EN
sadaya Kategori
EN

Aya bewara privasi

Bewara privasi ieu ("Perhatosan Privasi") ngajelaskeun kumaha Changsha Sinocare Inc sareng anak perusahaan sareng afiliasi anu numbu ka Bewara Privasi ieu - masing-masing pengontrol data éntitas - ("Sinocare, "" Kami, "" kami "atanapi" kami ") tiasa ngumpulkeun, ngagunakeun sareng ngabagi inpormasi anu aya hubungan sareng anjeun salaku jalma alami anu diidentifikasi atanapi diidentifikasi (" Data Pribadi ").

Punten baca sadayana perhatosan privasi ieu sacara saksama sateuacan nganggo situs wéb kami, béwara email, aplikasi mobile, aplikasi média sosial, widget, sareng jasa online kami anu sanés ("Jasa") sabab éta bakal ngabantosan anjeun ngartos data anu kami kumpulkeun, kumaha kami nganggo sareng bagikeun na, sareng naon pilihan anjeun ngeunaan data éta.


Tentang Kami

   Sinocare gaduh 19 taun pangalaman dina industri BGM ti saprak didirikeun taun 2002, éta mangrupikeun perusahaan fasilitas pabrik BGM pangageungna di Asia sareng perusahaan pabrik méteran glukosa getih anu munggaran di Cina, ngahaturkeun kanggo inovasi téknologi biosensor, mekarkeun, manufaktur sareng pamasaran kalayan gancang produk tés diagnosis. Dina 2016, saatos hasil akuisisi Nipro diagnostic Inc. (ayeuna diganti nami Trividia Health Inc.) sareng PTS Diagnostics Inc. Sinocare parantos janten produsen méteran glukosa getih No.5 pangageungna sareng salah sahiji perusahaan unggulan di industri POCT di dunya.

misi

    Ku nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun jalma anu ngagaduhan diabetes sareng panyakit kronis anu sanés pikeun ngabantosan aranjeunna ningkatkeun kualitas kahirupan.

VISI

    Ahli manajemén diabetes terkemuka di Cina sareng ahli BGM di dunya.

Miara cinta

    Dileler "2020 Cina Pangusaha Pangusaha Best Award"

SERTIFIKASI PROFESIONAL

    Nampi sertipikat pendaptaran alat médis sareng persetujuan produksi di 2004. Lulus ISO: 13485 tina EU TUV sareng nampi sertipikat CE di 2007.

Pangakuan global

    Didaptarkeun ku Forbes salaku salah sahiji Perusahaan 200 "Pangsaéna Dina Milyar" Asia di 2015 salaku fasilitas produksi BGMS pangageungna di Asia.

PEMIMPIN DUNYA

    Angkat perusahaan méteran glukosa getih kagenep di dunya. Asup ka kemah utama BGMS di dunya.

PEMIMPIN DI INDUSTRI

    Sinocare Lu Valley Biosensor Manufacturing Facility anu aya di Changsha National High-Tech Industrial Development Zone diawalan dina taun 2013. Kalayan sakitar 66,000 m2 wilayah kotor, pabrik urang janten basis produksi Sistem Pangawas Glukosa Darah (BGMS) panggedena di Asia.

    Bisnis urang ngaliput 135 nagara sareng daérah di dunya.

    Langkung tina 63% saham OTC sareng 130,000 apoték di Cina.

    Produk kami kalebet glukosa getih, lipid getih, keton getih, hemoglobin glikosilat (HbA1c), asam urat sareng indikator diabetes sanés.

KOMITMEN Pikeun KAGUNGGUAN

    Salaku salah sahiji proyek démo Program Industrialisasi Tech-Tech Téknik Biomédis Nasional, Sinocare nampi dukungan kauangan ti Dana Inovasi Nasional sababaraha kali, sareng lulus ISO: 13485 sertifikasi sistem manajemen kualitas sareng bijil CE Éropa di 2007.

THE ahli manajemén DIABETES

    Dina 15 taun ka pengker, sistem pangawasan glukosa getih urang anu akurat, meujeuhna, sareng saderhana parantos ditampi ku sadayana bagéan palanggan di Tiongkok, kalayan langkung ti 50% populasi ngawaskeun diri diabetes nganggo produk Sinocare. Kami tiasa bangga ngaku yén kami parantos hasil ngadidik sareng ngamajukeun pamantauan mandiri glukosa getih pikeun jalma anu penderita diabetes di Cina.

    Nanging, gaduh sistem monitoring glukosa getih ngan ukur léngkah munggaran. Pikeun ngahontal tujuan pikeun ngontrol tingkat glukosa getih sacara épéktip, jalma anu penderita diabetes kedah diajar kumaha nguji glukosa getih, iraha kedah nyobian, sabaraha sering pikeun nguji, sareng naon anu kedah dilakukeun sareng data. Di sagigireun éta, kumaha cara diet sareng latihan tingkat tingkat glukosa getih masing-masing kedah dianggap salaku bagian tina persamaan ogé. Pikeun ngabantosan jalma anu penderita diabetes ngartos sadayana aspek penting ngeunaan manajemén diabetes sapinuhna cocog sareng tujuan urang, "Tina Blood Glucose Meter Promotor ka Diabetes Management Ahli".

    Tujuanana ieu ngamotivasi sadayana di Sinocare: kami parantos nganteurkeun sistem monitoring glukosa getih kalayan téknologi anu langkung maju, kami parantos ngembangkeun analis multi-analitik kanggo nyayogikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan diabetes, kami parantos ngembangkeun platform manajemén diabetes rumah sakit pikeun nutup loop antara dokter, pasién, ahli diet , sareng pendidik diabetes. Pamustunganana, urang badé ngabentuk sistem eko ​​manajemén diabetes sareng nyayogikeun solusi pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun penderita diabetes, pikeun mempermudah interaksi antara panyadia kasehatan sareng pasién, sareng ningkatkeun ékonomi Podomoro pikeun masarakat urang.


ngahubungan Us

Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun hak-hak privasi data anjeun sakumaha nyatakeun di handap ieu atanapi anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Perhatosan Privasi ieu, inpo kontak kami sapertos kieu:

surélék: [email dijaga]

Perhatian: Diréktur Perlindungan Data

telepon: + 86 175 0843 8176

Naon'sapp:+ 86 175 0843 8176

 

gambaran

Jasa tina SinocareAnak perusahaan sareng perusahaan gabungan masing-masing dipiboga, dioperasikeun sareng disayogikeun ku anak perusahaan sareng perusahaan sapertos kitu. Punten klik di dieu pikeun daptar SinocareAnak perusahaan sareng sekutu. Nanging, Perhatosan Privasi ieu HANYA ngatur panggunaan Sinocare jasa Perusahaan anu khusus ngaitkeun kana Perhatosan Privasi ieu. Pamakéan anjeun pikeun produk atanapi jasa tangtu tiasa aya bewara tambahan pikeun privasi. Lain Sinocare jasa Perusahaan tiasa numbu atanapi nyayogikeun béwara nyalira.

Prakték privasi kami tiasa bénten-bénten di antara nagara-nagara tempat kami ngoperasikeun pikeun ngagambarkeun prakték lokal sareng syarat hukum.



Kumpulan Data Pribadi

Kami ngumpulkeun Data Pribadi sareng inpormasi sanés pribadi anu anjeun nyayogikeun pikeun mésér, nyungkeun inpormasi atanapi pembaruan ngeunaan produk atanapi jasa kami, atanapi sanés nganggo Layanan. Kami sacara otomatis ngumpulkeun Data Pribadi sareng inpormasi sanés pribadi ngeunaan kumaha anjeun nganggo Layanan sareng karesep anjeun.   

