EN
sadaya Kategori
EN

Tim Sinocare Ngiringan 2021 CMEF

Waktos: 2021-05-13 hits: 63

Changsha Sinocare Inc. ilubiung dina CMEF 2021 di Shanghai antara 13th Mei 2021 ~ 16th Mungkin 2021.

800-1

CMEF mangrupikeun paméran laboratorium sareng diagnostik anu kawéntar sareng panggedéna di dunya, rapat laboratorium taunan ieu parantos katarik langkung ti 600 peserta pameran sareng langkung ti 25,000 Hadirin

Sinocare gaduh 19 taun pangalaman di antara R&D, produksi sareng penjualan sistem monitoring glukosa getih. Utamana, salami dua taun ieu, produk kami PCH 100 (Portable HbA1c Analyzer), iCARE-2100 (Portable otomatis multi-function Analyzer.) Dileupaskeun ka pasar internasional hiji-hiji, Sinocare ngahontal perusahaan POCT internasional laun.

800-2

Sinocare parantos muka lawang anyar pikeun manajemén kursus diabetes, nyayogikeun produk kualitas anu hadé sareng jasa pangsaéna nyaéta prinsip dasar sareng kontinyu kami.