EN
sadaya Kategori
EN

Produk Periferal Diabetes

Alat parambatan sinodraw

Internal sareng eksternal, saolah-olah henteu aya rasa nyeri; Struktur anyar ngadatangkeun éjakulasi stabil

gambaran

Slot pituduh ganda ti panahan lancet, mastikeun peluncuran jarum sareng uih deui jarum tegak.


Sistim Optimization Track Khusus, ngirangan sered, laun jarum dina laju anu gancang.
Hiji kaayaan anu mungkin tanpa Sistem Optimization Track.



Desain ergonomis nyababkeun pangalaman anu saé.


Nenung kerung sareng pencét ngarasaan jarum liang. Jari hungkul, pencét saraf pikeun ngirangan nyeri

.

Desain tombol tombol pemicu, nyegah salah kaprah sareng ngirangan gerak anu disababkeun ku pemicu, pikeun mastikeun conto santosan getih.


spésifikasi