EN
sadaya Kategori
EN

Jalur Tés Antibodi SARS-CoV-2

gambaran

Sinocare SARS-CoV-2 Antibody Test Strip mangrupikeun kit uji antibodi gabungan anu gancang, akurat sareng saderhana, nganggo imunoassay aliran gurat, anu sacara kualitatif tiasa ngadeteksi antibodi IgM sareng IgG sakaligus ngalawan virus SARS-CoV-2 dina getih manusa dina waktos 15-20 menit. 

(CE dicirian, FDA badé sumping deui!)


Mangsa inkubasi Virus kira-kira 0-10 dinten, IgM tiasa dideteksi sakitar 7 dinten saatos serangan, IgG bakal muncul sakitar 10 dinten saatos mimiti.

Rujukan:

1. Li Ping, Li Zhiyong, Ulikan awal sérum 2019-nCoV IgM sareng IgG antibodi dina diagnosis Novel Coronavirus Pneumonia, Cite as Chin J Lab Med, 2020,43, DOI: 10.3760 / cma.j.cn114452-20200302- 00155

2. Xu Wanzhou, Li Juan, Nilai diagnostik tina deteksi gabungan sérum IgMand IgG antibodi kana 2019-nCoV dina inféksi 2019-nCoV, Cite as Chin J Lab Med, 2020,43, DOI: 10.3760 / cma.j.cn114452- 20200223-00109


gancang detéksi &  sederhana operasi

Virus novél, ayeuna katelah SARS-CoV-2 (ogé katelah virus), virus RNA tina kulawarga coronavirus béta. Tés antibodi gabungan IgM-IgG cocog pikeun diagnosis gancang sareng nyaring sajumlah ageung penderita anu disangka sareng operator asimtomatik pikeun nyegah panularan sékundér sareng mastikeun perlakuan anu saé pikeun inféksi.


metode

Tés Asam Nuklir RT-PCR

Tés Antibodi IgG-IgM

Spesimen

Rawa

Getih / Sérum / Plasma

Waktos tés

Langkung 2-3 jam

Dina 15-20 menit

operasi

tanaga ahli

sederhana

Kaayaan Detéksi

Parabot khusus diperyogikeun

Titik-jaga

Laju deteksi
Rawan négatip palsu
Tes IgM-IgG di luhur 90%
Angkutan / Panyimpenan
Meryogikeun tiis-ranté
STP


pas hasil

1. Evaluasi Klinis

Total tés ngeunaan 320 mata pelajaran, kalebet 240 pasién anu dikaluarkeun, 60 pasien anu dikonfirmasi sareng 20 pasién anu diubaran.

Jenis conto

lemes parasaanana

Kaspésifikan

Sérum / Plasma

96.3%

99.6%

Getih sapinuhna

95.0%

99.2%

2. Precision


kabisaulangan

tengah-tengah katalitian

Tingkat kabeneran acuan négatip (- / -)

100% 100%

Tingkat kabeneran acuan positip(+ / +)

100% 100%


alus teuing prosedur & Visual hasil


FAQ

1. Naon SARS-CoV-2 & virus?

Virus novél, ayeuna katelah SARS-CoV-2, mangrupikeun virus RNA tina galur coronavirus b novél, anu tanggung jawab pandemi global ayeuna. SARS-CoV-2 nyababkeun panyakit dingaranan virus.


2. Naon strip test Sinocare SARS-CoV-2?
Éta strip test gabungan IgM-IgG, digunakeun pikeun sacara kualitatif ngadeteksi antibodi IgG sareng IgM tina coronavirus novél dina sérum manusa, plasma atanapi getih utuh dina vitro.


3. Naha kuring kedah ngalakukeun tés SARS-CoV-2?

Éta tiasa dianggo pikeun nyaring gancang tina operator virus anu gejala atanapi asimtomatik.


4. Sakumaha gancang tés Sinocare's SARS-CoV-2?

Ngan ukur peryogi 15-20 menit.


5. Naon hasilna nyaritakeun kuring?

(1) Hasil négatip: Upami ngan ukur garis kontrol kualitas (C) némbongan sareng garis deteksi henteu katingali, maka teu aya antibodi coronavirus novél anu dideteksi sareng hasilna négatip.

(2) Hasil Positip: Dua garis beureum némbongan. Hiji garis kedah di zona kontrol (C) sareng garis sanésna kedah di zona uji (T) nunjukkeun hasilna positip pikeun antibodi IgG sareng IgM.

(3) Henteu sah: Garis kontrol gagal némbongan (Tingali gambar 2). Hasil tés henteu leres.


6. Upami kuring peryogi pisan, naha anjeun tiasa minuhan paménta kuring? 

Leres, urang tiasa ngagedekeun produksi skala kami pikeun nyumponan paménta anjeun, punten mastikeunkeun urutan anjeun sateuacanna sareng waktos perputaran kami sakitar 1 minggu.




spésifikasi
spésifikasi

barang

Jalur Tés Antibodi SARS-CoV-2 (Emas Koloidal Metode)

Spesimen

Getih / Sérum / Plasma

Volume jilid

1 teundeun (10μl)  getih sakabeh / sérum / plasma 

Waktos tés

15-20menit

paket

25 strip / kotak; 5 strip / kotak

Kaayaan neundeun

Simpen jam 4~ 30dina foil punch, ngajauhan sinar panonpoé langsung, Uap sareng panas. Entong katirisan.



Taros Kami