EN
всі категорії
EN

Конфіденційність

Це повідомлення про конфіденційність ("Повідомлення про конфіденційність") описує, як Changsha Sinocare Inc та його дочірні та афілійовані компанії посилаються на це Повідомлення про конфіденційність - кожного контролера даних суб'єкта господарювання - ("Sinocare, "Наші", "ми" або "ми") можуть збирати, використовувати та ділитися інформацією, що стосується вас як ідентифікованої або ідентифікованої фізичної особи ("особисті дані").

Будь ласка, уважно прочитайте це повідомлення про конфіденційність перед тим, як користуватися нашими веб-сайтами, повідомленнями електронною поштою, мобільними додатками, програмами соціальних медіа, віджетами та іншими нашими онлайн-службами ("Послуги"), оскільки це допоможе вам зрозуміти, які дані ми збираємо, як ми їх використовуємо та поділіться нею та яким чином ви обираєте щодо цих даних.


Про нас

   Sinocare має 19-річний досвід роботи у галузі BGM з моменту свого заснування в 2002 році, це найбільша компанія з виробництва BGM в Азії та перша компанія-виробник лічильників глюкози в Китаї, присвячена інноваціям біосенсорних технологій, розробці, виробництву та швидкому збуту продукти для діагностичного тестування. У 2016 році після успішного придбання Nipro diagnostike Inc. (тепер перейменованої на Trividia Health Inc.) та PTS Diagnostics Inc. Sinocare стала найбільшим у світі виробником глюкози крові No5 та однією з провідних компаній у галузі POCT у світ.

МІСІЯ

    Надаючи високоякісні продукти та послуги людям, хворим на діабет та інші хронічні захворювання, щоб допомогти їм покращити якість життя.

ВІЗІЯ

    Провідний експерт з лікування діабету в Китаї та експерт з BGM у світі.

ДОГЛЯД ЗА ЛЮБОВЮ

    Присуджено нагороду «Найкращі підприємства-роботодавці в Китаї» 2020

ПРОФЕСІЙНА СЕРТИФІКАЦІЯ

    Отримано свідоцтво про реєстрацію медичних виробів та дозвіл на виробництво в 2004. Пройшов ISO: 13485 EU TUV та отримав сертифікат CE у 2007.

ГЛОБАЛЬНЕ ВПІЗНАННЯ

    Форбс включений до списку Forbes як однієї з 200 азійських компаній "Найкраща до мільярда" у 2015 році як найбільший виробничий завод BGMS в Азії.

СВІТОВЕ ЛІДУВАННЯ

    Придбав шосте у світі підприємство з вимірювання глюкози в крові. Вступив до провідного табору BGMS у світі.

ЛІДЕР У ПРОМИСЛОВОСТІ

    Біосенсорний завод з виробництва біосенсорів Sinocare Lu, розташований у національній високотехнологічній зоні промислового розвитку Чанша, був відкритий у 2013 році. Валовою площею близько 66,000 2 мXNUMX наша фабрика стає найбільшою виробничою базою Системи моніторингу глюкози в крові (BGMS) в Азії.

    Наш бізнес охоплює 135 країн та регіонів світу.

    Понад 63% позабіржової частки та 130,000 XNUMX аптек у Китаї.

    Наша продукція включає глюкозу в крові, ліпіди в крові, кетон крові, глікозильований гемоглобін (HbA1c), сечову кислоту та інші показники діабету.

ПРИЗНАЧЕННЯ ДО ВІДМІННОСТІ

    В якості одного з демонстраційних проектів Національної програми індустріалізації високих технологій біомедичної інженерії, Sinocare кілька разів отримувала фінансову підтримку від Національного інноваційного фонду та пройшла сертифікацію системи управління якістю ISO: 13485 та європейський сертифікат CE у 2007 році.

ЕКСПЕРТ З УПРАВЛІННЯ ЦУКРОВИМ ДІАБЕТОМ

    За останні 15 років наші точні, доступні та прості у використанні системи моніторингу глюкози в крові були добре сприйняті усіма сегментами споживачів у Китаї, де понад 50% населення, що здійснює самоконтроль діабету, використовує продукти Sinocare. Ми можемо з гордістю стверджувати, що ми успішно здобули освіту та сприяли самоконтролю рівня глюкози в крові для людей із діабетом у Китаї.

    Однак володіння системою контролю рівня глюкози в крові - це лише перший крок. Щоб досягти мети ефективного контролю рівня глюкози в крові, люди, які страждають на діабет, повинні навчитися тестувати глюкозу в крові, коли тестувати, як часто тестувати і що робити з даними. Крім того, як дієта та фізичні вправи впливають на рівень глюкози в крові в крові, також слід розглядати як частину рівняння. Допомогти хворим на цукровий діабет зрозуміти всі важливі аспекти лікування діабету повністю відповідає нашій меті - «Від промотора глюкози крові до експерта з управління діабетом».

    Ця мета мотивує всіх у Sinocare: ми поставили системи моніторингу глюкози в крові з більш передовими технологіями, ми розробили багатоаналітичні аналізатори, щоб надати більше інформації про діабет, ми розробили лікарняну платформу для управління діабетом, щоб закрити цикл між лікарями, пацієнтами та дієтологами та педагоги з діабету. Зрештою, ми збираємося сформувати екосистему управління діабетом та запропонувати рішення для поліпшення якості життя хворих на цукровий діабет, спрощення взаємодії між надавачами медичних послуг та пацієнтами та покращення економіки охорони здоров’я для нашого суспільства.


Як з нами зв'язатися

Якщо ви хочете скористатися своїми правами на конфіденційність даних, як зазначено нижче, або у вас виникли запитання щодо цього Повідомлення про конфіденційність, наша контактна інформація така:

E-mail: [захищено електронною поштою]

Увага: Директор із захисту даних

Телефон: +86 175 0843 8176

Що"sapp:+86 175 0843 8176

 

огляд

Послуги SinocareРосійські дочірні та дочірні компанії належать, управляються та надаються такими дочірніми компаніями та компаніями. Будь ласка натисніть тут для переліку Sinocareдочірні та афілійовані компанії Росії. Однак це Повідомлення про конфіденційність ТІЛЬКИ регулює використання Sinocare Послуги компанії, які посилаються на цю Повідомлення про конфіденційність. Ваше використання певних продуктів або послуг може бути предметом додаткових повідомлень про конфіденційність. Інший Sinocare Послуги компанії можуть посилатись або іншим чином надавати власне окреме повідомлення.

