diabét Asia nyaéta 56%, langkung luhur tibatan di pasién Kaukasus (41%), Deteksi awal disfungsi ginjal tiasa néwak / nunda kamajuan gagal ginjal





5


6


4

spésifikasi
barangparameter
Jenis contocikiih
Reag

mALB (MAU) / Kit uji kreatinin

(Fluoresensi sareng Métode Benedict-Behre)

basa
Inggris / Cina saderhana
mamerkeunLayar sentuhan 5 inci
Palabuhan komunikasiRS232 , USB , RJ45
input power~ 220V , 50Hz , 1.4A
dimensi380mm × 240mm × 254mm (L × W × H)
beurat net
6.5kg
mesin citak 
Printer termal internal
Waktos tés tunggalSakitar 6 mnt
Volume neundeun dataTés 2000 sareng data kontrol kualitas
barang

métodologi

jajarankatalitian

mALB (MAU)

Paburencay fluoresensi5.0mg / L-200.0mg / L

5.0 ~ 30.0mg / L

SD2.0mg / L

30.1 ~ 200.0mg / L,CV6.5%
  KreatininBenedict-Behre

10.0-400.0mg / dL

(0.88-35.30mmol / L)

10.0-60.0mg / dL SD3.0mg / dL;

60.1-400.0mg / dL CV5%
  ACR/

1.3-2000.0mg / g

(0.14-227.28mg / mmol)
CV10%

Perkenalan video Sinocare #ACR Analyzer dina basa Inggris


Taros Kami