EN
sadaya Kategori
EN

Produk Periferal Diabetes

28G Tekanan Kasalametan Lancet

Sederhana ; Tuntas Panganggo ; Diaktipkeun dina Hubungan ; Kasalametan ; Versatile ;

gambaran

SinodrawTM

Tekanan Lancet Diaktipkeun Lancet 28G 1.8mm

Pikeun pangolahan getih kapilér

Jarum pre-sarat

Hubungan diaktipkeun

Bujang Ngan nganggo Latex-Gratis


sederhana


Hubungan kontak anu diaktipkeun, lancet diaktipkeun dina léngkah 1.


Prosedur intuitif ngirangan waktos latihan.


Jero Puncture dikontrol pikeun cukup getih sampel sareng mandiri kaahlian dokter.



Kanyamanan pamaké


Desain ergonomis pikeun cengkraman anu saé.


Langkung édisi pikeun nahan salami.


Ngaminimalkeun slippage anu tiasa lumangsung nalika aktivasina produk.



Diaktipkeun dina Hubungan


Aktipkeun ngan ukur upami diposisikan sareng dipencet ngalawan kulit.


Ngabenerkeun jeroan tusukan konsisten pikeun gampang sampling.


Ngaminimalkeun kamungkinan aktivasina alat nalika henteu aya hubungan sareng kulit.



kasalametan


Aktivitas léngkah ngamajukeun kaamanan nganggo gancang, gancang, sareng puncture gancang.


Desain nyegah produk tina tiasa dianggo deui, ngirangan kamungkinan sabar, klinik, sareng / atanapi conto kontaminasi.


Retraction otomatis lancét kana alat anu nyegah kamungkinan tatu.



sasakabeh bisa


Ukuran jarum béda kanggo sababaraha jinis kulit sareng aplikasi pikeun tiap tés kapilér.




spésifikasi