 

Kumaha Urang Nganggo Data Pribadi Anjeun

Kami nganggo inpormasi anjeun, kalebet Data Pribadi anjeun pikeun tujuan ieu: Pikeun nyayogikeun Jasa anu parantos dipénta, ningkatkeun Layanan kami, memasarkan produk kami, sareng nyatet karesep anjeun pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu pangsaéna.  

 

Basis Hukum pikeun Ngolah sareng Konsékuansi

Kami ngandelkeun alesan hukum anu tangtu pikeun ngumpulkeun, ngolah, sareng panggunaan Data Pribadi anjeun, sapertos ngolah anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun anjeun produk atanapi jasa.

Sacara umum, penyediaan Data Pribadi anjeun sukarela, tapi dina sababaraha kasus perlu. Teu nyayogikeun Data Pribadi anjeun tiasa ngahasilkeun karugian pikeun anjeun. 

 

Data Pribadi Dibagi sareng Pihak Katilu

Kami tiasa ngabagi Data Pribadi anjeun sareng anak perusahaan kami, apiliasi sareng pihak katilu sanés di dunya pikeun nginpokeun ka Anjeun tentang produk sareng tawaran anu tiasa dipikaresep ku anjeun, sakumaha anu diijinkeun ku hukum anu berlaku.

Kami ogé tiasa ngabagi Data Pribadi anjeun sareng panyadia jasa kami di sakumna dunya, anu diperyogikeun pikeun ngubaran Data Pribadi anjeun saluyu sareng Bewara Privasi ieu, sakumaha anu diperyogikeun ku hukum sareng dina kaayaan anu sanés nalika nganggo panyadia jasa sapertos masihan Data Pribadi atanapi jasa ka anjeun ngaliwatan Layanan kami. 

 

Aliran Data Internasional

Sababaraha nagara atanapi yurisdiksi henteu tiasa nyayogikeun tingkat perlindungan data anu sami sareng nagara dimana Data Pribadi anjeun asalna dikumpulkeun, nanging kami bakal nyandak léngkah-léngkah pikeun terus ngajaga Data Pribadi anjeun.

 

Pilihan sareng Hak anjeun

Upami anjeun ayana di, atanapi padumuk di, daérah géografis tangtu, anjeun panginten tiasa ngagaduhan sababaraha hak anu aya hubunganana sareng Data Pribadi anjeun. 

 

Sabaraha lami Urang Ngajaga Data Anjeun

Kami henteu nyimpen Data Pribadi anjeun langkung lami tibatan peryogi ..

 

 

Kumpulan Data Pribadi

Kami tiasa ngumpulkeun Data Pribadi ti anjeun ngalangkungan panggunaan Layanan (khususna, upami anjeun milih nyayogikeunana), kalebet tanpa watesan:

· Ngaran anjeun, email, ngaran pamaké, nomer telepon, perusahaan sareng alamat anjeun, ("Émbaran Kontak");

· Jenis kelamin anjeun, umur, kawarganagaraan, pendidikan, profési, padamelan, sareng tingkat penghasilan ("Informasi Démografi");

· Nomer kartu kiridit anjeun, alamat tagihan, alamat pengiriman, kode kaamanan sareng transaksi pembayaran sareng detil verifikasi anu sanés ("Inpormasi pamayaran");

· Halaman sareng produk anu ditingali, barang ditambihan kana karanjang balanja anjeun, iklan anu anjeun pencét, email ti kami anu anjeun buka, jinis browser, sistem operasi ("OS"), alamat Internet Protocol ("IP") sareng inpormasi alat sareng lokasi ( sacara koléktif, "Inpormasi Analitik");

· Inpormasi anu disayogikeun ka umum ngeunaan anjeun tina sumber pihak katilu, sapertos jasa pos pikeun verifikasi alamat pengiriman;

· OS sélulér anjeun, identifier alat sélulér anu dipasang ku kami, atanapi alat pengenal alat sélulér sanés anu biasa dianggo.

Kami tiasa ngumpulkeun Data Pribadi ti anjeun ngeunaan pihak katilu. Salaku conto, salaku bagian tina prosés pendaptaran akun distributor kami, anjeun tiasa nyayogikeun nami, nomer telepon, sareng email kontak administrasi sareng téknis. Upami anjeun ngalebetkeun Data Pribadi ngeunaan individu sanés ka kami, anjeun tanggel waler pastikeun yén anjeun ngagaduhan kawenangan pikeun ngalakukeun éta sareng ngamungkinkeun kami nganggo Data Pribadi na saluyu sareng Bewara Privasi ieu.

Kami tiasa ngumpulkeun Émbaran Pribadi anjeun atanapi data panggunaan ti pihak katilu, kalebet tanpa watesan:

· Alamat surélék anjeun sareng Data Pribadi anu dikumpulkeun sanés ngeunaan anjeun tiasa diteruskeun Sinocare ku halaman wéb pihak katilu nalika anjeun nyungkeun Sinocare ngahubungi anjeun ngalangkungan halaman wéb pihak katilu sapertos;

· Data Pribadi anjeun tiasa diteruskeun Sinocare nalika anjeun milih ilubiung dina aplikasi atanapi fitur ti pihak katilu, sapertos live chat, salah sahiji halaman média sosial kami atanapi aplikasi atanapi fitur anu sami dina halaman wéb pihak katilu;

· Data Pribadi Tambahan tiasa diteruskeun ka Sinocare ti pihak katilu pikeun ngagabung sareng Data Pribadi anu kami kumpulkeun ngalangkungan panggunaan Layanan pikeun ningkatkeun kamampuan urang pikeun ngalayanan anjeun, pikeun museurkeun kontén anu kami nyayogikeun ka anjeun sareng nawiskeun anjeun kasempetan pikeun mésér produk atanapi jasa anu kami yakin panginten tina minat anjeun dumasar kana inpormasi anu kami kumpulkeun.

Kami bakal nerapkeun istilah Perhatosan Privasi kami kana Data Pribadi anu ditampi ti pihak katilu, kacuali kami parantos ngungkabkeun anjeun anu sanés.  Sinocare henteu tanggel waler pikeun penyebaran Data Pribadi anjeun ti pihak katilu ieu.

 

Kumaha Urang Nganggo Data Pribadi Anjeun 

Kami tiasa nganggo Data Pribadi anjeun pikeun tujuan ieu, sakumaha anu diijinkeun ku hukum anu berlaku:

· Dibeuli: Kami tiasa nganggo Inpormasi Kontak sareng Inpormasi Pamayaran pikeun ngamungkinkeun kami ngolah sareng minuhan pameseran anu anjeun laksanakeun ngalangkungan Layanan.

· Palayanan palanggan: Kami tiasa nganggo Émbaran Kontak anjeun pikeun nampi sareng ngaréspon patarosan anjeun ngeunaan produk, jasa atanapi jaminan sareng komunikasi sareng anjeun ngeunaan kontes, survey atanapi undian. Pikeun ngungkulan patarosan anjeun, kami ogé tiasa nyungkeun industri anjeun sareng / atanapi nami sareng alamat tina dealer anu ngajual produk kami.

· eupan balik: Kami tiasa nganggo nami pangguna, alamat email, produk anu dipésér, sareng kontén anu dihasilkeun ku pangguna sanés anu tiasa anjeun pasihan upami anjeun meunteun sareng marios produk kami.

· Pendaptaran Situs Wéb: Kami tiasa nganggo Inpormasi Kontak anjeun sareng Inpormasi Démografi nalika anjeun ngadamel akun ngalangkungan Layanan kami pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman pangguna anu langkung dipersonalisasi.

