EN
sadaya Kategori
EN

Alat lanod sinodraw

Internal sareng éksternal, siga anu henteu nyeri; Struktur anyar nyandak épisi stabil

gambaran

Slot pituduh ganda tina wadah lancet, pastikeun ngajalankeun jarum sareng balikkeun jarum sacara nangtung.


Sistem Optimisasi Lacak Khusus, ngirangan sered, ngajalankeun jarum dina kecepatan luhur.
Kaayaan anu mungkin tanpa Sistem Optimasi Lacak.



Desain ergonomis ngahasilkeun pangalaman anu saé.


Cekung nib teras pencét rarasaan jarum jarum liang. Ramo tungtung jari, pencét kana saraf pikeun ngirangan nyeri

.

Desain tombol pemicu cekung, nyegah sacara salah pencét sareng ngirangan gerakan anu disababkeun ku pemicu, pikeun mastikeun stabilitas sampling getih.


spésifikasi

Taros Kami