EN
sadaya Kategori
EN

28G Tekanan Lancet Lancet

Sederhana Comfort Kanyamanan Pamake ; Diaktipkeun dina Kontak ; Kaamanan ; Serbaguna ;

gambaran

SinodrawTM

Tekanan Diaktipkeun Kasalametan Lancet 28G 1.8mm

Pikeun sampling getih kapiler

Jarum sateuacana

Kontak diaktipkeun

Anggoan Ngan ukur Akhir-Gratis


sederhana


Kontak desain aktip, lancet aktip dina 1 léngkah.


Prosedur intuitif ngirangan waktos latihan.


Jero tusukan dikawasa pikeun cukup sampel getih sareng henteu gumantung kana kamampuan ahli klinik.



Kanyamanan Pamaké


Desain ergonomis pikeun cekelan anu raoseun.


Langkung gampang dicekel nalika diturutan.


Ngaleutikan slippage anu tiasa lumangsung nalika aktip produk.



Diaktipkeun dina Kontak


Ngan ukur diaktipkeun nalika diposisikan sareng dipencet kana kulit.


Mempermudah jerona puncture anu tetep pikeun sampling anu langkung gampang.


Ngaminimalkeun kamungkinan aktivasina alat nalika henteu kontak sareng kulit.



kasalametan


Aktipikasi hiji-léngkah ngamajukeun kasalametan ku cara tusukan anu gancang, tepat, sareng konsisten.


Desain nyegah produk tina teu dianggo deui, ngirangan kamungkinan sabar, dokter klinik, sareng / atanapi kontaminasi sampel.


Panyabutan otomatis lancet kana alat ngahindarkeun kamungkinan cilaka.



sasakabeh bisa


Ukuran jarum anu béda pikeun jinis kulit anu béda sareng aplikasi pikeun unggal tés kapilér.




spésifikasi

Taros Kami