· Analytics: Nalika anjeun nganggo Layanan, urang otomatis ngumpulkeun sareng nganggo Inpormasi Analitis supados urang teras-terasan ningkatkeun pangalaman anjeun sareng Layanan sareng sasaran pamasaran sareng pariwara Produk kami ka anjeun.

· Marketing: Kami tiasa nganggo Data Pribadi anjeun pikeun nangtoskeun produk naon anu dipikaresep ku anjeun, nyayogikeun anjeun komunikasi pamasaran (kacuali anjeun parantos henteu milih komunikasi sapertos kitu) sareng ngalaksanakeun panilitian pasar. Kami ogé tiasa nganggo inpormasi anu anjeun nyayogikeun ka kami, kalebet industri anjeun, naha anjeun gaduh produk kami, pangalaman sareng produk kami, sareng kontén anu dihasilkeun ku pangguna, pikeun tujuan pamasaran ieu.

· Jasa Dumasar Lokasi: Kami tiasa nganggo lokasi anjeun ayeuna, alamat anu disayogikeun sareng / atanapi kode pos kanggo nyayogikeun anjeun lokasi pangecér produk kami atanapi inpormasi anu saluyu.

Kami ogé tiasa nganggo Data Pribadi anjeun dina cara séjén anu saluyu sareng tujuan anu dijelaskeun di luhur sareng pikeun ngatur situs wéb kami sareng nyayogikeun Layanan kami pikeun anjeun.

 

Basis Hukum pikeun Ngolah sareng Konsékuansi

Kami ngandelkeun alesan hukum ieu pikeun ngumpulkeun, ngolah, sareng panggunaan Data Pribadi anjeun:

· ngolahna diperyogikeun pikeun nyayogikeun Layanan sakumaha anu dipénta ku anjeun;

· idin anjeun;

· pamrosésan diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun kontrak dimana anjeun janten pésta atanapi nyandak léngkah-léngkah dina pamundut anjeun sateuacan lebet kana kontrak;

· ngolahna diperyogikeun pikeun matuh kana kawajiban hukum anu urang tunduk;

· pamrosésan diperyogikeun pikeun kapentingan kapentingan sah anu diudag ku kami atanapi ku pihak katilu, kacuali (pikeun warga Area Ékonomi Éropa ("EEA")) dimana kapentingan sapertos kitu ditindih ku kapentingan atanapi hak-hak dasar sareng kabébasan anjeun anu meryogikeun perlindungan data pribadi; kapentingan sah sapertos anu minuhan tujuan ngolah ditetepkeun di luhur.

Sacara umum, penyediaan Data Pribadi anjeun sukarela, tapi dina kasus-kasus tangtu diperyogikeun pikeun ngalebetkeun kontrak sareng kami atanapi nampi produk atanapi jasa kami sakumaha anu dipénta ku anjeun.

Henteu nyayogikeun Data Pribadi anjeun tiasa ngahasilkeun karugian pikeun anjeun - contona, anjeun moal tiasa nampi produk sareng jasa tangtu. Nanging, kacuali khusus upami ditetepkeun, henteu nyayogikeun Data Pribadi anjeun moal ngahasilkeun akibat hukum pikeun anjeun.

 

Béja ka Sinocare investor

Kaca tangtu situs web urang ngamungkinkeun investor asup Sinocare pikeun kéngingkeun inpormasi anu sayogi umum pikeun kinerja perusahaan. Investor tiasa ningali sareng / atanapi nyungkeun inpormasi anu tangtu ngalangkungan halaman wéb kami Ieuh. Gumantung kana inpormasi anu dipénta ku investor, fitur ieu halaman wéb urang tiasa naroskeun, sareng investor tiasa milih nyayogikeun, nami investor, judul, organisasi, padamelan, alamat, nomer telepon, sareng alamat email ("Inpormasi Investor" ). Sinocare bakal nganggo Inpormasi Investor pikeun mastikeun idéntitas hiji investor sareng minuhan sagala inpormasi.

 

Bewara pikeun Ngalamar Pakasaban

Halaman tangtu situs web kami kalebet kamampuan pikeun jalma anu resep digawé Sinocare atanapi salah sahiji anak perusahaan atanapi perusahaan na pikeun milarian terang inpormasi ngeunaan kasempetan padamelan di Sinocare, afiliasi sareng / atanapi anak perusahaan. Pikeun ngadaptar pikeun kabuka nganggo halaman wéb kami, anjeun kedah ngadamel profil padamelan ngalangkungan halaman wéb kami Ieuh, anu kalebet inpormasi anu Sinocare nyungkeun anjeun nyayogikeun, sareng yén anjeun tiasa milih kanggo nyayogikeun, pikeun dianggap padamelan ("Émbaran Pelamar Pagawean").

Sateuacan ngadamel profil padamelan, anjeun kedah negeskeun idin kana istilah privasi anu ngatur kaluman inpormasi anjeun ka Sinocare pikeun kaperluan padamelan Ieuh. Istilah anu anjeun satuju pikeun nyiptakeun profil padamelan bakal diatur SinocarePamakean inpormasi anu anjeun nyayogikeun pikeun ngalamar padamelan. Sinocare bakal nganggo Émbaran Ngalamar Pagawéan pikeun évaluasi sareng tujuan ngiringan, sareng komunikasi dina kamajuan evaluasi sareng tujuan ngiringan.

 

kaamanan

Kami ngajaga léngkah téknis sareng organisasi pikeun nangtayungan Data Pribadi anjeun, kalebet mastikeun yén panyadia jasa pihak katilu anu ngaksés atanapi nanganan Data Pribadi atas nami kami sareng apiliasi ngajaga panyalindungan sapertos kitu. Kami milarian énkripsi nomer kartu kiridit tina transaksi e-commerce anu dilakukeun dina halaman wéb kami nganggo téknologi lapisan socket aman ("SSL").

Nanging, henteu aya metode transmisi Internét atanapi neundeun éléktronik anu 100% aman atanapi bébas kasalahan, janten teu mungkin pikeun ngajamin kaamanan mutlak. Anjeun kedah ngalindungan tina aksés anu teu diidinan kana kecap konci anjeun sareng komputer anjeun, sareng pastikeun anjeun kaluar nalika réngsé nganggo komputer anu dibagi. Upami anjeun ngagaduhan alesan pikeun yakin yén interaksi anjeun sareng kami henteu aman deui (contona, upami anjeun ngamankeun kaamanan akun naon waé anu anjeun gaduh sareng kami parantos dikompréskeun), mangga langsung wartosan kami ku email [email dijaga] atanapi ku nelepon kami di + 86 175 0843 8176

Dimana kami atos masihan anjeun atanapi anjeun parantos milih kecap akses anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés bagian-bagian tina halaman wéb kami, anjeun tanggel waler pikeun ngajaga rahasia ieu. Anjeun henteu kedah ngabagi kecap konci anjeun ka saha waé.


Aliran Data Internasional

Data Pribadi anu kami kumpulkeun atanapi nampi ngeunaan anjeun tiasa ditransferkeun ka sareng / atanapi diolah ku badan anu aya di jero atanapi di luar EEA.

Sababaraha anu nampi Data Pribadi anjeun (tingali ogé di handap) aya di nagara-nagara anu ngagaduhan kaputusan kacukupan (khususna, Kanada (pikeun organisasi non-publik anu tunduk kana Perlindungan Data Pribadi Kanada sareng Undang-Undang Dokumén Éléktronik) sareng Argentina), sareng, di masing-masing kasus, mindahkeun éta diaku salaku nyayogikeun tingkat panyalindungan data anu cekap tina sudut pandang hukum panyalindungan data Éropa (tingali Art. 45 Peraturan Perlindungan Data Umum - "GDPR").

