EN
sadaya Kategori
EN

Sphygmomanometer AES-U111

2 * 90 Kelompok 

Métode Oscillographic

gambaran

AES-U111 sistem monitoring tekanan getih dimaksudkeun pikeun panggunaan éksternal hungkul sareng seueur dilarapkeun dina ngawaskeun tekanan getih sareng keteg jajantung. Éta ngagunakeun metode ukur oscillometric.

AES-U111 anyar

spésifikasi
barangparameterbarangparameter
modelAES-U111Cuff Circumference22cm-42cm
Ngukur BagianpanangankakuatanDC 6V (4 * AAA)
Panyimpenan mémori2 * 90 Kelompok ngukur RangeTekanan: 0 ~ 39kPa (0-290 mmHg)
Pulsa: 40-199 / menit
Métode NgukurMétode OscillographickatalitianTekanan: ± 0.4kPa (± 3 mmHg)
Pulsa: ± 5% tina bacaan 
Kahirupan Produk5 TaunKondisi operasiSuhu :: 5 ℃ -40 ℃ 
Kalembaban: 15% ~ 80% RH
Tekanan Atitude: 70-106kPa



Taros Kami