EN
sadaya Kategori
EN

Titik Élmu Ngurus

PCH-100

Hemoglobin Analyst glikét Portable; Waktos nguji gancang: ≤3.5min; Nyayogikeun panunjuk sora; 4.0% ~ 15.0% ujian kisaran pikeun HbA1c; Refleksi kontrol glikemik sateuacan bulan 2 ~ 3 anu kalangkung



gambaran

Sinocare dikhususkeun pikeun panilitian dina Tés Keusah Pangawasa Titik pikeun Manajemén kursus diabét sadayana.

Kami parantos ngagaduhan jinis alat POTX pikeun pitulung pikeun pencegahan komplikasi Diabetes.


Kusabab umur hémoglobin biasana minggu 8-12, HbA1c mangrupikeun indikasi anu ngagambarkeun tingkat glukosa getih rata-rata saméméhna bulan 2-3.

HbA1c positively hubungan sareng konsentrasi glukosa getih

Waktu ngagambar getih, puasa, sareng pamakéan insulin henteu aya hubunganana


图片 4


Sistem Pemantauan HbA1c ngan pikeun panggunaan diagnosa diagnosa.


Klinis, Sistem Pemantauan HbA1c umumna dianggo pikeun diagnosis bantu diabetes sareng ngawaskeun tingkat glukosa getih rata-rata.
Sistem Monitor HbA1c diwangun ku penganalisis PCH-100 HbA1c sareng Kit réalisi HbA1c.
Kit Reagent HbA1c dirancang pikeun dianggo sareng PCH-100 HbA1c Analyzer pikeun kuantitatif pikeun nangtukeun hemoglobin A1c (HbA1c) dina kapiler (sidik jari) atanapi sadayana getih anu réal.
Sistem Pemantauan HbA1c ngan kedah dioperasikeun ku pangguna anu profésional, dokter atanapi asistén laboratorium anu diidéntifikasi ku Changsha Sinocare Inc. atanapi distributor mumpuni.
1.2 Prinsip Makarya
PCH-100 migunakeun metode refleksi fase solid pikeun ukuran ukur persentase hemoglobin A1c (HbA1c) di antara total hémoglobin.

spésifikasi
barang parameter
metoda test Panyimpangan relatif X 10%
katalitian Kaefisiasi variasi (CV) ≤8%
Runtuyan ukuran
4.0% ~ 15.0%
Sampel getih kapilér seger getih, réstoran sakabeh getih
Waktos nguji ≤3.5mins
Ukuran conto 5µl
HCT 30-60%
Uji Suhu
15 ℃
Kaayaan neundeun réagén
2-8 ℃ ; Ulah beku
Tanggal kadaluarsa Teu dibuka: 12 bulan
Dibuka: jam 4
mesin citak Citak termal diwangun

7


8


_DSC3894


PCH-100