Panarima anu sanés tiasa aya di nagara-nagara anu henteu ngagaduhan tingkat panyalindungan anu cekap tina sudut pandang hukum perlindungan data Éropa (khususna, USA). Kami bakal nyandak sadaya langkah anu diperyogikeun pikeun mastikeun yén mindahkeun kaluar tina EEA dijaga sacara cekap sakumaha anu ditungtut ku hukum panyalindungan data anu lumaku. Hubungan mindahkeun ka nagara-nagara anu henteu nyayogikeun tingkat panyalindungan data anu cekap, kami bakal ngadasarkeun pangalihan kana panyalindungan anu pantes, sapertos klausa panyalindungan data standar anu diadopsi ku Komisi Éropa atanapi ku otoritas pengawas (Pasal 46 (2) (c) atanapi (d) GDPR), kode tingkah laku anu disatujuan sasarengan ngariung sareng komitmen anu tiasa diterapkeun tina panarima (Art. 46 (2) (e) GDPR), atanapi mékanisme sertifikasi anu disatujuan sasarengan ngariung sareng komitmen anu tiasa diterapkeun tina panarima (Pasal 46 (2) (f) GDPR). Anjeun tiasa nyungkeun salinan panyalindungan anu pantes sapertos ngahubungi kami sakumaha nyatakeun di luhur handapeun bagian Ngahubungan Kami.

cookies

Kami nganggo "cookies," file téks alit dialihkeun kana alat anjeun, sareng téknologi anu sami (mis. Téknologi tag internét, beacon wéb sareng skrip tertanam) pikeun ngabantosan anjeun nganggo pangalaman pangguna anu langkung hadé, langkung pribadi. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan kumaha kami nganggo cookies sareng ngarobih setélan cookie anjeun, punten klik di dieu.

Sinyal "Entong Lacak"

Sababaraha panyungsi internét ngahijikeun fitur "Jangan Lacak" anu sinyal ka situs wéb anu anjeun buka yén anjeun henteu hoyong kagiatan online anjeun dilacak. Nunjukkeun yén teu aya cara anu seragam pikeun panyungsi komunikasi sinyal "Jangan Lacak", halaman wéb urang ayeuna henteu nafsirkeun, ngaréspon atanapi ngarobih praktékna nalika nampi sinyal "Entong Lacak".  
 

Google reCAPTCHA

Kami nganggo Google reCAPTCHA, nyaéta layanan gratis anu ngajagi halaman wéb tina spam sareng nyiksa ngagunakeun téknik analisis résiko canggih pikeun ngabéjaan manusa sareng bot-bot. Google reCAPTCHA tiasa dianggo béda-béda gumantung kana vérsi naon anu dikaluarkeun. Salaku conto, anjeun tiasa dipenta pikeun mariksa kotak anu nunjukkeun yén anjeun sanés robot atanapi Google reCAPTCHA tiasa ngadeteksi lalu lintas kasar tanpa interaksi pangguna. Google reCAPTCHA tiasa dianggo ku ngirimkeun sababaraha inpormasi ka Google, sapertos URL referrer, alamat IP, tingkah laku pangunjung, inpormasi sistem operasi, peramban sareng panjang kunjungan, cookies, sareng gerakan mouse. Pamakéan Anjeun pikeun Google reCAPTCHA tunduk kana milik Google kabijakan privasi jeung Sarat Pamakéan. Langkung seueur inpormasi ngeunaan Google reCAPTCHA sareng kumaha jalanna sayogi Ieuh.

 

Data Pribadi Dibagi sareng Pihak Katilu

Kami ngan ukur ngabagi Data Pribadi anjeun sareng perusahaan, organisasi sareng individu di luar Sinocare sakumaha ditétélakeun di handap.

· Panarima dina Sinocare sareng Pihak Katilu. Urang tiasa ngabagi Data Pribadi anjeun ka Sinocareanggota perusahaan sareng perusahaan sanés di dunya, kalebet dealer, pabrik, sareng supplier kami anu henteu aya hubunganana pikeun perusahaan ieu ngahubungi anjeun ngeunaan produk, jasa atanapi penawaran sanés anu dipikaresep ku anjeun. Kami ogé tiasa ngabagi Data Pribadi anjeun sareng mitra bisnis tangtu. Gumantung kana kategori Data Pribadi sareng tujuan pikeun Data Pribadi parantos dikumpulkeun, entitas anu béda sareng departemén internal dina badan ieu tiasa nampi Data Pribadi anjeun. Salaku conto, jurusan IT urang tiasa gaduh aksés kana data akun anjeun, sareng departemen pamasaran sareng penjualan kami tiasa gaduh aksés kana data akun anjeun atanapi data anu aya hubunganana sareng pesenan produk. Sumawona, departemén sanés dina Sinocare mungkin gaduh aksés ka Data Pribadi anu tangtu ngeunaan anjeun dina kabutuhan pikeun terang, sapertos jurusan hukum sareng patuh, departemen keuangan atanapi audit internal. Perhatosan Privasi ieu henteu ngatur halaman wéb pihak katilu anu teu aya hubunganana atanapi halaman wéb sanés anu henteu numbu ka Bewara Privasi ieu.

· propaider laden. Kami tiasa ngabagi Data Pribadi anjeun sareng perusahaan anu aya hubunganana sareng teu aya hubunganana anu ngalaksanakeun tugas atas nami kami anu aya hubunganana sareng bisnis urang. Tugas sapertos kitu kalebet pamrosésan pamayaran, minuhan pesenan, pangiriman paket, jasa lokasi, analisa halaman wéb atanapi data panggunaan aplikasi seluler, layanan palanggan, jasa surat éléktronik sareng pos, kontes / survey / administrasi undian, jasa pamasaran, perdagangan sosial sareng jasa média (mis. peringkat, ulasan, forum), sareng ngitung, ngatur sareng ngalaporkeun pajak penjualan. Panyedia jasa pihak katilu nampi Data Pribadi anjeun sakumaha perluna pikeun ngalaksanakeun peranna, sareng kami maréntahkeun aranjeunna henteu nganggo Data Pribadi anjeun pikeun tujuan séjén.

· Sakumaha Peryogi atanapi Cocog ku Hukum. Kami bakal nganggo sareng nyingkab Data Pribadi anjeun sakumaha anu diijinkeun ku hukum anu berlaku, kalebet tanpa watesan:

Dina hukum anu berlaku, kalebet hukum di luar nagara anjeun cicing, pikeun matuh kana prosés hukum sareng ngabales paménta ti otoritas umum sareng pamaréntah, kalebet otoritas publik sareng pamaréntah di luar nagara anjeun;

Pikeun maksa istilah sareng kaayaan urang, kalebet panilitian ngeunaan pelanggaran poténsial na;

Pikeun ngadeteksi, nyegah atanapi ngatasi alamat panipuan, kaamanan atanapi téknis; jeung

Ngajaga operasi urang atanapi anu mana wae tina afiliasi kami; ngajaga hak, karusiahan, kaamanan atanapi harta urang, sareng / atanapi anu pakait sareng kami, anjeun atanapi anu sanés; sareng ngamungkinkeun urang ngudag pangubaran anu sayogi atanapi ngawatesan karusakan anu tiasa urang tahan.

