EN
sadaya Kategori
EN

Produk Periferal Diabetes

Sinofine

Versatile Technology témbok témbok témbok ; suntikan


gambaran

SinofineTM


Jarum panci disposable 4mm 32G


Dimaksudkeun pikeun dianggo sareng alat injector pen kanggo suntikan subcutaneous insulin.


Pikeun dianggo ditéang sareng pénsi suntikan insulin sapertos:

UNIPENTM runtuyan

Dong Bao PenTM runtuyan

Bai Lin PénTM runtuyan

Huma PanTM runtuyan

Opti PenTM, SoloSTARTM

Xiu Lin PenTM runtuyan

WanBangPenTM runtuyan

NovoPenTM séri, FlexPenTM


'Merek mangrupakeun mérek ti pamilik réproduksi na, mangga konsultasi kaanggotaan layanan palanggan profésional pikeun pénu sénsor impor sareng domestik sanésna.'





spésifikasi