Наша практика конфіденційності може відрізнятися в різних країнах, де ми працюємо, щоб відображати місцеву практику та законодавчі вимоги.



Збір персональних даних

Ми збираємо Персональні дані та неперсональну інформацію, яку ви надаєте нам для здійснення покупки, запиту інформації чи оновлення наших продуктів чи послуг або для іншого використання Послуг. Ми автоматично збираємо Персональні дані та неперсональну інформацію про те, як ви користуєтесь Послугами та ваші уподобання.   

 

Як ми використовуємо ваші особисті дані

Ми використовуємо вашу інформацію, включаючи Ваші Персональні дані, для таких цілей: Щоб надати Вам Послуги, про які Ви запитали, покращити Наші Сервіси, продавати нашу продукцію та взяти до уваги Ваші уподобання, щоб забезпечити максимально можливий досвід користування.  

 

Правові основи обробки та наслідки

Ми покладаємося на певні правові підстави для збору, обробки та використання ваших Персональних даних, наприклад, на обробку, необхідну для надання вам продуктів або послуг.

Як правило, надання ваших персональних даних є добровільним, але в деяких випадках це необхідно. Ненадання ваших персональних даних може призвести до невдач для вас. 

 

Особисті дані, що передаються третім сторонам

Ми можемо передавати ваші Персональні дані нашим дочірнім підприємствам, філіям та іншим третім сторонам по всьому світу, щоб інформувати вас про продукти та пропозиції, які можуть бути вам цікаві, як це дозволено чинним законодавством.

Ми також можемо передавати ваші Персональні дані нашим постачальникам послуг по всьому світу, які зобов’язані поводитися з вашими Персональними даними відповідно до цього Повідомлення про конфіденційність, як того вимагає закон та в деяких інших ситуаціях, коли такі постачальники послуг надають вам персональні дані чи послуги через наші Послуги. 

 

Міжнародний потік даних

Деякі країни чи юрисдикції можуть не забезпечувати такий же рівень захисту даних, як країна, у якій спочатку були зібрані ваші Персональні дані, однак ми вживемо заходів для того, щоб надалі належним чином захищати ваші Персональні дані.

 

Ваш вибір та права

Якщо ви знаходитесь у певних географічних районах або проживаєте в них, ви можете мати ряд прав стосовно ваших персональних даних. 

 

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Ми не зберігаємо ваші Персональні дані довше, ніж нам потрібно.

 

 

Збір персональних даних

Ми можемо збирати від вас Персональні дані під час використання вами Послуг (особливо, якщо ви вирішите надати їх), включаючи без обмежень:

· Ваше ім’я, електронна адреса, ім’я користувача, номер телефону, компанія та адреса, ("Контактна інформація");

· Ваша стать, вік, громадянство, освіта, професія, професія та рівень доходу (“Демографічна інформація”);

· Номер вашої кредитної картки, адреса виставлення рахунку, адреса доставки, код безпеки та інші відомості про платіжну операцію та перевірку ("Інформація про платіж");

· Переглянуті сторінки та товари, товари, додані у ваш кошик для покупок, оголошення, за якими ви натиснули, електронні листи, які ви відкрили, тип браузера, операційна система ("ОС"), адреса Інтернет-протоколу ("IP") та інформація про пристрій та місцезнаходження ( у сукупності «аналітична інформація»);

· Загальнодоступна інформація про вас з сторонніх джерел, таких як поштова служба для перевірки адреси доставки;

· Ваша мобільна ОС, вбудований нами ідентифікатор мобільного пристрою або інші широко використовувані ідентифікатори мобільних пристроїв.

Ми можемо збирати від вас Персональні дані щодо третьої сторони. Наприклад, в рамках нашого процесу реєстрації дистриб’юторського рахунку ви можете вказати ім’я, номер телефону та електронну адресу адміністративних та технічних контактів. Якщо ви подаєте нам будь-які Персональні дані про іншу особу, ви несете відповідальність за те, щоб у вас були повноваження на це, і дозволити нам використовувати їх Персональні дані відповідно до цього Повідомлення про конфіденційність.

Ми можемо збирати вашу особисту інформацію або дані про використання від третіх сторін, в тому числі без обмежень:

· Ваша електронна адреса та інші зібрані персональні дані про вас можуть бути переслані Sinocare на сторонній веб-сайт, коли ви подаєте запит Sinocare зв’язатися з вами через такий сторонній веб-сайт;

· Ваші Персональні дані можуть бути передані Sinocare коли ви вирішуєте брати участь у сторонніх додатках або функціях, таких як чат у прямому ефірі, на одній із наших сторінок у соціальних мережах або подібній програмі чи функції на веб-сайті третьої сторони;

· Додаткові персональні дані можуть бути надіслані Sinocare від третіх сторін у поєднанні з Персональними даними, які ми збираємо під час використання вами Послуг, щоб покращити нашу здатність обслуговувати вас, зосередити вміст, який ми надаємо вам, і запропонувати вам можливості придбання продуктів або послуг, які, на нашу думку, можуть бути цікавить вас на основі зібраної нами інформації.

Ми будемо застосовувати умови нашого Повідомлення про конфіденційність до будь -яких Персональних даних, отриманих від третьої сторони, якщо ми не розкрили вам інше.  Sinocare не несе відповідальності за розповсюдження цих Персональних даних третіми сторонами.

 

Як ми використовуємо ваші особисті дані 

Ми можемо використовувати ваші Персональні дані для таких цілей, як це дозволено чинним законодавством:

· Покупки: Ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію та платіжну інформацію, щоб дозволити нам обробляти та виконувати покупки, які Ви здійснюєте через Послуги.

· Обслуговування Клієнтів: Ми можемо використовувати Вашу контактну інформацію для отримання та відповіді на ваші запитання щодо товарів, послуг чи гарантій та для спілкування з вами про конкурси, опитування чи тоталізатори. Для вирішення ваших питань ми можемо також запитати вашу галузь та / або ім'я та адресу продавця, який продав вам наш товар.

· Зворотній зв'язок: Ми можемо використовувати ваше ім’я користувача, електронну адресу, придбані продукти та інший створений користувачем вміст, який ви можете надати, коли ви оцінюєте та переглядаєте наші продукти.

· Реєстрація веб-сайту: Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію та демографічну інформацію, коли ви створюєте обліковий запис через будь-яку з наших Служб, щоб забезпечити вам більш персоналізовану роботу користувачів.

· Аналітика: Коли ви користуєтесь Послугами, ми автоматично збираємо та використовуємо аналітичну інформацію для того, щоб ми постійно покращували ваш досвід роботи з нашими Послугами та націлювали маркетинг та рекламу нашої продукції на вас.

· Маркетинг: Ми можемо використовувати Ваші Особисті дані, щоб визначити, які продукти можуть вас зацікавити, надати маркетингові комунікації (якщо ви не відмовились від таких комунікацій) та провести маркетингові дослідження. Ми також можемо використовувати інформацію, яку ви нам надаєте, включаючи вашу галузь, незалежно від того, чи є ви власником нашого продукту, досвідом роботи з нашими продуктами та створеним користувачем вмістом, для цих маркетингових цілей.

· Послуги на основі місцезнаходження: Ми можемо використовувати ваше поточне місцезнаходження, надану адресу та / або поштовий індекс, щоб передати вам місцезнаходження продавця нашої продукції або іншої відповідної інформації.

Ми також можемо використовувати Ваші Персональні дані іншими способами, які відповідають вищеописаним цілям, а також іншим чином адмініструвати наші веб-сайти та надавати Вам наші Послуги.

 

Правові основи обробки та наслідків

Ми спираємось на такі правові підстави для збору, обробки та використання ваших Персональних даних:

· обробка необхідна для надання Послуг за вашим запитом;

· ваша згода;

· обробка необхідна для виконання контракту, учасником якого ви є, або для вжиття заходів на ваш запит до укладення договору;

· обробка необхідна для дотримання юридичного зобов’язання, до якого ми поширюємось;

· обробка необхідна для цілей законних інтересів, що переслідуються нами або третьою стороною, за винятком (для резидентів Європейського економічного простору (“ЄЕЗ”)), коли такі інтереси переважають інтереси або основні права та свободи вас які вимагають захисту персональних даних; такими законними інтересами є виконання цілей обробки, зазначених вище.

Як правило, надання Ваших Персональних даних є добровільним, але в деяких випадках це необхідно для того, щоб укласти з нами договір або отримати нашу продукцію чи послуги, як цього вимагаєте Ви.

Надання ваших персональних даних може спричинити недоліки для вас - наприклад, ви не зможете отримувати певні продукти та послуги. Однак, якщо не вказано інше, надання ваших персональних даних не спричинить за собою правових наслідків.

 

Зверніть увагу на Sinocare Інвестори

Деякі сторінки наших веб -сайтів дозволяють інвесторам Sinocare для отримання загальнодоступної інформації, що стосується діяльності компанії. Інвестори можуть переглядати та/або запитувати певну інформацію на нашому веб -сайті тут. Залежно від того, яку інформацію запитує інвестор, ця функція нашого веб -сайту може запитувати, і інвестор може вирішити надати ім’я інвестора, його звання, організацію, професію, адресу, номер телефону та адресу електронної пошти (“Інформація про інвестора”) ). Sinocare буде використовувати інформацію про інвестора для перевірки особистості інвестора та виконання будь -яких запитів на інформацію.

 

Повідомлення для претендентів на працевлаштування

Деякі сторінки наших веб -сайтів містять можливість для людей, зацікавлених у роботі Sinocare або одного з його дочірніх підприємств або компаній, щоб дізнатися більше про можливості працевлаштування за адресою Sinocare, її філії та/або дочірні компанії. Щоб подати заявку на відкриті вакансії за допомогою нашого веб -сайту, вам необхідно створити профіль зайнятості на нашому веб -сайті тут, яка містить інформацію про те, що Sinocare просить вас надати, і що ви можете надати, для розгляду для працевлаштування ("Інформація про претендента на працевлаштування").

Перш ніж створювати профіль працевлаштування, ви повинні ствердно погодитися з умовами конфіденційності, що регулюють подання вашої інформації Sinocare з метою працевлаштування тут. Регулюють умови, на які ви погоджуєтесь для створення профілю працевлаштування Sinocareвикористання інформації, яку ви надаєте, для подання заявки на працевлаштування. Sinocare використовуватиме Інформацію про претендента на працевлаштування для оцінювання та найму на роботу, а також для спілкування в цілях оцінки та прийняття на роботу.

 

безпеки

Ми дотримуємося відповідних технічних та організаційних заходів для захисту ваших Персональних даних, включаючи гарантування того, що сторонні постачальники послуг, які мають доступ або обробляють Персональні дані від нашого імені та афілійовані особи, дотримуються таких гарантій. Ми прагнемо шифрувати номери кредитних карток з транзакцій електронної комерції, що здійснюються на наших веб-сайтах, за допомогою технології захищеного рівня сокету ("SSL").

Однак жоден із способів передачі в Інтернеті або електронного зберігання не є на 100% безпечним і без помилок, тому гарантувати абсолютну безпеку неможливо. Ви повинні захиститись від несанкціонованого доступу до свого пароля та свого комп’ютера та обов’язково вийти з облікового запису, коли закінчите користуватися спільним комп’ютером. Якщо у вас є підстави вважати, що ваша взаємодія з нами більше не є безпечною (наприклад, якщо ви вважаєте, що безпека будь -якого облікового запису, який у вас може бути з нами, порушена), негайно повідомте нас про це електронною поштою [захищено електронною поштою] або зателефонувавши нам за номером +86 175 0843 8176

Якщо ми надали вам або ви вибрали пароль, який дозволяє вам отримати доступ до певних частин наших веб -сайтів, ви несете відповідальність за збереження конфіденційності цього пароля. Не варто нікому повідомляти свій пароль.