· mindahkeun bisnis. Nalika urang teraskeun ngembangkeun bisnis urang, urang tiasa ngajual atanapi mésér mérek, toko, anak perusahaan atanapi unit bisnis. Kami tiasa ngabagi sareng / atanapi mindahkeun Data Pribadi anjeun sareng pihak katilu dina transaksi sapertos kitu (kalebet teu aya watesan, reorganisasi naon waé, ngahiji, dijual, usaha patungan, ngerjakeun, mindahkeun atanapi milarian sanés sadaya atanapi bagéan bisnis urang, mérek, afiliasi , anak perusahaan atanapi aset sanés). Inpormasi pelanggan umumna mangrupikeun salah sahiji aset bisnis anu ditransferkeun, tapi tetep tunduk kana bewara Privasi anu berlaku sateuacanna.

Kami tiasa ngabagi data agrégat anu parantos anonim (supados anjeun henteu dikenalkeun) sareng pihak katilu - sapertos panerbit, pangiklan atanapi halaman wéb anu nyambung - sareng tiasa ngajantenkeun data ieu aya di masarakat. Salaku conto, urang tiasa ngabagi inpormasi ka umum pikeun nunjukkeun tren ngeunaan panggunaan umum jasa kami atanapi produk.

 

Forum Umum

Halaman wéb kami tiasa nawiskeun blog anu tiasa diakses ku masarakat, papan pesen, atanapi forum komunitas. Anjeun kedah sadar yén inpormasi anu anjeun nyayogikeun di daérah ieu tiasa dibaca, dikumpulkeun, sareng dianggo ku anu sanés anu ngaksésna.

 

Tautan kana jejaring sosial sareng halaman wéb pihak-katilu sanés

Jasa kami tiasa ngandung tautan kana jejaring sosial sareng halaman wéb anu sanés sareng aplikasi mobile anu dioperasikeun sareng dikawasa ku pihak katilu. Sanaos kami nyobaan nganutkeun kana halaman wéb anu ngagaduhan standar anu luhur sareng ngahargaan privasi kami, kami henteu tanggung jawab pikeun kontén atanapi prakték privasi anu dianggo ku halaman wéb anu sanés. Kacuali nyatakeun sanésna, Data Pribadi anu anjeun pasihkeun kana situs wéb pihak katilu mana waé bakal dikumpulkeun ku pihak éta sanés ku kami, sareng bakal tunduk kana kabijakan privasi pihak éta (upami aya), tibatan Perhatosan Privasi ieu. Dina kaayaan sapertos kitu, kami moal gaduh kontrol, sareng moal nanggungjawaban kanggo panggunaan éta Data Pribadi anu anjeun pasihkeun ka aranjeunna.

 

barudak

Patuh kana Undang-Undang Perlindungan Privasi Online Anak, 15 USC, §§ 6501-06 sareng 16 CFR, §§ 312.1-312.12, halaman wéb kami henteu kéngingkeun barudak anu yuswa 13 taun janten pangguna, sareng kami henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi ti barudak. Ku ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun ngagambarkeun yén anjeun umur 13 taun atanapi langkung.

 

Pilihan sareng Hak anjeun

Upami anjeun ayana di, atanapi padumuk di, daérah géografis anu tangtu, anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha hak anu aya hubunganana sareng Data Pribadi anjeun, sakumaha anu dijelaskeun di handap.

Warga Afrika Kidul

Punten tingali dilampirkeun pernyataan privasi éksternal jeung aksés ka manual inpormasi lumaku pikeun Afrika Kidul.

Penduduk EEA

Upami anjeun ayana di EEA nalika ngaksés kana Layanan, atanapi pangendali data sakumaha anu dijelaskeun di luhur dina bagian Ihtisar aya di EEA, ieu dilarapkeun:

Upami anjeun parantos nyatakeun idin ngeunaan pengumpulan, pamrosésan sareng panggunaan Data Pribadi anjeun (khususna ngeunaan nampi komunikasi pamasaran langsung ngalangkungan email, SMS / MMS, fax, sareng telepon - dimana lumaku), anjeun tiasa narik idin ieu waktos kalayan pangaruh ka hareup. Salajengna, anjeun tiasa nolak panggunaan Data Pribadi anjeun pikeun kaperluan pamasaran.

Punten perhatoskeun yén hak anu kasebut di luhur tiasa dirobah ku hukum panyalindungan data anu berlaku. Di handap ieu punten milari inpormasi salengkepna ngeunaan hak-hak anjeun dugi ka GDPR dilarapkeun (pikeun nyingkahan ragu di handap ieu diterapkeun ngan upami anjeun ayana di EEA nalika ngaksés Layanan atanapi pengendali data sakumaha anu langkung dijelaskeun di luhur dina bagian Ihtisar ayana. dina EEA):

(i) Hak pikeun nyungkeun aksés kana Data Pribadi anjeun

Anjeun tiasa gaduh hak kéngingkeun ti kami konfirmasi naha Data Pribadi ngeunaan anjeun nuju diprosés, sareng, dimana éta kaayaan, pikeun nyungkeun aksés kana Data Pribadi. Inpormasi aksés ieu kalebet tujuan pamrosésan, kategori Data Pribadi anu aya kaitanana, sareng panampi atanapi kategori panarima anu Data Pribadi parantos atanapi bakal diungkabkeun.

Anjeun tiasa gaduh hak kéngingkeun salinan Data Pribadi anu nuju diolah. Kanggo salinan salajengna anu dipundut ku anjeun, kami tiasa ngecas biaya anu lumayan dumasar kana biaya administrasi.

(ii) Hak pikeun nyungkeun koreksi

Anjeun tiasa gaduh hak pikeun kéngingkeun ti kami koréksi Data Pribadi anu teu akurat ngeunaan anjeun. Gumantung kana tujuan pamrosésan, anjeun tiasa ngagaduhan hak pikeun henteu kumplit Data Pribadi, kalebet ku cara nyayogikeun pernyataan tambahan.

(iii) Hak pikeun nyuhunkeun mupus (hak janten hilap)

Dina kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa gaduh hak kéngingkeun ti kami pambusakan Data Pribadi perkawis anjeun sareng kami tiasa wajib mupus Data Pribadi sapertos kitu.

(iv) Hak pikeun nyungkeun larangan pangolahan

Dina kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa gaduh hak kéngingkeun ti kami larangan pikeun ngolah Data Pribadi anjeun. Dina kasus sapertos kitu, data masing-masing bakal ditandaan sareng ngan ukur tiasa diolah ku urang pikeun kaperluan anu tangtu.

(v) Hak pikeun nyungkeun portabilitas data

Dina kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa ngagaduhan hak nampi Data Pribadi perkawis anjeun, anu parantos anjeun pasihkeun ka kami, dina format anu terstruktur, biasa dianggo sareng tiasa dibaca ku mesin sareng anjeun tiasa gaduh hak pikeun ngirimkeun data-data éta ka entitas anu sanés tanpa halangan ti urang.

