EN
sadaya Kategori
EN

Sinofine Insulin Pen Needles

Serbaguna Technology Téknologi Tembok Ipis. Suntikan Nyaman


gambaran

SinofineTM


Jarum pulpén insulin anu tiasa dianggo 4mm 32G


Dimaksudkeun pikeun digunakeun ku alat suntik pulpén pikeun suntikan subkutan insulin.


Pikeun dipaké babarengan sareng pena suntikan insulin sapertos:

UNIPENTM runtuyan

Dong Bao PenTM runtuyan

Bai Lin PenTM runtuyan

Huma PenTM runtuyan

Pen OptiTM, SoloSTARTM

Xiu Lin PenTM runtuyan

WanBangPenTM runtuyan

NovoPenTM séri, FlexPenTM


'Merek mangrupikeun mérek ti pamilik répéktipna, punten konsultasi ka tanaga layanan palanggan anu propésional pikeun panggunaan pulpén suntikan impor sareng dalam negeri.'





spésifikasi

Taros Kami