EN
sadaya Kategori
EN

SARS-CoV-2 Nétralisasi Tés Antibodi Tés

Fluoresensi Immunochromatography

gambaran

SARS-CoV-2 Nétralisasi Tés Antibodi Tés

        (Fluoresensi Immunochromatography)


Tés Tés Antibodi SARS-CoV-2 nétralisasi nyaéta pikeun deték kualitatif pikeun nétralisasi antibodi kana SARS-CoV-2 dina sérum manusa, plasma atanapi sampel getih lengkep.


Antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dirangsang ku imunogén (atanapi patogén) tina SARS-CoV-2, anu nyumputkeun imunoglobulin (antibodi) anu tiasa ngabeungkeut imunogén (atanapi patogén) ku sél plasma dina awak. Sababaraha imunoglobulin ieu (antibodi) tiasa ngabeungkeut reséptor permukaan patogén, sahingga ngahalangan invasi patogén. Ieu mangrupikeun antibodi nétralisasi kana SARS-CoV-2. Nétralisir antibodi ngalawan SARS-CoV-2 tiasa nolak inféksi SARS-CoV-2 imun manusa. Ku alatan éta, deteksi nétralisasi antibodi ngalawan SARS-CoV-2 ngagaduhan signifikansi klinis anu penting pikeun penderita inféksi ageung atanapi pikeun vaksinasi vaksin SARS-CoV-2.


[mangpaat]

Profesional, Terpercaya, Gancang, Panyimpenan suhu kamar, Gampang dianggo


spésifikasi

Analy Panalisa anu Berlaku】

IMF-200 Fluoresensi Immunoanalyzer didamel ku Sinocare

barang

spésifikasi

basa

Inggris / Cina saderhana

mamerkeun

Layar rampa 7 inci, 1024 * 600 piksel

Antarbeungeut komunikasi

RS232 (x1), USB (x2), mini USB (x1), Ethernet (x1), Smart card reader interface (x1)

WIFI

Ngalaksanakeun standar IEEE 802.11 / b / g / n

mesin citak

Printer termal internal

Suplai indung

AC 100 - 240V, 50/60 Hz, 1.4 - 0.7 A

Meunteun penganalisis

24.0V-2.5A

ukuran

280mm × 250mm × 125mm

beurat net

Kira-kira 2.2 kg

Gudang data

> 5000 hasil uji,> 500 hasil QC

métodologi

Imunofluoresensi

Panjang gelombang pikagumbiraeun

365nm

Ngaluarkeun panjang gelombang

610nm

basa

Inggris / Cina saderhana

mamerkeun

Layar rampa 7 inci, 1024 * 600 piksel

Antarbeungeut komunikasi

RS232 (x1), USB (x2), mini USB (x1), Ethernet (x1), Smart card reader interface (x1)



Taros Kami