(vi) Hak pikeun obyék

Dina kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa ngagaduhan hak pikeun obyék, ku alesan anu aya hubunganana sareng kaayaan anjeun, iraha waé pikeun ngolah Data Pribadi anjeun ku kami sareng kami tiasa dipénta deui pikeun ngolah Data Pribadi anjeun. Hak sapertos kitu pikeun objék khususna lumaku upami Sinocare ngumpulkeun sareng ngolah Data Pribadi anjeun kanggo tujuan profil supados langkung ngartos kapentingan bisnis anjeun dina Sinocareproduk sareng jasa. Salajengna anjeun tiasa bantahan kana panggunaan data anjeun pikeun tujuan pamasaran langsung. Upami anjeun ngagaduhan hak pikeun bantahan sareng anjeun ngalaksanakeun hak ieu, Data Pribadi anjeun moal deui diolah pikeun tujuan sapertos kitu ku kami. Pikeun ngalaksanakeun hak ieu punten ngahubungi kami sakumaha nyatakeun di luhur dina bagian Ngahubungan Kami. Dina kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa ngagaduhan hak pikeun nolak, ku alesan anu aya hubunganana sareng kaayaan anjeun, iraha waé pikeun ngolah Data Pribadi anjeun ku kami sareng kami tiasa diperyogikeun pikeun henteu ngolah deui Data Pribadi anjeun. Hak sapertos kitu pikeun objék khususna lumaku upami Sinocare ngumpulkeun sareng ngolah Data Pribadi anjeun kanggo tujuan profil supados langkung ngartos kapentingan bisnis anjeun dina Sinocareproduk sareng jasa. Salajengna anjeun tiasa bantahan kana panggunaan data anjeun pikeun tujuan pamasaran langsung. Upami anjeun ngagaduhan hak pikeun bantahan sareng anjeun ngalaksanakeun hak ieu, Data Pribadi anjeun moal deui diolah pikeun tujuan sapertos kitu ku kami. Pikeun ngalaksanakeun hak ieu mangga ngahubungan kami sakumaha nyatakeun di luhur handapeun bagian Ngahubungan Kami.

Nanging, hak sapertos kitu pikeun objék khususna moal aya upami ngolah Data Pribadi anjeun diperyogikeun pikeun nyandak léngkah-léngkah sateuacan ngalakukeun kontrak atanapi ngalakukeun kontrak anu parantos réngsé.

Upami anjeun parantos masihan idin ka anjeun pikeun tujuan pamasaran langsung (contona, anjeun aktip ngalanggan buletin kami) anjeun tiasa mundur idin anjeun sakumaha anu dijelaskeun dina bagian luhur bagian ieu.

(vii) Hak-hak sanés anu aya hubunganana sareng kaputusan kaputusan otomatis

Salajengna, dina kaayaan anu tangtu anu aya hubunganana sareng kaputusan kaputusan individu otomatis, anjeun ngagaduhan hak pikeun kéngingkeun campur tangan manusa, nganyatakeun sudut pandang anjeun, sareng kontes kaputusan.

Anjeun ogé tiasa ngagaduhan hak pikeun nyungkeun keluhan sareng otoritas pengawasan panyalindungan data anu kompeten. Anjeun tiasa ngajalankeun hak ieu dina otoritas pengawasan khususna di Nagara Anggota EEA tempat cicing anjeun, tempat damel atanapi tempat anu disangka ngalanggar hukum.

 

Sabaraha lami urang nyimpen data anjeun

Data Pribadi anjeun bakal dipikagaduh salami diperyogikeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa sareng produk anu dipénta. Sakali anjeun parantos bérés hubungan anjeun sareng kami, kami bakal ngahapus Data Pribadi anjeun atanapi anonimkeun Data Pribadi anjeun, kecuali upami syarat retensi anu sah dilarapkeun (sapertos pikeun tujuan perpajakan). Kami tiasa nahan wincik kontak sareng minat anjeun kana produk atanapi jasa kami pikeun waktos anu langkung lami upami anjeun parantos ngantep kami ngirim bahan pamasaran. Kami ogé tiasa nahan Data Pribadi anjeun saatos ngeureunkeun hubungan kontraktual upami Data Pribadi anjeun diperyogikeun pikeun matuh kana hukum anu berlaku anu sanésna atanapi upami urang peryogi Data Pribadi anjeun pikeun netepkeun, ngalaksanakeun atanapi membela klaim hukum, dina kabutuhan pikeun terang waé. . Sakumaha mungkin, kami bakal ngawatesan pamrosésan Data Pribadi anjeun pikeun tujuan anu kawates sapertos saatos hubungan hubungan kontraktual.

 

Penduduk Nevada

Hukum Nevada ngamungkinkeun warga Nevada milih kaluar tina penjualan sababaraha jinis inpormasi pribadi. Tunduk kana sababaraha pengecualian, hukum Nevada ngahartikeun "jual" hartosna pertukaran jinis-jinis inpormasi pribadi pikeun tinimbangan moneter ka jalma pikeun jalma anu masihan lisénsi atanapi ngajual inpormasi ka jalma tambahan. Kami henteu ayeuna ngajual inpormasi pribadi sakumaha ditetepkeun dina hukum Nevada. Nanging, upami anjeun nyicingan Nevada, anjeun masih tiasa ngalebetkeun pamundut anu diverifikasi pikeun kaluar tina penjualan sareng kami bakal nyatet paréntah anjeun sareng ngempelkeunana di masa hareup upami kawijakan urang robih. Pamundut milih kaluar tiasa dikirim ka:  [email dijaga].

Penduduk California

Hukum Privasi Konsumén California, Cal. Civ. Kode § 1798.100 dkk. ("CCPA"), meryogikeun urang nyayogikeun bewara privasi ka padumuk California anu ngandung pedaran anu komprehensif ngeunaan prakték online sareng offline kami ngeunaan pangumpulan, pamakean, panyingkepan, sareng penjualan inpormasi pribadi sareng hak-hak warga California ngeunaan pribadi aranjeunna inpormasi. Bagéan ieu tina Bewara Privasi dimaksudkeun ngan ukur pikeun, sareng ngan ukur berlaku pikeun warga California. Upami anjeun sanés padumuk California, ieu henteu dilarapkeun ka anjeun sareng anjeun henteu kedah ngandelkeun éta.

CCPA ngahartikeun "inpormasi pribadi" hartosna inpormasi anu ngaidéntifikasi, aya hubunganana sareng, ngajelaskeun, tiasa mampuh dikaitkeun sareng, atanapi tiasa sacara wajar dikaitkeun, langsung atanapi henteu langsung, sareng warga California atanapi rumah tangga khususna. Inpormasi pribadi henteu kalebet inpormasi anu disayogikeun umum, dikenalkeun atanapi didaptarkeun. Pikeun kaperluan bagian Warga California ieu, kami bakal ningali inpormasi ieu salaku "Inpormasi Pribadi."

CCPA ngandung pengecualian anu aya hubunganana sareng urang. Sababaraha hak karusiahan CCPA anu dipedar di handap henteu dilarapkeun kana Émbaran Pribadi anu dikumpulkeun dina kontéks bisnis-ka-bisnis. Éta mangrupikeun inpormasi anu ngagambarkeun komunikasi tertulis atanapi lisan atanapi transaksi antara kami sareng konsumen, dimana konsumen tumerap salaku padamel, pamilik, diréktur, perwira, atanapi kontraktor entitas anu sanés sareng nalika komunikasi atanapi transaksi kajantenan ngan ukur dina kontéks urang ngalaksanakeun karajinan anu pantes ngeunaan, atanapi nyayogikeun atanapi nampi produk atanapi jasa ka atanapi ti, badan sapertos kitu.

(i) Hak Uninga Ngeunaan Inpormasi Pribadi Anu Dikumpulkeun, Dicarioskeun, atanapi Dijual

Upami anjeun nyicingan California, anjeun ngagaduhan hak pikeun nyungkeun kami nyingkabkeun Inpormasi Pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun. Hak ieu kalebet hak pikeun nyungkeun naon waé atanapi ieu:

· Potongan Inpormasi Pribadi anu khusus anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun;

· Kategori Émbaran Pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun;

· Kategori sumber tempat Émbaran Pribadi dikumpulkeun;

· Kategori Émbaran Pribadi anu kami jual (upami aya) atanapi diungkabkeun pikeun tujuan bisnis ngeunaan anjeun;

· Kategori pihak katilu anu dijual Émbaran Pribadi (upami lumaku) atanapi diungkabkeun pikeun tujuan bisnis; jeung

· Tujuan bisnis atanapi komersial pikeun ngumpulkeun atanapi, upami berlaku, ngajual Émbaran Pribadi.

