EN
sadaya Kategori
EN

PT APTT TT FIB - Kit Reagén Cepat Koagulasi

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] APTT / PT / TT / FIB Reagent Kit dimaksudkeun pikeun ngukur waktos thromboplastin parsial anu diaktipkeun (APTT), waktos prothrombin (PT), waktos thrombin (TT) sareng sacara kuantitatip tangtukeun fibrinogen (FIB).

Sacara klinis, éta utamina dianggo pikeun nyaring kakirangan intrinsik sareng ekstrinsik sistem koagulasi, ngagambarkeun eusi atanapi struktur kaabadian fibrinogen plasma sareng kaabnormalan dina sistem fibrinolytic. Éta ogé tiasa dianggo pikeun diagnosis bantosan koagulasi intravaskular anu sumebar sareng fibrinolisis primér, ngawaskeun perlakuan anticoagulant oral, terapi anticoagulant heparin sareng terapi thrombolytic.


Pamakéan dimaksudkeun

Waktos thromboplastin parsial diaktipkeun (APTT) mangrupikeun tés skrining pikeun ngadeteksi faktor koagulasi intrinsik. Éta tiasa dianggo pikeun ngadeteksi kakurangan kana faktor anu diwariskeun atanapi anu diala (VIII, IX atanapi XI) atanapi ngadeteksi ayana sambetan anu saluyu na. APTT ogé tiasa dianggo pikeun ngabuktikeun kurangna koagulasi XII, prokallikrein sareng kallikrein beurat molekul tinggi. APTT mangrupikeun ukuran anu langkung dipikaresep pikeun ngawaskeun heparin anu henteu fraksi.

Sacara klinis, waktos prothrombin (PT) utamina dianggo pikeun nyaring kakurangan ekstrinsik sistem koagulasi sareng ngawaskeun pangobatan anticoagulan lisan. Kalayan PT anu berkepanjangan, meureun aya warisan  faktor II, V, VII, X kakurangan sareng hypofibrinemia (atanapi afibrinogenemia); Kurangna faktor koagulasi anu kaala dipendakan dina DIC, hiperaktifitas fibrinolitik primér, jaundice obstruktif sareng  kakurangan vitamin K; ku PT disingget, panginten aya faktor warisan V kaleuleuwihan, kontraséptif oral, hypercoagulability sareng panyakit thrombotic.

Thrombin time (TT) mangrupikeun tés skrining pikeun ngaksés kamampuan fibrinogen plasma janten transformasi kana fibrinogen. Kalayan TT anu berkepanjangan, meureun aya paningkatan heparin, ayana sababaraha heparin anticoagulant, sapertos hepatopati, panyakit ginjal, jst; hypofibrinemia (atanapi afibrinogenemia), frinogenemia abnormal, ningkat FDP, sapertos DIC, fibrinolysis primér, sareng sajabana Ku disingget TT, panginten aya pembekuan getih alit atanapi Ca + dina sampel getih.

Fibrinogen anu luhur (FIB) biasana aya dina getih anu pohara koagulasi, anu dititénan dina penderita diabetes anu ngagaduhan panyakit vaskular, atanapi penderita infarksi miokard akut, panyakit cerebrovascular, sareng kehamilan anu diinduksi hipertensi, sareng sajabana Fibrinogen anu dikirangan biasana aya di pasién anu ngagaduhan DIC ( koagulopati konsumtif atanapi fibrinolisis), panyakit fibrinolytic primér, hépatitis serius, sirosis hépatik, hypofibrinemia warisan (atanapi afibrinogenemia), jst.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi gumpalan ngakibatkeun hasil anu akurat

Hasilna sayogi dina 15 menit

Pra-dieusian & kartrid nganggo hiji

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

APTT / PT / TT / FIB

Spesimen

Getih plasma

Time réaksi

15 menit

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami