EN
sadaya Kategori
EN

Sphygmomanometer-BA801

Hiji kancing, hiji hasil anu akurat, pikeun perawatan kulawarga anjeun

gambaran


# BA-801 sistem monitoring tekanan getih dimaksudkeun pikeun panggunaan éksternal hungkul sareng seueur dilarapkeun dina ngawaskeun tekanan getih sareng keteg jajantung. Éta ngagunakeun metode ukur oscillometric.


 Gampang nganggo     Tekanan téknologi pinter     Panginget sora


 Peringatan tekanan darah tinggi    Rata-rata 3 nilai pangukuran  


 Fungsi deteksi arrhythmia

spésifikasi


model:

BA-801

Metode ngukur:

Oscillometric

Fungsi mémori:

Neundeun sareng ngémutan 90 ukuran kalayan rata-rata

pintonan:

LCD Digital

Ngukur rentang:

Tekanan: 0-280 mmHg Pulsa: 40-199 / menit

Akurasi sensor:

Tekanan: ± 3mmHg       Pulsa: ± 5%

Sistem inflasi:

Pompa éléktro-pneumatik

Ukuran ukuran leungeun:

24-34 cm (9.4-13.4 inci)

accu:

1.5V basa (LR6 / AA) X4

Daya otomatis pareum:

Kira-kira, 1 menit saatos pangukuran

Metode rujukan pikeun uji klinis:

Pangukuran Auscultatory

beurat:

Kira-kira.460g (NO aki)

Panyimpenan sareng kaayaan transportasi:

+ 5C ~ + 40 ℃          10% ~ 90% RH

Kaayaan operasi:

-20C ~ + 65C        10% ~ 95% RH

Standar dicutat:

EN 1060-1 EN 60601-1-2 EN 1060-3 EN 14971

EN 60601-1YY-0670



Taros Kami