EN
sadaya Kategori
EN

Portabel HbA1C Analyzer PCH-50

gambaran

Sinocare dikhususkeun pikeun panilitian dina Titik Perawatan Titik-kanggo pangaturan diabetes anu lengkep.

Kusabab bentang hirup hémoglobin biasana 8-12 minggu, HbA1c mangrupikeun indikator anu ngagambarkeun tingkat glukosa getih rata-rata sateuacanna 2-3 bulan.

• HbA1c kositively dikaitkeun sareng konsentrasi glukosa getih 

• Waktu ngagambar getih, puasa, sareng panggunaan insulin henteu aya hubunganana

PCH-50 -1


spésifikasi
barangparameter
metoda testKromatografi afinitas asam borat
katalitianKoefisien variasi (CV) ≤8%
Runtuyan ukuran4.0% ~ 15.0%
Sampel getihgetih kapilér seger, getih sakabeh urat
Waktos tés≤3.5mins
Ukuran sampelna5µl
HCT30-60%
Suhu Tés   15 ℃
Kaayaan panyimpenan réagen   2-8 ℃ ; Entong katirisan
Tanggal kadaluarsaHenteu dibuka: 12 bulan
Dibuka: 4 jam



Taros Kami