EN
sadaya Kategori
EN

Sphygmomanometer AES-U181

gambaran

Sistem monitoring tekanan getih AES-U181 dimaksudkeun pikeun panggunaan éksternal hungkul sareng seueur dilarapkeun dina ngawaskeun tekanan getih sareng detak jantung. Éta ngagunakeun metode ukur oscillometric.

Cuff sareng layar AES-U181

spésifikasi
barangparameterbarangparameter
modelAES-U181Ukuran produk124 * 145 * 86mm
Ukuran layar4.5 inci LED ScreenbeuratSakitar 315g (Tanpa Batré)
Lingkaran Cuff22cm-42cm (± 5)batreDC 6V (4 Batré AAA)
Panyimpenan mémori2 * 90 Kelompok ngukur RangeTekanan: 0-290 mmHg
Pulsa: 40-199 / menit
Métode NgukurMétode OscillometrickatalitianTekanan Getih: ± 3 mmHg
Pulsa: ± 5% tina bacaan 



Taros Kami