EN
sadaya Kategori
EN

Sphygmomanometer-BA823

Dukungan Port USB

Témbong LCD ageung

Fungsi Lampu-Balik

gambaran

# BA-823 sistem monitoring tekanan getih dimaksudkeun pikeun panggunaan éksternal hungkul sareng seueur dilarapkeun dina ngawaskeun tekanan getih sareng keteg jajantung. Éta ngagunakeun metode ukur oscillometric.

Tekanan Getih Monitor-Sinocare BA823

未 标题 -1

spésifikasi


modelBA-823
mamerkeunLCD Digital
accu1.5V basa (LR6 / AA) * 4
beurat Kira-kira.430g (teu aya aki-aki)
Métode NgukurOscillometric
ngukur RangeTekanan: 0-280 mmHg
Pulsa: 40-199 / menit
Akurasi sénsorTekanan: ± 3 mmHg
Pulsa: ± 5%
Sistem InflasiPompa éléktro-pneumatik
Rentang Ukuran Panangan24-34 cm (9.4-13.4 inci)
Fungsi MemortNeundeun sareng ngémutan 90 ukuran kalayan rata-rata
Kondisi operasi'-20 ℃ ~ + 65 ℃ 10% ~ 95% RH
Panyimpenan sareng Kaayaan Angkutan'+ 5 ℃ ~ + 40 ℃ 10% ~ 90% RH




Taros Kami