EN
sadaya Kategori
EN

Tés Tés Antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG

gambaran

Tés Tés Antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG

(Metode Emas Koloidal)


Tés Tés Antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG kanggo kualitatif deteksi antibodi SARS-CoV-2 IgM / IgG dina sérum manusa, plasma atanapi sampel getih sakabeh.


kasang tukang

Novel coronavirus kagolong kana us genus. COVID-19 mangrupikeun panyakit tepa pernapasan akut. Jalma-jalma umum rentan. Ayeuna, pasién anu kaserang novél coronavirus mangrupikeun sumber utama inféksi; jalma anu kainféksi asimtomatik ogé tiasa janten sumber tepa. Dumasar kana panyilidikan epidemiologis ayeuna, jaman inkubasi nyaéta 1 dugi 14 dinten, kalobaannana 3 dugi 7 dinten. Manifestasi utama kalebet demam, kacapean sareng batuk garing. Kamacetan irung, irung runny, nyeri tikoro, myalgia sareng diaré aya dina sababaraha kasus.


Fitur produk

l  Deteksi gancang dina 15-20 menit

l  Deteksi kualitatif sacara antibodi IgM / IgG

l  Operasi saderhana tanpa alat

l  Hasil visual sareng interpretasi gampang


spésifikasi

Tafsir Hasil


           Virologi

 

Serologi

Nguji virus (+)

Nguji virus (-)

IgM (-)

IgG (-)

Pasén dina periode jandéla uji serologis novél coronavirus, antibodi spésifik dina sistim imun teu acan dihasilkeun.

Pasén sigana henteu kantos ngalaman inféksi COVID-19.

IgM (+)

IgG (-)

Pasén ayeuna dina tahap awal inféksi coronavirus novél.

Aya kamungkinan hébat yén inféksi coronavirus novél aya dina fase akut. Dina waktos ieu, akurasi hasil uji asam nukléat kedah dipertimbangkeun, sareng perlu mastikeun naha pasién ngagaduhan jinis panyakit sanés. Kasus positip positip atanapi lemah IgM di pasién anu disababkeun ku faktor rheumatoid parantos kapendak.

IgM (-)

IgG (+)

Pasén tiasa dina tahap tengah atanapi tingkat lanjut tina inféksi coronavirus novél atanapi inféksi kumat.

Pasén tiasa ngagaduhan inféksi sateuacanna tapi parantos cageur atanapi virusna parantos diberesihan tina awak. IgG anu dihasilkeun ku réspon imun dijaga lami-lami sareng tiasa dideteksi dina sampel getih.

IgM (+)

IgG (+)

Pasén dina fase aktif inféksi viral, tapi awak manusa parantos ngembangkeun imunitas kana coronavirus novél.

Pasén anu anyar katépaan coronavirus novél, sareng awakna ayeuna dina fase recovery, tapi virusna parantos dikaluarkeun tina awak sareng antibodi IgM henteu diturunkeun dugi kana deteksi; atanapi tés asam nukleik panginten tiasa hasil négatip palsu sareng pasién saleresna dina fase inféksi aktif.

 



Taros Kami