Міжнародний потік даних

Персональні дані, які ми збираємо або отримуємо про вас, можуть бути передані та/або оброблені органами, які знаходяться всередині або за межами ЄЕЗ.

Деякі з одержувачів ваших персональних даних (див. Також нижче) знаходяться в країнах, у яких прийнято рішення про достатність (зокрема, Канада (для непублічних організацій, на які поширюється дія канадського Закону про захист персональних даних та електронних документів) та Аргентина), а також у у кожному випадку передача визнається таким чином, що забезпечує належний рівень захисту даних з точки зору європейського законодавства про захист даних (див. ст. 45 Загального регламенту захисту даних - “GDPR”).

Інші одержувачі можуть знаходитись у країнах, які не забезпечують належного рівня захисту з точки зору європейського законодавства про захист даних (зокрема, США). Ми вживемо всіх необхідних заходів для забезпечення належного захисту передач за межі ЄЕЗ відповідно до чинного законодавства про захист даних. Що стосується передачі країнам, які не забезпечують належного рівня захисту даних, ми будемо базуватись на передачі відповідних гарантій, таких як стандартні положення про захист даних, прийняті Європейською Комісією або наглядовим органом (Стаття 46 (2) (с) або (d) GDPR), затверджені кодекси поведінки разом із обов’язковими та виконуваними зобов’язаннями одержувача (ст. 46 (2) (e) GDPR) або затверджені механізми сертифікації разом із зобов’язальними та обов’язковими до виконання зобов’язаннями одержувача (ст. 46 (2) (f) GDPR). Ви можете попросити копію таких відповідних гарантій, звернувшись до нас, як зазначено вище, у розділі Зв’язатися з нами.

Кукi

Ми використовуємо "cookie" - невеликий текстовий файл, переданий на ваш пристрій, разом із подібними технологіями (наприклад, технологіями Інтернет -тегів, веб -маяками та вбудованими скриптами), щоб допомогти вам забезпечити кращий, більш персоналізований досвід користувача. Щоб дізнатися більше про те, як ми використовуємо файли cookie та змінити налаштування файлів cookie, будь ласка натисніть тут.

Сигнали "Не відстежувати"

Деякі веб -переглядачі мають функцію "Не відстежувати", яка сигналізує веб -сайтам, які ви відвідуєте, про те, що ви не хочете відстежувати свою активність у мережі. Враховуючи, що веб -переглядачі не мають єдиного способу передачі сигналу «Не відстежувати», наші веб -сайти наразі не інтерпретують, не реагують та не змінюють свою практику, коли отримують сигнали «Не відстежувати».  
 

Google рекапчі

Ми використовуємо Google reCAPTCHA - це безкоштовний сервіс, який захищає веб -сайти від спаму та зловживань, використовуючи передові методи аналізу ризиків, щоб відрізнити людей та ботів. Google reCAPTCHA працює по -різному в залежності від того, яка версія розгорнута. Наприклад, вас можуть попросити поставити прапорець, що вказує на те, що ви не робот, або Google reCAPTCHA може виявити зловживання трафіком без взаємодії з користувачем. Google reCAPTCHA працює, передаючи Google певні типи інформації, такі як URL -адреса реферала, IP -адреса, поведінка відвідувача, інформація про операційну систему, веб -переглядач та тривалість відвідування, файли cookie та переміщення миші. Ваше використання Google reCAPTCHA регулюється Google Політика конфіденційності і Умови користування. Доступна додаткова інформація щодо Google reCAPTCHA та її роботи тут.

 

Особисті дані, що передаються третім сторонам

Ми передаємо ваші персональні дані лише компаніям, організаціям та окремим особам за межами Sinocare як описано нижче.

· Одержувачі всередині Sinocare та третіх сторін. Ми можемо передавати ваші Персональні дані Sinocareдочірніх компаній та інших компаній по всьому світу, включаючи наших дилерів, виробників та постачальників, які не є афілійованими особами, щоб ці компанії могли зв’язатися з вами щодо своєї продукції, послуг чи інших пропозицій, які можуть вас зацікавити. Ми також можемо передавати ваші Персональні дані певним діловим партнерам. Залежно від категорій Персональних даних та цілей, для яких Персональні дані були зібрані, різні організації та внутрішні відділи цих організацій можуть отримувати ваші Персональні дані. Наприклад, наш ІТ -відділ може мати доступ до даних вашого облікового запису, а наш відділ маркетингу та продажу може мати доступ до даних вашого облікового запису або даних, що стосуються замовлень продуктів. Більше того, інші відділи всередині Sinocare можуть мати доступ до певних Персональних даних про вас на основі знань, таких як відділ правового забезпечення та відповідності, фінансовий відділ або внутрішній аудит. Це Повідомлення про конфіденційність не регулює незареєстровані сторонні веб-сайти або будь-які інші веб-сайти, які не мають посилання на це Повідомлення про конфіденційність.

· Постачальники послуг. Ми можемо передавати ваші Персональні дані афілійованим та не афілійованим компаніям, які виконують завдання від нашого імені, пов’язані з нашим бізнесом. Такі завдання включають обробку платежів, виконання замовлень, доставку пакетів, послуги з локалізації, аналіз даних про використання веб -сайтів або мобільних додатків, обслуговування клієнтів, послуги електронної та поштової пошти, конкурси/опитування/адміністрацію тоталізаторів, маркетингові послуги, соціальну торгівлю та послуги медіа (наприклад, рейтинги, огляди, форуми), а також розрахунок, управління та подання податку з продажів. Сторонні постачальники послуг отримують ваші Персональні дані у разі необхідності для виконання їх ролі, і ми вказуємо їм не використовувати ваші Персональні дані для будь-яких інших цілей.