        Koléksi Inpormasi Pribadi

Ayeuna urang kumpulkeun sareng, dina 12 bulan sateuacan tanggal "Terakhir dirévisi" tina Perhatosan Privasi ieu, parantos ngempelkeun katégori Inpormasi Pribadi ngeunaan padumuk California langsung ti aranjeunna sareng ti pengecer data, badan pamaréntah, mitra bisnis sareng badan gaul:

· Identifier (nami, alamat pos, alamat protokol internét, alamat email, nami akun)

· Identifier pribadi anu unik (cookies, beacons, pixel tags, mobile ad identifier, atanapi téknologi anu sami; nomer pelanggan, nami samaran unik atanapi alias pangguna; nomer telepon, atanapi bentuk identifier anu gigih atanapi probabilistik anu tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi konsumén anu tangtu atanapi alat)

· jumlah telepon

· Nomer kartu kiridit sareng debit

· Inpormasi kauangan sanés (misal, penghasilan rumah tangga, nomer dikaluarkeun pajak)

· Sagala inpormasi dina aplikasi sareng riwayat klaim konsumen, kalebet rékaman banding, upami inpormasi dikaitkeun atanapi wajar dikaitkeun sareng konsumen atanapi rumah tangga, kalebet ngalangkungan alat, ku panyadia bisnis atanapi jasa

· Internét atanapi inpormasi kagiatan jaringan éléktronik sanés (riwayat browsing sareng inpormasi ngeunaan interaksi konsumen sareng halaman wéb, aplikasi atanapi iklan)

· Data geolokasi

· Inpormasi komérsial (catetan ngeunaan milik pribadi, produk atanapi jasa anu dipésér, diala atanapi dianggap; mésér atanapi mésér sajarah atanapi kacenderungan)

· Inpormasi pendidikan

· Inpormasi anu patali sareng propésional atanapi padamelan

· Karakteristik klasifikasi terlindung dina hukum California atanapi féderal (contona, status gender sareng perkawinan)

· Inferensi ditarik tina inpormasi di luhur pikeun nyiptakeun profil ngeunaan konsumén anu ngagambarkeun karesep, karakteristik, tren psikologis, kecenderungan, tingkah laku, tingkah laku, intél, kamampuan, sareng aptitudes 

Salaku tambahan kana tujuan anu nyatakeun di luhur dina bagian Kumaha Urang Nganggo Data Pribadi Anjeun, ayeuna kami ngumpulkeun, sareng parantos ngempelkeun sareng ngical, katégori Émbaran Pribadi di luhur pikeun bisnis atanapi komersial di handap ieu:

· Ngaudit anu aya hubunganana sareng interaksi anu ayeuna sareng konsumen sareng transaksi sasarengan, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, ngitung kesan iklan ka pengunjung unik

· Ngadeteksi insiden kaamanan, ngalindungan tina kagiatan jahat, nipu, licik, atanapi ilegal, sareng ngadakwa jalma anu tanggung jawab pikeun kagiatan éta

· Debugging pikeun ngaidentipikasi sareng ngalereskeun kasalahan anu ngarusak fungsionalitas anu aya

· Ngalaksanakeun jasa, kalebet ngajaga atanapi ngaladénan akun, nyayogikeun palanggan, ngolah atanapi minuhan pesenan sareng urus, verifikasi inpormasi pelanggan, ngolah pamayaran, nyayogikeun pembiayaan, nyayogikeun jasa iklan atanapi pamasaran, nyayogikeun jasa analitik, atanapi nyayogikeun jasa anu sami

· Ngalaksanakeun panilitian internal pikeun pamekaran téknologi sareng démo

· Ngalaksanakeun kagiatan pikeun verifikasi atanapi ngajaga kualitas atanapi kaamanan jasa atanapi alat anu dipimilik, didamel, didamel pikeun, atanapi dikawasa ku kami, sareng ningkatkeun, ningkatkeun, atanapi ningkatkeun layanan atanapi alat

· Ngamajukeun kapentingan komersil atanapi ékonomi hiji jalma, sapertos ku ngajurung jalma sanés pikeun mésér, nyéwa, ngajakan, ngiringan, ngalanggan, nyayogikeun, atanapi silih tukeur produk, barang, milik, inpormasi, atanapi jasa, atanapi ngamungkinkeun atanapi pangaruh, sacara langsung atanapi henteu langsung, urus komérsial

          Panyingkepan atanapi Penjualan Inpormasi Pribadi

Tabel di handap ieu ngaidéntifikasi kategori Émbaran Pribadi anu kami ngungkabkeun pikeun tujuan bisnis pikeun panyadia jasa atanapi dijual ka pihak katilu dina 12 bulan sateuacan tanggal "Terakhir dirévisi" tina Perhatosan Privasi ieu sareng, pikeun tiap kategori, kategori panyadia jasa atanapi pihak katilu anu Émbaran Pribadi dijual atanapi diungkabkeun:

Kategori Émbaran Pribadi

Kategori Panyadia Jasa

Kategori Pihak Katilu

nami

· Mitra bisnis / perusahaan apiliasi

· Panyadia analisis data

· Éntitas pamasaran éksternal

· jaringan sosial

· Jaringan iklan

ngaran akun

· Mitra bisnis / perusahaan apiliasi

· Panyadia analisis data

· Penegak hukum / pamundut hukum

· Éntitas pamasaran éksternal

· jaringan sosial

· Jaringan iklan

Alamat email

· Mitra bisnis / perusahaan apiliasi

· Penegak hukum / pamundut hukum

· Éntitas pamasaran éksternal

alamat pos

· Mitra bisnis / perusahaan apiliasi

· Panyadia analisis data

· Éntitas pamasaran éksternal

jumlah telepon

· Mitra bisnis / perusahaan apiliasi


Inpormasi anu patali sareng propésional atanapi padamelan

· Mitra bisnis / perusahaan apiliasi

· Penegak hukum / pamundut hukum

· Éntitas Marketing Éksternal

· jaringan sosial 

Rékaman produk atanapi jasa anu dipésér, diala atanapi dianggap

· Mitra bisnis / perusahaan apiliasi

· Éntitas Marketing Éksternal

· jaringan sosial

· Jaringan iklan

Data Geolocation

· Panyadia analisis data

· Éntitas Marketing Éksternal

· jaringan sosial

· Jaringan iklan

Cookie, beacon, tag piksel, identifier iklan seluler, atanapi téknologi anu sami

· Panyadia analisis data

· Éntitas Marketing Éksternal

· jaringan sosial

· Jaringan iklan

Inpormasi pendidikan

· Panyadia analisis data

· Éntitas pamasaran éksternal

· jaringan sosial

Klasifikasi anu dijaga (contona, status gender sareng perkawinan)

· Agénsi pamasaran


Inferensi ditarik tina inpormasi di luhur pikeun nyiptakeun profil ngeunaan konsumén anu ngagambarkeun karesep, karakteristik, tren psikologis, kecenderungan, tingkah laku, tingkah laku, intél, kamampuan, sareng aptitudes


· Éntitas Marketing Éksternal

· jaringan sosial

· Jaringan iklan

Mésér atanapi nyéépkeun riwayat atanapi kacenderungan


· Éntitas Marketing Éksternal

· jaringan sosial

· Jaringan iklan

 

 

Kami henteu terang-terang ngumpulkeun atanapi ngajual Émbaran Pribadi budak leutik di handapeun umur 16 taun. 

