EN
sadaya Kategori
EN

Titik Élmu Ngurus

PABA 1000

Pilihan pangsaéna pikeun Saringan awal panyakit ginjal


gambaran
  • Pamakéan dimaksudkeun

    PABA-1000 ACR Analyzer ditujukeun pikeun nganggo mALB / Cr Reagent Kit diproduksi ku Changsha Sinocare Inc. pikeun sacara kuantitatif nangtukeun microalbuminuria, kreatinin sareng ACR (rasio microalbuminuria sareng bun) dina conto cikiih. Éta pikeun panggunaan diagnosa ngan di vitro. Hal ieu ditujukeun pikeun panggunaan titik-perawatan-perawatan salaku bantosan dina diagnosis panyakit ginjal.

  • Prinsipna ngagawekeun

    ACR tina sampel anu diukur ku colorimetry (Cr) sareng fluorometry (mALB). Nalika ngaliwat solusi anu diuji, salah sahiji pancaran cahaya diserep ku Solusi A, sedengkeun sinar cahaya sanés ngahémutan zat fluoresensi dina Solusi B. Eusi bahan anu diuji, anu sacara signifikan sacara klinis, tiasa didamel ku nganalisa jumlah cahaya anu nyerep atanapi dihasilkeun florescence.

  • Daptar bungkusan

    Sistem Monitor ACR diwangun ku PABA-1000 ACR, mALB / Cr Reagent Kit sareng solusi kontrol (tingkat 1, tingkat 2). MALB / Cr Reagent Kit dimaksudkeun pikeun dianggo sareng PABA-1000 ACR Analyzer pikeun kuantitatif nangtukeun microalbuminuria, bunin sareng ACR (rasio microalbuminuria sareng bunin) dina conto cikiih.



Diabetes mangrupikeun panyabab utama pikeun panyakit ginjal tungtung


▼ Di nagara-nagara maju, kira-kira 1 / 3 pasien diabétes ngagaduhan panyakit ginjal diabetes, anu mangrupikeun panyabab gagal ginjal 1,2

▼ Numutkeun kana kajian DEMAND, tingkat deteksi albuminuria di penderita diabetes Asia nyaéta 56%, anu langkung luhur ti penderita Kaukasia (41%), Detik awal disfungsi ginjal tiasa nahan / nundaan kamajuan gagal ginjal





5


6


4

spésifikasi
barang parameter
Jenis conto cikiih
Reag

mALB (MAU) / kit uji bun

(fluorescence and Metode Benedict-Behre)

basa
Basa Sunda / Basa saderhana
mamerkeun Layar sentuhan 5 inci
Port komunikasi RS232 , USB , RJ45
input power ~ 220V , 50Hz , 1.4A
dimensi 380mm × 240mm × 254mm (L × W × H)
beurat net
6.5kg
mesin citak
Citak termal diwangun
Waktos tés Ngeunaan 6 mnt
Tombol panyimpenan data Tés 2000 sareng data kontrol kualitas
barang

métodologi

jajaran katalitian

mALB (MAU)

Panyebaran fluks 5.0mg / L-200.0mg / L

5.0 ~ 30.0mg / L

SD2.0mg / L

30.1 ~ 200.0mg / L,CV6.5%
Ipta Benedict-Behre

10.0-400.0mg / dL

(0.88-35.30mmol / L)

10.0-60.0mg / dL SD3.0mg / dL;

60.1-400.0mg / dL CV5%
ACR /

1.3-2000.0mg / g

(0.14-227.28mg / mmol)
CV10%

Perkenalan video sinocare #ACR Analyzer dina basa Inggris