EN
sadaya Kategori
EN

Produk Periferal Diabetes

Sphygmomanometer

Hiji tombol , hiji hasil anu akurat , pangurus langkung saé pikeun kulawarga anjeun

gambaran


Sistem pemantauan darah # BA-801 dimaksudkeun pikeun panggunaan éksternal wungkul sareng diterapkeun sacara lega dina ngawaskeun tekanan darah sareng denyutan jantung. Nganggo metode ukur oscillometric.


Gampang nganggo Téknologi tekenan pinter Panginget sora


Peringatan tekanan darah tinggi Rata-rata nilai pangukuran 3


Fungsi deteksi Arrhythmia

spésifikasi


model:

BA-801

Metode ukur:

Oscillometric

Fungsi ingetan:

Panyimpen sareng ngémutan ukuran 90 kalayan rata-rata

pintonan:

Digital LCD

Ngukur rentang:

Tekanan: 0-280 mmHg Pulsa: 40-199 / menit

Katepatan sénsor:

Tekanan: ± 3mmHg Pulsa: ± 5%

Sistem inflasi:

Pompa elektro-pneumatik

Ukuran panangan ukuran:

24-34 cm (9.4-13.4 inci)

accu:

1.5V basa basa (LR6 / AA) X4

Pareuman otomatis:

Pendak, 1 menit saatos ngukur

Metode rujukan pikeun uji klinis:

Ukuran Auscultatory

beurat:

Approx.460g (NO batré)

Kaayaan neundeun sareng angkutan:

+ 5C ~ + 40 ℃ 10% ~ 90% RH

Kaayaan operasi:

-20C ~ + 65C 10% ~ 95% RH

Standar dikutip:

EN 1060-1 EN 60601-1-2 EN 1060-3 EN 14971

EN 60601-1YY-0670