· Відповідно до вимог чи відповідності закону. Ми будемо використовувати та розкривати ваші Персональні дані відповідно до дозволів чинного законодавства, включаючи без обмежень:

Відповідно до чинного законодавства, включаючи закони за межами вашої країни проживання, дотримуватись правових процедур та реагувати на запити державних та державних органів, включаючи державні та державні органи за межами вашої країни проживання;

Для забезпечення виконання наших положень та умов, включаючи розслідування можливих порушень;

Виявляти, запобігати або іншим чином вирішувати шахрайство, проблеми безпеки або технічні проблеми; та

Для захисту наших операцій або діяльності будь -якої з наших дочірніх компаній; для захисту наших прав, конфіденційності, безпеки або власності та/або прав наших дочірніх компаній, вас чи інших осіб; і дозволити нам застосувати доступні засоби правового захисту або обмежити збитки, які ми можемо зазнати.

· Бізнес Переклади. Продовжуючи розвивати наш бізнес, ми можемо продавати або купувати бренди, магазини, дочірні підприємства або підрозділи. Ми можемо передавати та/або передавати ваші Персональні дані третій стороні в таких операціях (включаючи без обмежень, будь -яку реорганізацію, злиття, продаж, спільне підприємство, передачу, передачу чи інше розпорядження всім або будь -якою частиною нашого бізнесу, брендами, філіями) , дочірні підприємства або інші активи). Інформація про клієнта, як правило, є одним із переданих комерційних активів, але залишається предметом будь -якого попереднього чинного Повідомлення про конфіденційність.

Ми можемо передавати сукупні дані, які були анонімізовані (щоб ви не були ідентифіковані), із третіми сторонами, такими як видавці, рекламодавці або пов’язані веб -сайти, і можемо зробити ці дані загальнодоступними. Наприклад, ми можемо публічно ділитися інформацією, щоб показати тенденції щодо загального використання наших послуг чи продуктів.

 

Громадські форуми

Наші веб -сайти можуть пропонувати загальнодоступні блоги, дошки оголошень або форуми спільноти. Ви повинні знати, що будь -яка інформація, яку ви надаєте в цих областях, може бути прочитана, зібрана та використана іншими, хто до них звертається.

 

Посилання на соціальні мережі та інші сторонні веб-сайти

Наші Послуги можуть містити посилання на соціальні мережі та інші веб -сайти та мобільні додатки, якими керують та контролюються треті сторони. Хоча ми намагаємось посилатися лише на веб -сайти, які поділяють наші високі стандарти та повагу до конфіденційності, ми не несемо відповідальності за зміст чи практику конфіденційності, що використовуються іншими веб -сайтами. Якщо не зазначено інше, будь -які Персональні дані, які ви надаєте будь -якому такому веб -сайту третьої сторони, будуть збиратися цією стороною, а не нами, і будуть підпадати під дію політики конфіденційності цієї сторони (якщо така є), а не цього Повідомлення про конфіденційність. У такій ситуації ми не будемо контролювати та не будемо нести відповідальність за використання Стороною персональних даних, які ви їм надаєте.

 

діти

Відповідно до Закону про захист конфіденційності дітей в Інтернеті, 15 USC, §§ 6501-06 та 16 CFR, §§ 312.1-312.12, наш веб-сайт не дозволяє дітям до 13 років ставати користувачами, і ми навмисно не збираємо інформацію від дітей. Використовуючи наш веб -сайт, ви підтверджуєте, що вам виповнилося 13 років.

 

Ваш вибір та права

Якщо ви знаходитесь у певних географічних районах або проживаєте в них, ви можете мати ряд прав стосовно ваших персональних даних, як описано нижче.

Мешканці Південної Африки

Будь ласка, подивись прикріплене зовнішню заяву про конфіденційність і доступ до інформаційного посібника застосовується до Південної Африки.

Резиденти ЄЕЗ

Якщо ви перебуваєте в ЄЕЗ під час доступу до Послуг, або контролер даних, як описано вище у розділі Огляд, розташований у ЄЕЗ, застосовується наступне:

Якщо ви заявили про свою згоду щодо певного збирання, обробки та використання ваших Персональних даних (зокрема щодо отримання прямого маркетингового повідомлення електронною поштою, SMS/MMS, факсом та телефоном - де це можливо), ви можете відкликати цю згоду в будь -якому місці час з майбутнім ефектом. Крім того, ви можете заперечити проти використання ваших Персональних даних у маркетингових цілях.

Зверніть увагу, що вищезгадані права можуть бути змінені відповідно до чинного законодавства про захист даних. Нижче, будь ласка, знайдіть додаткову інформацію про ваші права в тій мірі, в якій застосовується GDPR (щоб уникнути сумнівів, наступне застосовується лише у випадку, якщо ви перебуваєте в ЄЕЗ під час доступу до Послуг або контролера даних, як описано вище у розділі Огляд в ЄЕЗ):

(i) Право запитувати доступ до ваших Персональних даних

Ви можете мати право отримати від нас підтвердження того, чи обробляються Ваші Персональні дані чи ні, і, якщо це так, запитати доступ до Персональних даних. Ця інформація про доступ включає цілі обробки, категорії відповідних Персональних даних та одержувачів або категорії одержувачів, яким Персональні дані були або будуть розкриті.

Ви можете мати право отримати копію Персональних даних, які обробляються. За подальші копії, які ви вимагаєте, ми можемо стягнути розумну плату на основі адміністративних витрат.

(ii) Право вимагати виправлення

Ви можете мати право вимагати від нас виправлення недостовірних Персональних даних, що стосуються вас. Залежно від цілей обробки, ви можете мати право на заповнення неповних персональних даних, у тому числі шляхом надання додаткової заяви.

(iii) Право вимагати видалення (право бути забутим)

За певних обставин ви можете мати право вимагати від нас видалення особистих даних, що стосуються вас, і ми можемо бути зобов’язані видалити такі персональні дані.

(iv) Право вимагати обмеження обробки

За певних обставин ви можете мати право отримати від нас обмеження обробки ваших Персональних даних. У такому разі відповідні дані будуть позначені та можуть оброблятися нами лише для певних цілей.

(v) Право вимагати перенесення даних

За певних обставин ви можете мати право на отримання персональних даних, що стосуються вас, які ви нам надали, у структурованому, загальновживаному та машиночитаному форматі, і ви можете мати право безперешкодно передавати ці дані іншій особі від нас.

