EN
sadaya Kategori
EN

Sphygmomanometer AXD-809

2 * 90 Kelompok 

Témbongkeun Kristal Cair


gambaran

Sistem monitoring tekanan getih AXD-809 dimaksudkeun pikeun panggunaan éksternal hungkul sareng seueur dilarapkeun dina ngawaskeun tekanan getih sareng keteg jajantung. Éta ngagunakeun metode ukur oscillometric.

809

spésifikasi
barangparameterbarangparameter
modelAXD-809Cuff Circumference22cm-42cm
Ngukur Bagianpanangankakuatan4 * Batré Ukuran AAA 1.5V
Panyimpenan mémori2 * 90 Kelompok ngukur RangeTekanan: 0-280 mmHg
Pulsa: 40-180 / menit
mamerkeunTémbongkeun Kristal CairkatalitianTekanan: ± 3 mmHg
Métode NgukurMétode OscillometricKondisi operasiSuhu :: 5 ℃ -40 ℃ 
Kalembaban: 15% ~ 80% RH
Tekanan Atitude: 70-106kPa



Taros Kami