EN
sadaya Kategori
EN

Tés Tés Antigen SARS-CoV-2

(Metode Emas Koloidal) 

gambaran

Tés Tés Antigen SARS-CoV-2

  (Metode Emas Koloidal)       


SARS-CoV-2 Antigen Test Kit mangrupikeun uji gancang dina in vitro diagnostik pikeun deték kualitatif antigen SARS-CoV-2 (protéin N) dina sampel swab nasofaring manusa.

 

kasang tukang

    Panyakit Coronavirus mangrupikeun panyakit tepa anu disababkeun ku coronavirus énggal, sindrom pernapasan akut parah coronavirus 2 (SARS-CoV-2). SARS-CoV-2 nyaéta a β-coronavirus, anu mangrupikeun virus RNA positip anu sanés segmented. Éta sumebar ku pangiriman manusa-ka-manusa ngalangkungan titik-titik atanapi kontak langsung, sareng inféksi diperkirakeun ngagaduhan masa inkubasi rata-rata 6.4 dinten sareng jumlah réproduksi dasar 2.24-3.58. Diantara penderita pneumonia disababkeun ku SARS-CoV-2, muriang mangrupikeun gejala anu paling umum, dituturkeun ku batuk. Tés IVD utama anu dianggo pikeun tanjeunna Panyakit Coronavirus padamelan réaksi ranté transkripase-polimérase (RT-PCR) sacara real-time anu peryogi sababaraha jam. Ayana tés diagnostik hemat hemat biaya-épéktip penting pikeun ngaktipkeun ahli kaséhatan pikeun ngabantosan diagnosis pasien sareng nyegah panyebaran virus salajengna. Tés antigen bakal ngagaduhan peran kritis dina merangan tanjeunna Panyakit Coronavirus.


mangpaat

Teu aya inféksi silang

Teu aya rasa nyeri, efisiensi tinggi, cocog pikeun panggunaan skala anu langkung ageung, konsumsi gancang



spésifikasi

Taros Kami