(vi) Право на заперечення

За певних обставин ви можете мати право заперечити на підставах, що стосуються вашої конкретної ситуації, у будь -який час проти обробки нами ваших Персональних даних, і ми можемо вимагати від вас більше не обробляти ваші Персональні дані. Таке право на заперечення може особливо застосовуватися, якщо Sinocare збирає та обробляє ваші Персональні дані для цілей профілювання, щоб краще зрозуміти ваші бізнес -інтереси Sinocareпродукція та послуги росіян. Крім того, ви можете заперечити проти використання ваших даних для цілей прямого маркетингу. Якщо у вас є право заперечити, і ви користуєтесь цим правом, ваші персональні дані більше не оброблятимуться нами для таких цілей. Щоб скористатися цим правом, будь ласка, зв'яжіться з нами, як зазначено вище, у розділі Зв'язок з нами. За певних обставин ви можете мати право в будь -який час заперечити проти обробки ваших Персональних даних нами на підставі, що стосується вашої конкретної ситуації, і ми можуть вимагати більше не обробляти ваші Персональні дані. Таке право на заперечення може особливо застосовуватися, якщо Sinocare збирає та обробляє ваші Персональні дані для цілей профілювання, щоб краще зрозуміти ваші бізнес -інтереси Sinocareпродукція та послуги російських. Крім того, ви можете заперечити проти використання ваших даних для цілей прямого маркетингу. Якщо у вас є право заперечити, і ви користуєтесь цим правом, ваші персональні дані більше не оброблятимуться нами для таких цілей. Щоб скористатися цим правом, будь ласка, зв'яжіться з нами, як зазначено вище, у розділі Контакти з нами.

Однак таке право на заперечення може, зокрема, не існувати, якщо для обробки ваших Персональних даних необхідно вжити заходів до укладення контракту або виконання вже укладеного договору.

Якщо ви надали нам свою згоду для цілей прямого маркетингу (наприклад, ви активно підписалися на наші інформаційні бюлетені), ви можете відкликати свою згоду, як описано у верхній частині цього розділу.

(vii) Інші права у зв'язку з автоматизованим прийняттям рішень

Крім того, за певних обставин щодо автоматизованого прийняття індивідуальних рішень ви маєте право отримати втручання людини, висловити свою точку зору та оскаржити це рішення.

Ви також можете мати право подати скаргу до компетентного контролюючого органу з питань захисту даних. Ви можете скористатися цим правом у наглядовому органі, зокрема у державі -члені ЄЕЗ, де ви зазвичай проживаєте, за місцем роботи чи місцем передбачуваного порушення.

 

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Ваші Персональні дані зберігатимуться стільки часу, скільки це необхідно для надання вам запитуваних послуг та продуктів. Після того, як ви припините відносини з нами, ми або видалимо ваші персональні дані, або анонімізуємо ваші персональні дані, якщо не застосовуються законодавчі вимоги щодо збереження (наприклад, для цілей оподаткування). Ми можемо зберігати ваші контактні дані та інтереси у наших продуктах чи послугах протягом тривалого періоду часу, якщо ви дозволили нам надсилати вам маркетингові матеріали. Ми також можемо зберігати ваші Персональні дані після припинення договірних відносин, якщо ваші Персональні дані необхідні для дотримання інших чинних законів або якщо нам потрібні ваші Персональні дані для встановлення, здійснення чи захисту юридичної претензії, лише на основі знань . Наскільки це можливо, ми обмежимо обробку ваших Персональних даних для таких обмежених цілей після припинення договірних відносин.

 

Мешканці Невади

Закон Невади дозволяє жителям Невади відмовитися від продажу певних видів особистої інформації. З урахуванням кількох винятків, закон Невади визначає “продаж”, що означає обмін певними видами особистої інформації для грошового одержання особою, щоб ця особа мала ліцензію або продавала інформацію іншим особам. Наразі ми не продаємо особисту інформацію, як це визначено законом Невади. Однак, якщо ви мешканець Невади, ви все одно можете надіслати перевірений запит на відмову від продажу, і ми запишемо ваші інструкції та включимо їх у майбутньому, якщо наша політика зміниться. Запити на відмову можна надсилати на адресу:  [захищено електронною поштою].

Мешканці Каліфорнії

Закон про конфіденційність споживачів Каліфорнії, Каліфорнія. Civ. Кодекс § 1798.100 та подальші ("CCPA"), вимагає, щоб ми надали мешканцям Каліфорнії повідомлення про конфіденційність, яке містить вичерпний опис нашої онлайн -та офлайн -практики щодо збирання, використання, розкриття та продажу особистої інформації та прав мешканців Каліфорнії щодо їх особистої інформації інформації. Цей розділ Повідомлення про конфіденційність призначений виключно для жителів Каліфорнії і застосовується лише до них. Якщо ви не є мешканцем Каліфорнії, це не стосується вас, і ви не повинні на це покладатися.

CCPA визначає “особисту інформацію” як інформацію, яка ідентифікує, стосується, описує, обґрунтовано може бути пов’язана або може бути обґрунтовано прямо чи опосередковано пов’язана з певним мешканцем Каліфорнії або домогосподарством. Особиста інформація не включає загальнодоступну, неідентифіковану або узагальнену інформацію. Для цілей цього розділу «Резиденти Каліфорнії» ми будемо називати цю інформацію «особистою інформацією».

CCPA містить виняток, актуальний для нас. Деякі права конфіденційності CCPA, описані нижче, не поширюються на особисту інформацію, зібрану в контексті між бізнесом. Це інформація, що відображає письмове або усне спілкування або транзакцію між нами та споживачем, де споживач виступає як працівник, власник, директор, посадова особа чи підрядник іншого суб’єкта господарювання та коли спілкування чи транзакція відбуваються виключно в контексті ми проводимо належну перевірку щодо, або надаємо або отримуємо продукт чи послугу такому суб’єкту чи від нього.

