EN
sadaya Kategori
EN

Portabel HbA1C Analyzer PCH-100

Nganalisa Hemoglobin Glycated Analyzer; Waktos tés gancang: ≤3.5min; Nyayogikeun pitunjuk sora; 4.0% ~ 15.0% jajaran tés pikeun HbA1c; Ngeunaan kontrol glikemik sateuacan 2 ~ 3 bulan katukang



gambaran

Sinocare dikhususkeun pikeun panilitian dina Titik Perawatan Titik-kanggo pangaturan diabetes anu lengkep.

Kami parantos gaduh 2 jinis alat POCT pikeun ngabantosan Pencegahan komplikasi Diabetes.


Kusabab bentang hirup hémoglobin biasana 8-12 minggu, HbA1c mangrupikeun indikator anu ngagambarkeun tingkat glukosa getih rata-rata sateuacanna 2-3 bulan.

HbA1c kositively dikaitkeun sareng konsentrasi glukosa getih 

• Waktu ngagambar getih, puasa, sareng panggunaan insulin henteu aya hubunganana


图片 4


Sistem Monitoring HbA1c kanggo panggunaan diagnostik in vitro hungkul. 


Sacara klinis, Sistem Monitoring HbA1c utamina dianggo pikeun diagnosis bantu diabetes sareng monitoring tingkat glukosa getih rata-rata.
Sistem Monitoring HbA1c diwangun ku PCH-100 HbA1c analyzer sareng HbA1c Reagent Kit.
The HbA1c Reagent Kit dirancang pikeun dianggo sareng PCH-100 HbA1c Analyzer pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun hemoglobin A1c (HbA1c) dina kapilér (sidik jari) atanapi getih getih saluruh.
Sistem Monitoring HbA1c kedah dioperasikeun ku pangguna propésional, dokter atanapi asistén laboratorium anu diidinan ku Changsha Sinocare Inc. atanapi distributor anu mumpuni.
1.2 Prinsip Gawe
PCH-100 ngagunakeun metode refleksi-fase padet pikeun ngukur kuantitatif persentase hemoglobin A1c (HbA1c) diantara total hemoglobin.

spésifikasi
barangparameter
metoda testPenyimpangan relatif≤ ± 10%
katalitianKoefisien variasi (CV) ≤8%
Runtuyan ukuran
4.0% ~ 15.0%
Sampel getihgetih kapilér seger, getih sakabeh urat
Waktos tés≤3.5mins
Ukuran sampelna5µl
HCT30-60%
Suhu Tés   
15 ℃
Kaayaan panyimpenan réagen   
2-8 ℃ ; Entong katirisan
Tanggal kadaluarsaHenteu dibuka: 12 bulan
Dibuka: 4 jam
mesin citakPrinter termal internal



PCH-100


Taros Kami