Monitor glukosa getih, monitor Diabetes, analyzer HbA1c, Monitor tekanan darah-Sinocare
EN
sadaya Kategori
EN

TENTANG KAMI

Sinocare gaduh 19 taun pangalaman dina industri BGM ti saprak didirikeun taun 2002, éta mangrupikeun perusahaan fasilitas pabrik BGM pangageungna di Asia sareng perusahaan pabrik méteran glukosa darah anu didaptarkeun di Cina, khususkeun pikeun inovasi téknologi biosensor, mekarkeun, manufaktur sareng pamasaran produk tés diagnosis gancang. Dina 2016, saatos hasil akuisisi Nipro diagnostic Inc. (ayeuna diganti nami Trividia Health Inc.) sareng PTS Diagnostics Inc. Sinocare parantos janten produsen méteran glukosa getih No.5 pangageungna sareng salah sahiji perusahaan unggulan di industri POCT di dunya.

Tingali Langkung >>
ad1

wartos

Nyubsidi penderita diabetes Tipe 1 sareng nyayogikeun pasién anu énggal didiagnosa ku 'The Bag of Love' anu kalebet manual pangaweruh diabetes umum jsb. 

Lihat Selengkapnya