EN
sadaya Kategori
EN

TBA CHE α-AMY Sistem Pencernaan Screening Rapid Reagent Kit

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis

Henteu kedah operasi / kalibrasi profesional


gambaran

[email dijaga] Total Bile Acid / Cholinesterase / α-Amylase Reagent Kit dimaksudkeun pikeun sacara kuantitatif nangtoskeun total asam empedu (TBA), sareng ngukur aktivitas cholinesterase (CHE) sareng α-amylase (α-AMY) dina sérum véna manusa. Sacara klinis, éta utamina dianggo salaku bantosan dina diagnosis panyakit hepatobiliary atanapi cilaka, karacunan organofosfor sareng panyakit pankreas.


Pamakéan dimaksudkeun

Total asam empedu (TBA) mangrupikeun produk akhir tina metabolisme koléstérol dina ati sareng aya dina sirkulasi enterohepatic. Éta raket patalina sareng nyerep, metabolisme sareng nyaluyukeun koléstérol. Sérum TBA mangrupikeun indikator diagnosa anu kawilang sénsitip pikeun cilaka ati anu parah sareng panyakit sistem pencernaan. TBA sacara khusus nunjukkeun fungsi ékskrétori ati, sabab TBA naék nalika aya lesion sél hépatik atanapi gangguan sirkulasi enterohepatic.

CHE mangrupikeun glikoprotein anu aya dina awak manusa dina bentuk sababaraha isozim. Ngukur kagiatan CHE mangrupikeun padika anu penting anu ngabantosan pikeun diagnosa karacunan organofosfor sareng ngaevaluasi kacilakaan ati anu penting.

α-AMY utamina disumputkeun ku sialaden sareng pankreas, sareng tiasa disaring ku glomerulus. Ayeuna, deteksi α-AMY mangrupikeun padika utama diagnosa pankreatitis.


Fitur produk

Sistem réaksi fase cair, ngagunakeun metodologi laju ngabalukarkeun hasil anu akurat

Sistem iPOCT cocog pisan pikeun tés masing-masing sareng leres-leres dipénta

Hasilna sayogi dina 10 menit

Pra-dieusian & kartrid nganggo hiji

Gampang dioperasikeun, sapinuhna otomatis, henteu kedah operasi / kalibrasi profesional



spésifikasi

test Cipondoh, Tangerang

TBA / CHE / α-AMY

Spesimen

Getih sérum

Time réaksi

10 menit

ngukur Range

TBA: 5.0 ~ 180.0 µmol / L

CHE: 400 ~ 20000 U / L

α-AMY: 5.0 ~ 1500 U / L

hal nu ngabateskeun

CE



Taros Kami