(ii) Hak pikeun Ménta Hapus Inpormasi Pribadi 

Upami anjeun nyicingan California, anjeun ngagaduhan hak pikeun nyungkeun kami ngahapus Inpormasi Pribadi ngeunaan anjeun anu kami kumpulkeun. Nanging, per CCPA, kami henteu diperyogikeun pikeun nungtut paménta ngahapus upami diperyogikeun pikeun ngajaga Inpormasi Pribadi pikeun, contona, ngalengkepan urus, ngadeteksi insiden kaamanan, nurut kana kawajiban hukum, atanapi upami henteu nganggo Inpormasi Pribadi, internal, sacara sah anu cocog sareng kontéks dimana anjeun nyayogikeun inpormasi.

(iii) Hak milih-Henteu Ti Penjualan Inpormasi Pribadi

Upami anjeun nyicingan California, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngarahkeun kami pikeun lirén ngajual Émbaran Pribadi anjeun.

CCPA ngahartikeun "ngajual" hartosna ngajual, nyéwa, ngaleupaskeun, ngungkabkeun, nyebarkeun, nyayogikeun, mindahkeun, atanapi komunikasi sacara lisan, sacara tinulis, atanapi ku cara éléktronik atanapi cara sanésna, Inpormasi Pribadi warga California pikeun bisnis sanés atanapi pihak katilu pikeun moneter atanapi tinimbangan berharga anu sanés.

Pikeun milih kaluar tina panggunaan iklan pihak katilu Cookies, mangga tingali bagian Cookies di luhur. Anjeun tiasa ngalebetkeun pamundut pikeun milih kaluar tina penjualan ku ngaklik tautan ieu: "Entong Jual Inpormasi Pribadi kuring. " Anjeun ogé tiasa ngalebetkeun pamundut ku nelepon kami di + 86 175 0843 8176.

Upami anjeun resep lirénkeun langganan komunikasi pamasaran kami, mangga pilih tautan langganan dina édisi komunikasi email kami atanapi email kami di
[email dijaga]

(iv) Hak pikeun Henteu Diskriminasi pikeun ngalaksanakeun Hak Privasi Warga California

Kami moal ngabentenkeun warga California upami aranjeunna ngalaksanakeun hak naon waé anu disayogikeun dina CCPA sakumaha anu dijelaskeun dina bagian ieu Warga California. Sapertos kitu, kami moal nolak barang atanapi jasa ka warga California; ngecas harga atanapi tarif anu béda pikeun barang atanapi jasa, kalebet ngalangkungan diskon atanapi tunjangan sanésna atanapi maksakeun hukuman; nyayogikeun tingkat atanapi kualitas barang atanapi jasa anu béda pikeun warga California; atanapi nunjukkeun yén warga California bakal nampi harga atanapi tarif anu béda pikeun barang atanapi jasa atanapi tingkat atanapi kualitas barang atanapi jasa anu béda. Nanging, kami diidinan ngecas warga California harga atanapi harga anu béda, atanapi nyayogikeun tingkat atanapi kualitas barang atanapi jasa anu béda, upami bédana éta aya hubunganana sareng nilai anu disayogikeun ku kami data individu.

Kumaha Kirimkeun Pamundut Nyaho atanapi Ngahapus

Anjeun tiasa ngalebetkeun pamundut pikeun terang atanapi ngahapus ku nelepon kami di +86 175 0843 8176.

Prosés Kami pikeun Verifikasi hiji Pamundut Terang atanapi Hapus

Upami urang nangtoskeun yén pamundut anjeun tunduk kana pengecualian atanapi pengecualian, kami bakal ngabéjaan ngeunaan tekad kami. Upami urang nangtoskeun yén pamundut anjeun henteu tunduk kana pengecualian atanapi pengecualian, kami bakal matuh kana pamundut anjeun saatos diverifikasi idéntitas anjeun sareng, dugi ka lumaku, idéntitas padumuk California anu atas nami anjeun ngalakukeun pamundut sapertos kitu.

Kami bakal mastikeun idéntitas anjeun naha pikeun "tingkat kapastian anu wajar" atanapi "tingkat kapastian anu cukup luhur" gumantung kana sensitipitas Inpormasi Pribadi sareng résiko cilaka ka anjeun ku panyingkepan anu teu sah atanapi ngahapus sakumaha lumaku.

Pikeun paménta pikeun ngaksés katégori Émbaran Pribadi sareng paménta pikeun mupus Inpormasi Pribadi anu henteu peka sareng henteu nimbulkeun résiko cilaka ku ngahapus anu teu sah, kami bakal mastikeun idéntitas anjeun kana "tingkat kapastian anu wajar" ku verifikasi sahenteuna dua data poin anu anjeun sateuacana nyayogikeun ka kami sareng anu kami parantos ditangtoskeun pikeun dipercaya pikeun tujuan verifikasi idéntitas.

Pikeun pamundut pikeun ngaksés potongan khusus Inpormasi Pribadi atanapi pikeun pamundut ngahapus Émbaran Pribadi anu sénsitip sareng nimbulkeun résiko cilaka ku ngahapus anu teu sah, kami bakal mastikeun idéntitas anjeun kana "tingkat kapastian anu cukup luhur" ku verifikasi sahenteuna tilu lembar Inpormasi Pribadi sateuacanna disayogikeun ka kami sareng anu kami parantos ditangtoskeun pikeun dipercaya tujuan verifikasi idéntitas. Salaku tambahan, anjeun bakal diperyogikeun ngalebetkeun deklarasi anu ditandatanganan dina hukuman sumpah palsu anu nyatakeun yén anjeun jalma anu gaduh Inpormasi Pribadi anu dipénta.

Ajen Sah

Upami anjeun ngirimkeun paménta pikeun nami warga California, punten kirimkeun pamundut ngalangkungan salah sahiji metode anu ditunjuk di luhur. Saatos ngalebetkeun pamundut, kami bakal peryogi inpormasi tambihan pikeun mastikeun otoritas anjeun pikeun meta atas nami warga California.

Caang Hukum Cahaya   

Kami tiasa nyebarkeun inpormasi pribadi ka pihak katilu pikeun aranjeunna langsung masarkeun produk sareng jasa aranjeunna ka anjeun. Upami anjeun nyicingan California, California Code Sipil § 1798.83 ngamungkinkeun anjeun nyungkeun inpormasi ngeunaan inpormasi pribadi anu diungkabkeun dina taun kalénder anu sateuacanna sareng idéntitas pihak katilu. Pikeun ngalakukeun pamundut sapertos kitu, punten kirimkeun email ka [email dijaga] kalayan garis poko "Caang Permintaan Lampu".

diakses

Kami komitmen pikeun mastikeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu tiasa diaksés ku jalma cacat. Upami anjeun kersa ngakses Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dina format alternatip, mangga ngahubungan kami sakumaha nyatakeun di luhur dina bagian Ngahubungan Kami.

parobahan

Urang tiasa ngamutahirkeun Perhatosan Privasi ieu ti waktos ka waktos. Kami wartosan iyeu anjeun ngeunaan naon waé parobihan sapertos kitu, kalebet iraha éta bakal berlaku, ku ngamutahirkeun tanggal "Terakhir dirévisi" tanggal di luhur atanapi sakumaha anu diperyogikeun ku hukum anu berlaku.