(i) Право знати про особисту інформацію, зібрану, розкриту або продану

Якщо ви є мешканцем Каліфорнії, ви маєте право вимагати від нас розкриття тієї особистої інформації, яку ми зібрали про вас. Це право включає право вимагати будь -яке або все з наведеного нижче:

· Конкретні особисті дані, які ми зібрали про вас;

· Категорії особистої інформації, які ми зібрали про вас;

· Категорії джерел, з яких була зібрана Персональна інформація;

· Категорії особистої інформації, які ми продали (за наявності) або розкрили для вас з комерційною метою;

· Категорії третіх сторін, яким Персональна інформація була продана (за наявності) або розкрита для комерційних цілей; та

· Комерційна або комерційна мета збору або, якщо є, продажу особистої інформації.

        Збір особистої інформації

Наразі ми збираємо та за 12 місяців до дати останнього перегляду цього Повідомлення про конфіденційність збираємо такі категорії Персональної інформації про жителів Каліфорнії безпосередньо від них та від торговельних посередників, державних установ, ділових партнерів та афілійованих організацій:

· Ідентифікатори (ім'я, поштова адреса, адреса Інтернет -протоколу, адреса електронної пошти, назва облікового запису)

· Унікальні особисті ідентифікатори (файли cookie, маяки, піксельні теги, ідентифікатори мобільних оголошень або інша подібна технологія; номер клієнта, унікальний псевдонім або псевдонім користувача; номери телефонів або інші форми постійних або ймовірнісних ідентифікаторів, які можна використовувати для ідентифікації конкретного споживача або пристрій)

· Телефонний номер

· Номер кредитної та дебетової картки

· Інша фінансова інформація (наприклад, дохід сім’ї, номер звільненого від оподаткування)

· Будь -яка інформація в історії звернень та претензій споживача, включаючи записи апеляцій, якщо інформація пов’язана або обґрунтовано пов’язана із споживачем або домогосподарством, у тому числі через пристрій, від компанії чи постачальника послуг

· Інформація про діяльність в Інтернеті чи іншій електронній мережі (історія перегляду та інформація про взаємодію споживача з веб -сайтом, додатком чи рекламою)

· Дані геолокації

· Комерційна інформація (записи про особисте майно, продукти чи послуги, придбані, отримані або розглянуті; інші історії або тенденції придбання чи споживання)

· Інформація про освіту

· Професійна або пов'язана з працевлаштуванням інформація

· Характеристика захищених класифікацій відповідно до Каліфорнійського чи федерального законодавства (наприклад, стать та сімейний стан)

· Висновки, зроблені з наведеної вище інформації для створення профілю про споживача, що відображає уподобання споживача, його характеристики, психологічні тенденції, схильності, поведінку, ставлення, інтелект, здібності та здібності 

На додаток до цілей, зазначених вище у розділі «Як ми використовуємо ваші персональні дані», ми наразі збираємо та збираємо та продаємо вищезазначені категорії Персональної інформації для таких комерційних або комерційних цілей:

· Аудит, пов'язаний із поточною взаємодією зі споживачем та одночасною транзакцією, включаючи, але не обмежуючись цим, підрахунок показів оголошень унікальним відвідувачам

· Виявлення інцидентів безпеки, захист від зловмисної, оманливої, шахрайської чи незаконної діяльності та притягнення до відповідальності винних у цій діяльності

· Налагодження для виявлення та виправлення помилок, які погіршують існуючу передбачувану функціональність

· Виконання послуг, включаючи ведення або обслуговування рахунків, надання послуг клієнтам, обробку або виконання замовлень та транзакцій, перевірку інформації про клієнта, обробку платежів, надання фінансування, надання рекламних або маркетингових послуг, надання аналітичних послуг або надання подібних послуг

· Проведення внутрішніх досліджень для технологічного розвитку та демонстрації

· Вжиття заходів для перевірки чи підтримки якості чи безпеки послуги чи пристрою, що є у власності, виробництві, виробництві для нас чи контролюється нами, а також для покращення, оновлення чи вдосконалення послуги чи пристрою

· Просування комерційних або економічних інтересів особи, наприклад, шляхом спонукання іншої особи купувати, орендувати, орендувати, приєднуватися, підписуватися, надавати або обмінювати продукти, товари, майно, інформацію чи послуги або дозволяти чи впливати прямо чи опосередковано на комерційна угода

          Розкриття або продаж особистої інформації

У наведеній нижче таблиці ідентифікуються категорії Персональної інформації, яку ми розкрили для комерційних цілей постачальникам послуг або продали третім сторонам протягом 12 місяців, що передують даті "Останнього перегляду" цього Повідомлення про конфіденційність, а для кожної категорії - категорію постачальників послуг. або треті особи, яким Персональна інформація була продана або розкрита:

Категорія персональних даних

Категорія постачальників послуг

Категорія третіх сторін

Назва

· Ділові партнери / афілійовані компанії

· Постачальник аналітичних даних

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

· Рекламні мережі

Ім'я облікового запису

· Ділові партнери / афілійовані компанії

· Постачальник аналітичних даних

· Правоохоронні / юридичні запити

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

· Рекламні мережі

Адреса електронної пошти

· Ділові партнери / афілійовані компанії

· Правоохоронні / юридичні запити

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

Поштова адреса

· Ділові партнери / афілійовані компанії

· Постачальник аналітичних даних

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

Телефонний номер

· Ділові партнери / афілійовані компанії


Професійна або пов'язана з працевлаштуванням інформація

· Ділові партнери / афілійовані компанії

· Правоохоронні / юридичні запити

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі 

Записи про придбані, отримані або розглянуті товари чи послуги

· Ділові партнери / афілійовані компанії

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

· Рекламні мережі

Дані геолокації

· Постачальник аналітичних даних

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

· Рекламні мережі

Файли cookie, маяки, піксельні теги, ідентифікатори мобільних оголошень або інші подібні технології

· Постачальник аналітичних даних

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

· Рекламні мережі

Інформація про освіту

· Постачальник аналітичних даних

· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

Захищені класифікації (наприклад, стать та сімейний стан)

· Маркетингове агентство


Висновки, зроблені з наведеної вище інформації для створення профілю про споживача, що відображає переваги споживача, його характеристики, психологічні тенденції, схильності, поведінку, ставлення, інтелект, здібності та здібності


· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

· Рекламні мережі

Купівля або споживання історій чи тенденцій


· Суб’єкт зовнішнього маркетингу

· Соціальні мережі

· Рекламні мережі

 

 

Ми свідомо не збираємо та не продаємо Особисту інформацію неповнолітніх до 16 років. 

