EN
sadaya Kategori
EN

Sphygmomanometer-BSX516

Otomatis-Pareuman

Memori Dua Pamaké

Métode Oscillometric

gambaran

Sistem monitoring tekanan getih BSX516 dimaksudkeun pikeun panggunaan éksternal hungkul sareng seueur dilarapkeun dina ngawaskeun tekanan getih sareng detak jantung. Éta ngagunakeun metode ukur oscillometric.

516

未 标题 -1


spésifikasi
modelBSX516
Cuff Circumference22cm-32cm (± 5)
ingetanMemori 2 * 99 grup (Pangguna Ganda)
materialTampilan digital ABS + LCD
Rentang MearurementTekanan Getih 0-299mmHg
Pulsa 40-180beats / mnt
Mearurement ModeMétode Oscillometric
kakuatan SumberInternal-DC 6V (4 * AA) / Éksternal-DC 6V 0.6A
ngukur RangeTekanan: 0-280 mmHg
Pulsa: 40-199 / menit
katalitianTekanan Getih: ± 3 mmHg
Pulsa: ± 5% tina bacaan 
Kondisi operasiSuhu :: 5 ℃ -40 ℃ 
Kalembaban: 15% ~ 85% RH
Tekanan Suhu: 80Kpa-106Kpa
Panyimpenan sareng Kaayaan AngkutanSuhu :: -20 ℃ dugi ka 65 
Kalembaban: ≤93% RH
Tekanan Suhu: 70Kpa-106Kpa



Taros Kami