(ii) Право вимагати видалення особистої інформації 

Якщо ви житель Каліфорнії, ви маєте право вимагати видалення зібраної вами особистої інформації про вас. Однак відповідно до CCPA ми не зобов’язані виконувати запит на видалення, якщо це необхідно для того, щоб ми зберігали Персональну інформацію, щоб, наприклад, здійснити транзакцію, виявити інциденти безпеки, виконати юридичні зобов’язання або в іншому випадку використовувати Особисту інформацію внутрішньо у законний спосіб, сумісний із контекстом, у якому ви надали інформацію.

(iii) Право відмови від продажу особистої інформації

Якщо ви є мешканцем Каліфорнії, ви маєте право направити нас припинити продаж вашої особистої інформації.

CCPA визначає "продавати" як продаж, оренду, випуск, розкриття, розповсюдження, надання у розпорядження, передачу або іншим способом усного, письмового або електронного або інших засобів особистої інформації мешканця Каліфорнії іншому бізнесу або третій стороні за грошове або інше цінне відшкодування.

Щоб відмовитися від використання сторонніх рекламних файлів cookie, перегляньте розділ Cookies вище. Ви можете подати запит на відмову від продажу, натиснувши на це посилання: "Не продавати мою особисту інформацію. ” Ви також можете надіслати запит, зателефонувавши нам за номером +86 175 0843 8176 .

Якщо ви хотіли б замість цього скасувати підписку на наші маркетингові повідомлення, будь ласка, виберіть посилання для скасування підписки у нижньому колонтитулі нашого повідомлення електронною поштою або надішліть нам електронного листа за адресою
[захищено електронною поштою]

(iv) Право на недискримінацію для реалізації прав мешканця Каліфорнії на конфіденційність

Ми не будемо дискримінувати мешканців Каліфорнії, якщо вони користуються будь -яким із прав, передбачених CCPA, як описано в цьому розділі Резиденти Каліфорнії. Таким чином, ми не будемо відмовляти в цьому товарі чи послугах цьому резиденту Каліфорнії; стягувати різні ціни або тарифи на товари чи послуги, у тому числі за допомогою знижок чи інших переваг або накладання штрафів; надавати резиденту Каліфорнії різний рівень або якість товарів чи послуг; або припустити, що резидент Каліфорнії отримає іншу ціну або ставку на товари чи послуги або інший рівень чи якість товарів чи послуг. Однак нам дозволяється стягувати з резидента Каліфорнії іншу ціну або тариф або надавати інший рівень чи якість товарів чи послуг, якщо ця різниця обґрунтовано пов’язана з вартістю, яку нам надають дані особи.

Як подати запит на знання або видалення

Ви можете надіслати запит на знання або видалити, зателефонувавши нам за номером +86 175 0843.

Наш процес перевірки запиту на знання або видалення

Якщо ми визначимо, що ваш запит підлягає виключенню чи винятку, ми повідомимо вас про своє рішення. Якщо ми визначимо, що ваш запит не підлягає виключенню чи винятку, ми виконаємо ваш запит після перевірки вашої особи та, наскільки це можливо, особи резидента Каліфорнії, від імені якого ви подаєте такий запит.

Ми перевіримо вашу особу або до «розумного ступеня впевненості», або до «досить високого ступеня впевненості» залежно від чутливості Персональної інформації та ризику заподіяння шкоди вам шляхом несанкціонованого розкриття чи видалення, якщо це буде застосовано.

Щодо запитів на доступ до категорій Персональної інформації та про видалення Персональної інформації, яка не є чутливою та не становить ризику заподіяння шкоди внаслідок несанкціонованого видалення, ми перевіримо вашу особу до «розумної міри впевненості», перевіривши принаймні два дані пункти, які ви раніше надали нам і які ми визначили достовірними з метою перевірки особи.

Щодо запитів на доступ до певних частин Персональної інформації або про видалення Персональної інформації, яка є чутливою та створює ризик заподіяння шкоди внаслідок несанкціонованого видалення, ми перевіримо вашу особу на «досить високий ступінь впевненості», перевіривши принаймні три частини Персональна інформація, яку ми раніше надавали нам і яку ми визнали достовірною з метою перевірки особи. Крім того, від вас буде потрібно подати підписану декларацію під покаранням за лжесвідчення про те, що ви є особою, особа якої запитується.

Уповноважені агенти

Якщо ви подаєте запит від імені жителя Каліфорнії, надішліть запит одним із зазначених вище способів. Після подання запиту ми будемо вимагати додаткової інформації, щоб підтвердити ваше право діяти від імені жителя Каліфорнії.

Сяйте Закону Світла   

Ми можемо розкривати особисту інформацію третім сторонам, щоб вони безпосередньо продавали вам свою продукцію та послуги. Якщо ви є мешканцем Каліфорнії, Цивільний кодекс Каліфорнії, § 1798.83, дозволяє вам запитувати інформацію стосовно особистої інформації, розкритої протягом попереднього календарного року, та особи третіх осіб. Щоб подати такий запит, надішліть електронний лист на адресу [захищено електронною поштою] з темою "Shine the Light Request".

Доступність

Ми прагнемо забезпечити доступність цієї Політики конфіденційності для осіб з інвалідністю. Якщо ви бажаєте отримати доступ до цієї Політики конфіденційності в альтернативному форматі, будь ласка, зв'яжіться з нами, як зазначено вище, у розділі Контакти з нами.

Зміни

Ми можемо час від часу оновлювати це Повідомлення про конфіденційність. Ми повідомлятимемо вас про будь -які такі зміни, включаючи час, коли вони набудуть чинності, оновивши дату "Остання зміна" вище або відповідно до вимог чинного законодавства.